Denne uken i kryptovaluta: 30. november 2018

Market Giveth og Market Taketh Away

Kryptovalutamarkedet hadde en alvorlig identitetskrise denne uken. Etter å ha falt nesten 17 prosent i begynnelsen av uken, begynte det å vise tegn til bedring frem mot helgen. Imidlertid bestemte kryptomarkedet bare de siste timene å falle igjen, denne gangen rundt syv prosent. Det etterlater oss med en total nedgang på rundt 6,66% i løpet av uken og en markedsverdi på $ 130,4B.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (30.11.18)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (30.11.18)

Våre toppmynter gikk ikke så bra heller:

De Bitcoin prisen falt 6,79% denne uken og svever nå like over $ 4000.

XRP fortsetter å holde nummer to, men falt det største beløpet denne uken – 11,71%. For tiden ligger den på rundt $ 0,36

Ethereum falt 7,42% siden forrige uke, nå til en pris på $ 113,46.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Skatter i Ohio blir kryptovennlige: Ohio kasserer Josh Mandel kunngjorde denne uken at staten nå aksepterer kryptovaluta for forretningsrelaterte skatter. Det nye initiativet er ment å male Ohio som en talsmann for kryptovaluta, samt gi bedriftseiere et alternativ og i visse tilfeller billigere måte å betale skatten på..

Staten har gått sammen med BitPay for å tilby denne tjenesten. Selv om bedrifter betaler skatt i Bitcoin gjennom OhioCrypto, Treasury office er fast bestemt på at de umiddelbart konverterer disse betalingene til amerikanske dollar. Ser ut som om noen ikke har lært dem verdien av hodling ennå.

Nasdaq kunngjør støtte for Bitcoin Futures: Vi er i et av de verste bjørnemarkedene i Bitcoins historie, men Nasdaq bryr seg ikke. I følge en Bloomberg-rapport går Nasdaq, Inc. fremdeles for fullt for å lansere Bitcoin-futures i første kvartal 2019.

Bortsett fra konkurransen, CME og Cboe, planlegger Nasdaq å basere futures av prisen på flere spotbørser satt sammen av Van Eck Associates Corp. For å sette dette i perspektiv, ser CME på fire markeder mens Cboe bare bruker ett.

Overstock CEO sier ‘Bye’ til detaljhandel: Og ‘hei’ til blockchain. Patrick Byrne, grunnlegger og administrerende direktør i Overstock, er ikke fremmed for blockchain-industrien. Hans e-handelsplattform var en av de første som aksepterte kryptovaluta-betalinger, og han har vært involvert i flere blockchain-prosjekter, inkludert Ravencoin og tZero.

Nå ser det ut som om han satser huset på teknologien. I løpet av de neste månedene vil Overstock selge detaljhandelsvirksomheten for å gi plass til Medici Ventures, et datterselskap som fokuserer på blockchain-oppstart. Nyhetene om utsalget og fokusskiftet gikk foran et aksjekurs på 26 prosent.

hva er nytt på coincentral

Hva er Cloud Computing? | Grunnleggende om digital outsourcing: Vi pakker ut mysteriet rundt skyen på en måte selv en huleboer kunne forstå.

Haasbot – Er automatisert kryptovalutahandel verdt det ?: Automatisering er en fin måte å holde følelser utenfor handel. Men vil Haasbot hjelpe?

HashFlare gjennomgang | Cloud Mining tar nok et rykte: Dun dun dun. En annen (sky mining) biter støvet.

Virtuell mynt | Historien om Bitcoins forgjengere: Bitcoin var ikke den første digitale mynten på blokken. Her er noen av de andre som banet vei.

ShapeShift-sjef Erik Voorhees sier at du ikke kan endre verden i en jevn, forutsigbar kurve: Crypto all-star Voorhees snakket med oss ​​om regelverk og fremtiden for ShapeShift-utvekslingen.

Obelisk Miner SC1: Har open source ASICs en fremtid ?: Open source ASICs – bra på papir. I virkeligheten gjenstår det å se.

Hvordan USI Tech trakk frem et av de største krypto-svindelene: Du ville trodd at investorer ville ha lært sin leksjon fra Bitconnect.

Elixxir-sjef David Chaum: “Blockchains Mack the Evility for Privacy in Scale”: Cryptocurrency roots? Sjekk. Flersidig oppfinner? Sjekk. Badass skjegg? Sjekk og sjekk.

11 Bitcoin Memes for å muntre deg opp på en dårlig bjørnedag: Markedet er nede, men disse memene vil muntre deg opp.

Fremtiden for Cloud Computing | Blockchain vil ha sin dag: Blockchain pakker sine nyttige tentakler rundt hver bransje, og cloud computing er ikke noe unntak.

Hvordan kjøpe Bitcoin med kontanter: Noen ganger vil du bare ha det enkelt og bruke Benjamins.

0chain Team Talks AWS Partnership and Decentralized Enterprise Blockchains: Vi satte oss ned med 0chain for å lære mer om enterprise blockchain-protokollen.

Vil Foundation for Interwallet Operability (FIO) bidra til å skalere krypto ?: Så, ShapeShift, KeepKey og Edge Wallet går inn i en bar …

Slik gruver du Ethereum på en Mac Hva du trenger å vite: Du kan ikke tjene mye penger, men du vil i det minste lære en ting eller to.

BitInstant Exchange: Leksjoner fra Shut Down: BitInstant var en gang de gå til bytte for krypto. Lær om dens fall fra nåde.

Bitcoin and Your 401k: Two Different Pathways: Begynn å spare nå, og du vil forhåpentligvis sitte på et fint reiregg senere i livet.

Herding in the Most Volatile Market in Decades: Dra nytte av flokkmentaliteten er ikke bare for sauebønder lenger.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

De forente arabiske emirater starter planer for DLT: Onsdag var Abu Dhabi vertskap for de andre årlige møtene i De forente arabiske emirater. Og du gjettet det, blockchain sto på agendaen. AI og Blockchain Joint Working Group diskuterte måter å få mer utenlandske investeringer, fremme entreprenørskap og skape passende infrastruktur for de to næringene.

Andre bemerkelsesverdige kunngjøringer inkluderte lanseringen av AI og Blockchain Guide-initiativet og opprettelsen av det nasjonale programmet for AI og Blockchain Capacity. Den mest bemerkelsesverdige takeawayen er imidlertid målet å ha 50 prosent av offentlige transaksjoner på en blockchain-plattform innen 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map