Denne uken i kryptovaluta: 25. januar 2019

Går … Går … Ned …

Det som startet som en positiv uke, endte i skuffelse over prisene på kryptovaluta. På lørdag hoppet markedsverdi over 3 milliarder dollar på under en time. Imidlertid var det positive momentet kortvarig. Dagen etter mistet markedet nesten 5 milliarder dollar (~ 3,8 prosent) på omtrent like lang tid. I løpet av uken falt markedsverdi for kryptovaluta om lag 1,6 prosent og ligger for øyeblikket bare sjenert på 120 milliarder dollar.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (25.05.19)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (25.05.19)

Som du sikkert kan gjette fulgte flertallet av mynter etter. De eneste myntene som viste en tosifret bevegelse var Waves (12,99%), Holo (76,98%) og Factom (14,59%) blant noen få andre. Når det gjelder de tre beste myntene våre:

Bitcoin falt bare 1,86%, selv med nyheter om ETF-uttak.

XRP falt 3,30% den siste uken.

Ethereum tok en hit med en nedgang på 4,59% de siste sju dagene.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Penn klassifiserer krypto positivt: I en uttalelse utgitt denne uken av Pennsylvania Department of Banking and Securities (DoBS), kastet organisasjonen endelig litt lys på klassifiseringen av krypto i staten. Og gode nyheter: “bare fiat valuta, eller

valuta utstedt av USAs myndigheter, er ‘penger’ i Pennsylvania. ” Denne klassifiseringen betyr at kryptovalutautvekslinger og kiosker som Bitcoin-minibanker ikke er påkrevd for å få Money Transmitter Licenses (MTLs).

I følge DoBS, for å kreve en MTL, må “fiat-valuta overføres med eller på vegne av en person til en tredjepart, og pengesenderen må ta et gebyr for overføringen.” Ettersom kryptoenheter bytter fiat mot krypto direkte, kvalifiserer de seg ikke. Selv om dette er et skritt i riktig retning for kryptovirksomheter i Quaker-staten, må de likevel følge de strengere reglene til den føderale regjeringen og andre stater der de ønsker å operere..

Regjeringsavstengning stopper Bitcoin-ETFer: Chicago Board Options Exchange (Cboe) trakk forslaget om en bitcoin ETF denne uken delvis på grunn av regjeringens nedleggelse. Diskusjonene mellom SEC og Cboe ble konsekvent forsinket på grunn av myndighetspersoner, og forhindret fremgang. Med datoen for søknadsbeslutningen (27. februar) i horisonten, ønsket ikke organisasjonen å risikere en forhastet eller muligens ingen beslutning. En representant fra Cboe sa imidlertid at de “planlegger å sende inn arkivering på et senere tidspunkt og ser frem til fortsatte diskusjoner med SEC.”


Cboe Bitcoin ETF-varsel om uttak

Cboe Bitcoin ETF-varsel om uttak

Folk som sier ting

Noe tvil i Davos: CNBC var vertskap for et panel i Davos, Sveits denne uken med bemerkelsesverdige navn fra oppstartsverdenen, kryptovalutaområdet, samt tradisjonell økonomi. Her er hva de hadde å si om Bitcoin, kryptovaluta og blockchain-teknologi som helhet:

Jeff Schumacher (grunnlegger, BCG Digital Ventures): “Jeg tror [bitcoin] vil gå til null. Jeg synes det er en flott teknologi, men jeg tror ikke det er en valuta. Det er ikke basert på noe. “

Glen Hutchins (styreleder, North Island): “Måten å tenke på verdien av tokens er som et derivat av bruksverdien til protokollene de aktiverer.”

Brad Garlinghouse (administrerende direktør, Ripple): “Den langsiktige verdien av et digitalt aktivum er hentet fra verktøyet det leverer.”

Edith Yeung (partner, 500 startups): “Jeg synes det er veldig bra at nå har krypto-sekundærmarkedet på en eller annen måte fisset ut fordi menneskene som er her nå bygger er de som virkelig tror på teknologien.”

hva er nytt på coincentral

Hackere favoriserer fortsatt Cryptojacking-skadet programvare til tross for tøffe kryptovalutamarkedsforhold: Selv med et marked som er så trist som det nåværende, må du fortsatt være forsiktig med cryptojackers.

Blockchain Milliardær | Den kommende klassen av Mega-Wealthy: Den neste bølgen av blockchain-adopsjon kan produsere verdens første trillionær. Men hvem kan det være?

Hva er Blockfolio? Hvordan samler Cryptocurrency Portfolio Tracker seg sammen ?: Hvis du har noen form for kryptoportefølje, bør denne sporingsappen være på radaren din.

En omfattende guide til forskjellige Ethereum-tokenstandarder: ERC20, ERC721, ERC1644, og en hel haug imellom. Vi har dekket deg om hva de mener.

Fra zk-SNARKs til zk-STARKs: Anvendelsen av null kunnskapsbevis: De kan ha morsomme kallenavn, men disse kryptografiske bevisene er avgjørende for noe ikke så morsomt – ditt privatliv.

20 aktive Crypto-påvirkere å følge på sosiale medier: Lær om de (noen ganger) usunne heltene, og slipp kunnskap daglig på sosiale medier.

Blockchain vs PayPal: Forstå forskjellen og utviklingen: De er begge bare peer-to-peer-betalingssystemer, ikke sant? Feil.

Leksjoner fra Dotcom Era – The Blockchain First Mover Fordel: Blockchain-industrien deler en hel rekke likheter med doktorandens tid. Og det er mye vi kan lære av feilene fra den siste tiden.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Coinstar? Mer som BitCoinstar, Amiright ?: Alles favorittbutikkendringsomformer for matbutikker lar deg nå kjøpe bitcoin på en av deres over 20.000 kiosker. Sent i forrige uke kunngjorde Coinstar et partnerskap med Coinme, den første statslisensierte bitcoin-minibanken i USA. Med dette nye partnerskapet er det like enkelt å få tak i noen BTC som å finne en Coinme-integrert maskin, overlate penger (opptil $ 2500) og løse inn Bitcoin-kupongen du mottar.

Dessverre, hvis du ønsker å gjøre sparegrisen din om til en digi-bank, har du lykke til. Coinstar godtar for øyeblikket bare papirvaluta for sine bitcoin-transaksjoner.

Interessert i å anskaffe Bitcoin, men er ikke sikker på hvordan? Nå er det like enkelt som å kjøpe dagligvarer. Coinme lanserte en tjeneste som lar forbrukerne kjøpe Bitcoin med kontanter på utvalgte Coinstar-kiosker! Lære mer: https://t.co/NUl9K8sT2c @CoinmeATM pic.twitter.com/n5zNsCv3jM

– Coinstar (@coinstar) 23. januar 2019

SET Setter severdigheter på Crypto: Børsen i Thailand (SET) planlegger å søke om en digital eiendomsdrift lisens en gang snart, melder Bangkok Post. Organisasjonens mål er å åpne for en ny digital eiendomsbørs atskilt fra den nåværende børsen. Hvis det ble godkjent av finansdepartementet, ville SET bli en av bare en håndfull globale børser som også hadde en egen, regulert kryptokursutveksling..

I tillegg forbereder medlemmer av sikkerhetsselskapet i SET seg til å bli regulerte meglere og forhandlere ved godkjenning av SET-lisens. I mai i fjor utstedte den thailandske regjeringen et kongelig dekret som regulerte kryptovaluta. Med SETs fantastiske rykte og støtte, bør det ikke ha noe problem å få godkjenning i henhold til det nye dekretet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map