Denne uken i kryptovaluta: 21. september 2018

Et lys ved enden av tunnelen

Det ser ut til at de mørkeste dagene kan være bak oss, folkens. Denne uken har vi fått grønt så langt øyet kan se ettersom markedet ser ut til å endre melodi.

Det samlede markedet vokste fra i underkant av 199 milliarder dollar til over 225 milliarder dollar i uken – en respektabel 13% vekst. La oss håpe at vi kan holde fremdriften gjennom året.

Bitcoin så en 3,94% økning, tommer nærmere $ 7.000.

Til og med Ethereum kunne ikke være slått ned, og viste tegn på liv med 8,52% vekst.

Endelig, XRP, frenemy til kryptoverdenen, hoppet en hel del 109,91% i løpet av uken. Ja, du leste det riktig – over 100%. Hoppet ser ut til å ha skjedd som et resultat av forventning til den kommende Swell-konferansen.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (21.9.18)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (21.9.18)

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Morgan Stanley vil snart tilby Bitcoin-byttehandel … Angivelig: Ifølge en Bloomberg-rapport kan Morgan Stanley snart tilby bytteavtaler relatert til Bitcoin-futureskontrakter. Ikke sikker på hvordan de fungerer? Det er vi heller ikke. En ting er imidlertid tydelig: Morgan Stanley-kunder vil fortsatt ikke kunne kjøpe og selge kryptovaluta direkte. Ta denne nyheten med et saltkorn da rapporten siterer en ikke navngitt “person som er kjent med saken” som kilde.

Kraken gir langfinger til New York justisminister: Tidligere i år undersøkte New York Attorney General’s Office flere amerikanske børser for informasjon om deres praksis. San Frans-baserte Kraken spiller ikke ball. New York-kontoret offentliggjorde sine funn denne uken, tilsynelatende i et forsøk på å hjelpe investorer. Utgivelsen antente en hard oppfordring fra den offisielle Kraken Twitter-kontoen, samt Kraken-sjef Jesse Powell som videre stakk reguleringsbjørnen etter å ha nektet å delta.

NY er den voldelige, kontrollerende eksen du sluttet med for 3 år siden, men de fortsetter å forfølge deg, kaste skygge på dine nye forhold, ikke i stand til å akseptere at du lykkelig har gått videre og har det bedre uten dem. #kom over det https://t.co/DC5S1WyRnp

– Jesse Powell (@jespow) 19. september 2018


Coinbase sier: “Ikke oss!” til proprietære handelspåstander: New York Attorney General-dokumentet uttalte også at nesten tjue prosent av handler på Coinbase er fra selskapet selv. Coinbase hevder at rapporten og påfølgende medieutgivelser misforstått denne stat som egenhandel når de interne handler faktisk skal gi kundene bedre likviditet. Det er et klassisk tilfelle av sa han, sa hun, men vi tar Coinbases ord for det med tanke på at de ga opp informasjonen frivillig.

Folk som sier ting

Markedet har vært bearish, det ser ikke ut til å bremse noen av disse gutta. La oss se hva de har å si.

Tim Draper er Bullish: Bitcoin-milliardæren gir en annen bullish spådom under en nylig konferansesignal fra Singapore, og forutsier et $ 80 billion dollar kryptokurrencymarked de neste 15 årene.

Mike Novogratz kaller bunnen: Kryptoguruen Novogratz støvet av den gamle TA-hatten for å ringe kryptomarkedsbunnen på Twitter, med henvisning til en fullstendig tilbakeføring til fjorårets prisnivå før boblen.

Dette er BGCI-diagrammet … Jeg tror vi la inn en lav i går. retusjerte høydepunktene i slutten av fjoråret og akselerasjonspunktet som førte til den massive rally / boblen … markedene liker å trekke tilbake til breakout …. #callingabottom pic.twitter.com/EasTBYgjSj

– Michael Novogratz (@novogratz) 13. september 2018

Binance CEO CZ forventer en annen boom: Midlene er sikre … og har fremdeles rom for å blomstre. CZ motvirker Vitalik Buterins påstand om at 2017-bull-run var et glimt i pannen med sitt eget syn – minst 1000 ganger mer vekst.

Akon synd på den dåren som ikke investerer: Selv om han innrømmer at han ikke helt forstår kryptovaluta, sa Akon til lytterne til Drink Champs-podcasten: “Hvis du ikke investerer i det (kryptovalutaer) nå, hvis du ikke ser det komme, er du en tosk. ”

Hva er nytt hos CoinCentral?

Den økende etterspørselen etter Blockchain-obligasjoner: Blockchain-obligasjoner får damp over hele verden. Vi gir deg beskjed om hva de er og hvordan Verdensbanken leder anklagen.

Topp tre måter Blockchain dreper det i agribusiness: E I E I cryptO. Blockchain viser sine ting i enda en bransje. Denne gangen, takler agribusiness.

Apple-medstifter Steve Wozniak Sett til å bli med i Blockchain Startup Equi: Woz blir med på den fortsatt semi-hemmelighetsfulle blockchain-oppstarten, Equi. Sjekk ut hvorfor.

AlphaNetworks-grunnlegger Seth Shapiro sier at medievirksomheten er ødelagt og alle vet det: Vi snakket med Shapiro på Londons World Blockchain Forum om medias aktuelle spørsmål og hvordan han jobber for å fikse dem.

Den bisarre siden av Blockchain | Merkelige Altcoins: SexCoin, PutinCoin, FuckToken og mer. Her er en liste over de 10 mest latterlige altcoinsene.

Hva er Nucleus Vision (nCash) | En nybegynnerveiledning: Nucleus Vision er et blockchain-basert maskinvare- og programvareøkosystem for handel. Lær mer i vår nybegynnerveiledning.

Hva er Cryptojacking? Beskytt deg mot årets største nettkriminalitet: Du må beskytte deg selv før du ødelegger deg selv … fra cryptojacking.

Kinesisk selskap vurderer US Defense Department Facility for Crypto Mining: I et motstridende trekk ser det kinesiske holdingselskapet Wuhan General Group mot USA for å etablere en gruvedrift.

Hvordan hackere får tilgang til virtuelle Crypto-lommebøker via e-post og sosiale medier: Er ingenting hellig lenger? Hackere målretter nå mot e-post og sosiale medier for å få tak i kryptofondene dine.

EOS Proxy Voting | En enkel, inkluderende guide; Vil du stemme på EOS Block Producers, men har ikke tid til å undersøke ordentlig? Vi får deg dekket i vår fullmaktsveiledning.

Japans LINE lanserer Crypto Exchange BitBox: Tar en side ut av Telegram og Kik playbooks, kaster meldingsplattformen LINE nå hatten i kryptoringen.

Hvorfor Russland dominerer OTC mens Malta, Belize Lead Exchange Sector: Du hører kanskje mye av USA og Kina, men disse landene er faktisk de dominerende utvekslingsstyrkene.

Lolli: Hvor Legit er kundelojalitetsprogrammet som belønner brukere i Bitcoin: Bitcoin belønner for kundelojalitet? Tell oss inn.

Hva er Minergate? | Gjøre gruvedrift fra den bærbare datamaskinen mulig igjen: Minergate har vært en pioner innen gruvesektoren. Lær mer om det her.

Hvordan Bitcoin Blockchain ble brukt til å spore DNC Email Hackers: Tilsynelatende fikk noen ikke notatet om at Bitcoin faktisk ikke var anonym.

Bitcoin Mining bruker mye mindre energi enn gruvedrift: Vi frarøver mytene og den falske informasjonen om at Bitcoin-gruvedrift er en forferdelig belastning på miljøet.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Japanese Exchange mister $ 59 millioner: Nok en uke, enda en utvekslingshack. Denne gangen mistet japansk børs Zaif 5966 bitcoins sammen med ukjente mengder Monacoin og Bitcoin Cash. Den totale skaden tilsvarer rundt $ 59 millioner i USD. Børsen vil selge en del av aksjene i selskapet for å bidra til å få tilbake noen av skadene. La dette hacket tjene som en viktig påminnelse om å oppbevare en betydelig mengde deig i kjølerom der du eier nøklene.

Russiske lovgivere skrubber “kryptovaluta” fra vokaboksen: I Mother Russia definerer kryptovaluta deg. Etter en tre måneders forsinkelse, og sannsynligvis mange flasker Tylenol, har russiske lovgivere fullført et regelverk for kryptovaluta. Mangler i dokumentet: enhver omtale av ordet “kryptovaluta”. I stedet reviderte de ordlyden for å regulere “digitale finansielle eiendeler” i håp om å sette en klassifisering på den unnvikende eiendelen en gang for alle. Den nye loven vil tilsynelatende sette kryptomining i samme båt som utstedelse av tokens via ICO med tokens som representerer en eierandel.

Big Bank Busted for å være en Big Bad Bank: Dankse, Danmarks største bank, ga nylig ut en rapport om den nylige interne etterforskningen om mistenkelig aktivitet til en verdi av 234 milliarder dollar i sin estiske filial. Etterforskningen ble drevet av Bruun & Advokatfirmaet Hjejle dekket 15 000 kunder, og 9,5 millioner førte til avgang av administrerende direktør Thomas F. Borgen, som siterte dyp beklagelse over at “Dankse Bank ikke klarte å leve opp til sitt ansvar i tilfelle mulig hvitvasking av penger i Estland.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map