Denne uken i kryptovaluta: 21. desember 2018

Bitcoin’s Back, OK

Det ser ut til at kryptovalutamarkedet endelig kan snu. * banker på tre * Nesten hver kryptovaluta så tosifret vekst denne uken da hele markedet vokste fra $ 104,2 milliarder dollar til rundt $ 134,5 milliarder dollar – bare sjenert av en økning på 30 prosent. Bitcoin Cash hoppet 141,68%. Tron vokste 64,82%. Helvete, til og med Bitcoin SV økte 52,57% denne uken.

er dette et bull market meme

Slike tall kan gjøre at du minner om oksekjøringen i 2017. Vi bør imidlertid tone tilbake spenningen og se hva de neste par ukene har i vente. Når det gjelder de tre beste myntene våre …

Bitcoin vokste minst denne uken, men la fremdeles en mer enn respektabel prisøkning på 23,81%.

XRP fortsetter å ha sin andreplass med 28,16% forbedring i prisen.

Ethereum har ledet pakken siden forrige fredag, med en vekst på 35,55%.

Markedsstatistikker for kryptovaluta (21.12.18)

Markedsstatistikker for kryptovaluta (21.12.18)

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Kongressmedlem Darren Soto er på det igjen: Den demokratiske orkanen fortsetter å presse på for klarhets skyld i kryptovaluta. I forrige uke rapporterte vi om Sotos felles innsats med republikansk kongressmedlem Ted Budd for å tråkke ut kryptoprismanipulering. Vel, Soto strekker seg over partilinjene igjen.

Denne uken introduserte Soto, sammen med kongressmedlem Warren Davidson Token Taxonomy Act. Den nye lovforslaget vil fjerne forvirringen rundt klassifiseringen av kryptovaluta. Viktigst, det sier at en digital eiendel ikke lenger er en sikkerhet når den blir et fullt fungerende nettverk.

Facebook som potensielt kaster hatt i Crypto Ring: I følge en Bloomberg-rapport torsdag, har “folk som er kjent med saken” uttalt at Facebook jobber med å lage en stablecoin for WhatsApp-pengeoverføringer. Selskapet planlegger tilsynelatende å starte i India der landet har over 200 millioner WhatsApp-brukere og 69 milliarder dollar i årlige remitteringsbetalinger.

Som alltid, bør du ta denne nyheten med et saltkorn, da kunngjøringen ikke kommer fra Facebook selv. Facebook oppretter en kryptovaluta – en historie så gammel som tiden.


Facebook har økt sin blockchain-gruppe, men kan skryte av rundt 40 medlemmer ifølge LinkedIn. Tidligere PayPal-president David Marcus har kjørt Facebook Messenger-appen siden 2014 og leder for tiden blockchain-divisjonen.

hva er nytt på coincentral

Hvordan sosiale lommebøker vil forandre kryptovalutaindustrien: Crypto-lommebøker er nyttige for mer enn bare å holde myntene dine. Slik kan de også beskytte den digitale identiteten din.

Glem HODLing, er det å bruke den eneste måten å gjenopplive Bitcoin ?: Mange investorer anbefaler å hodle ekko i dette blodige markedet, men det samme rådet kan være vår død.

Hva er en nonce? Et ikke-dumt dykk inn i bevis på arbeid: Du må komme tilbake til det grunnleggende om blockchain hver gang.

Hva er BlitzPredict (XBP)? | En nybegynnerguide: “Hei ho, la oss gå! De danner seg i en rett linje. De går gjennom tett vind. Ungene mister hodet. BlitzPredict! ”

Venezuelanske statsborgere tvunget til å motta pensjonsmidler i krypto: Venezuelanske pensjonister vil eie noe krypto, enten de liker det eller ikke.

Stort investeringsselskap advarer mot SEC Clampdown on Illegal ICOs: SEC slår ned på ICOs, og handlingene påvirker mer enn bare de de undersøker.

Hvordan kjøpe Bitcoin med et forhåndsbetalt kort: Trenger du å implementere litt impulskontroll? Her er de beste stedene som støtter forhåndsbetalte kortkryptokjøp.

Stort tysk selskap som skal lansere en hybrid Crypto Banking-plattform: La oss si det God dag til en helt ny spankin ’ny kryptohandelsplattform.

Hvordan kjøpe Bitcoin med kredittkort: Glem de forhåndsbetalte kortene. Slik kjøper du Bitcoin på kreditt.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Storbritannias Crypto-klasse er i økt: Storbritannias regjering publiserte et ”Cryptoassets for enkeltpersoner” -politikkpapir på onsdag for å hjelpe innbyggerne med å finne ut skatten. Artikkelen dekker alt fra forskjellige typer tokens (utveksling, verktøy, sikkerhet) til eksempler som beskriver hvilke avgifter som gjelder for visse kryptorelaterte hendelser.

Her Majesty’s Revenue and Customs (HMRC), Storbritannias skatteinnkrevingsarm, planlegger å legge ut ytterligere materiale angående forretningsrelaterte transaksjoner. Det ser ut til at du ikke lenger vil kunne påberope deg uvitenhet ved å unnvike skatter i Storbritannia.

Atari skal lage Blockchain-versjon av populære spill: I en nylig pressemelding kunngjorde spillprodusenten Atari et partnerskap med Animoca Brands, en global apputvikler, for å frigjøre et par blockchain-spill. De to spillene, RollerCoaster Tycoon Touch og Goon-troppen er reutgivelser av de populære Atari-spillene, bortsett fra at denne gangen integrerer de blockchain-teknologien.

Spillene implementerer ikke-soppbare tokens (NFT), a la CryptoKitties, selv om det ikke er spesifisert nøyaktig hvordan. De to titlene skal være tilgjengelige en gang i andre halvdel av neste år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map