Denne uken i kryptovaluta: 19. oktober 2018

Opp og ved ‘Em

Etter juling i forrige uke viste kryptovalutamarkedet litt barmhjertighet med 10 prosent hopp denne mandagen. Siden da har markedet sakte falt, og ligger for øyeblikket på $ 207,7 milliarder dollar. Det gir oss en gevinst på 3,23% på uken.

Markedsstatistikker for kryptovaluta (19.10.18)

Markedsstatistikker for kryptovaluta (19.10.18)

Heldigvis presterte de tre beste myntene også positivt. La oss ta en titt på hvordan de gjorde det:

Bitcoin vokste med 2,56% i løpet av uken og er for tiden priset til $ 6,458,99.

Ethereum fortsetter å teste supportlinjen på $ 200, men hadde en prisstigning på 3,12% de siste sju dagene.

XRP var ukens største gevinst denne uken med 6,01% i greenen.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Fidelity åpner dører for institusjonell krypto: Fidelity Investments går der ingen større finansinstitusjoner har gått før. Den femte største kapitalforvalteren i verden spinner av et eget selskap, Fidelity Digital Assets, for å gi institusjoner krypto-depotløsninger. Si det en fem ganger fort.

Fidelity vil begynne med å tilby tre hovedløsninger, inkludert forvaring av bitcoin og eter. I tillegg vil selskapet tilby en handelstjenestetjeneste som kobler kunder til eksisterende sentraler gjennom en smart ordreruter, samt opprette et dedikert team for å hjelpe kunder ombord på plattformen..


Tether mister stabilitet: Her er en gåte: Når er en dollar ikke verdt en dollar? Når det er festet til Tether, tilsynelatende. Den siste uken var stablecoin Tether alt annet enn stabil da den falt nær $ 0,90 på mange børser og til og med et lavt $ 0,85 på Kraken. Mangel på investortro på økonomien til Bitfinex, Tether’s utsteder, og fortsatt tvil om at stablecoin faktisk er støttet av amerikanske dollar ser ut til å ha drevet fallet. Det faktum at Bitfinex ennå ikke har gitt en tredjepartsrevisjon av reservene sine, etterlater mange medlemmer i samfunnet skeptiske.

Tether ‘dumping’ hadde noen ugunstige effekter, for eksempel en Bitcoin-prispremie på Bitfinex, samt en flom av interesse for andre stablecoins. På dette tidspunktet ligger Tether fortsatt på et markedsgjennomsnitt på ~ $ 0,975.

Folk som sier ting

Song Sings Shit: I et nylig intervju med Crypto Insider gjorde Bitcoin-utvikler og advokat Jimmy Song sin mening om EOS klar. Han uttalte at han mener prosjektet er en svindel, og at “det vil dø i en forferdelig søppelbrann de neste fem årene.” Oof.

Voorhees Voices Verdi: Shapeshift-sjef Erik Voorhees hadde noen positive ord å si som svar på Fidelitys kryptomeldingsmelding. Gjør noe bak serviettmatematikken, beregnet han at det ville være umulig for hver Fidelity-meglerkunde å eie en hel bitcoin. Og det er derfor de er verdt tusenvis av dollar. På den annen side, “en dollar er bare verdt en dollar (og bare til neste år når den er verdt 97 cent).” Vi liker disse tallene.

Det ville være umulig for hver Fidelity-meglerkunde å eie enda en Bitcoin. Dette er grunnen til at Bitcoins er verdt tusenvis av dollar, mens en dollar bare er verdt en dollar (og bare til neste år når den er verdt 97 cent). Spar klokt. https://t.co/NdEEgYNH9a

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 16. oktober 2018

Roubini reiser Ruckus: Den amerikanske økonomen Nouriel Roubini forårsaket ganske kontrovers denne uken med sin artikkel The Big Blockchain Lie. I det prøver han å bevise sitt påstand om at desentraliserte blokkjeder ikke har noen verdi og er “en lurt å skille detaljistinvestorer fra deres hardt opptjente ekte penger.” Sterke ord fra en fyr som ba investorer om å holde seg borte når Bitcoin handlet under $ 58.

I godt selskap med gull. @Convertbond: Mens alle var fokusert på gull og sølv, #BITCOIN droppet ytterligere 40%, handlet under 58 dollar

– Nouriel Roubini (@Nouriel) 16. april 2013

hva er nytt på coincentral

Hva er XYO-nettverket? Desentralisering av GPS og plassering av Blockchain: Hvert skritt du tar, hvert skritt du gjør, vi vil se deg.

Silk Road Admin tiltalt for involvering i hvitvasking og narkotikahandel: et annet biter støvet. Silk Road Admin Libertas, aka Gary Davis, erkjenner bare skyld.

Bitcoin Mining: Chinese Man får 3,5 års setning for å stjele kraft til gruve Bitcoin: Vil du vite hva som skjer når du stjeler kraft i Kina? Fengselstid. Og mye av det.

Zinksjef og grunnlegger Daniel Trachtemberg om sammenslåing av Ad Tech og Blockchain: Digital reklame etterlater mange penger på bordet. Zincs ønsker å plukke opp noe av det.

Hvorfor Tiny Liechtenstein blir et kryptokraftverk: Lite land, store kryptoambisjoner.

Hva er den beste maskinvaren for gruvedrift i Litecoin i 2018 ?: Fortsatt interessert i å utvinne Litecoin i hele dette bjørnemarkedet? Dette er det beste alternativet for maskinvarerigger.

Prosjekt uendelig status etter NEX Group Cutbacks: Massive permitteringer, motstridende uttalelser og et tilsynelatende dødt prosjekt. Vi gir deg den rette scoop.

Hva er Cosmos Network (ATOM) | A Beginner’s Guide to the Internet of Blockchains: En guide til prosjektet med et kult navn og et enda kjøligere oppdrag.

Hacking Bitcoin: Rapporten sier at Kina kan angripe Bitcoin Mining Network: Florida International og Princeton universiteter hevder at Kina lett kunne angripe Bitcoin. Men holder kravet med?

Scrypt ASIC vs. SHA-256: Forklare alternativene for 2018: ASIC er kommet for å bli, og dette er de beste alternativene for de to mest populære hashingalgoritmene.

Monachain LG introduserer Queen of the Blockchain: Mona. Kjede. LG, dronningen. (Vårt dårlige forsøk på en Lil ’Wayne-ordspill)

På frontlinjen: Hvordan Blockchain Forensics bekjemper Crypto Crimes: Lær hvordan vi med blockchain-rettsmedisiner kan stoppe nettkriminelle i deres spor.

Er USB ASIC gruvearbeid lønnsomme ?: Spoilervarsel: egentlig ikke.

MinerGate-sjef Claude Lecomte om Cryptocurrency Mining: MinerGate har bidratt til å hjelpe den gjennomsnittlige Joe mine-kryptovalutaen. Vi snakket med selskapets administrerende direktør.

Monero’s October Forking – Bulletproofs and Keeping the ASICs at Bay: Monero-utviklingsteamet presset bare noen betydelige oppgraderinger. Lær om dem her.

Bayas Jason Freedman på Superpowering Commercial Real Estate with Blockchain: Baya ønsker å bruke blockchain for å fikse kommersiell eiendom. Her er hva teammedlem Jason Freedman har å si.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Brazilian Candidate Cements Government Plan in Blockchain: Den brasilianske presidentkandidaten Fernando Haddad har registrert sine forslag til landets regjering ved hjelp av blockchain-teknologi. Han håper at teknologiens uforanderlige natur vil bidra til å stoppe den påståtte spredningen av desinformasjon fra sine motstandere.

Denne forekomsten er heller ikke første gang Haddad implementerer progressive teknologiske strategier. Som borgermester i São Paulo implementerte han flere former for gratis programvare for å forbedre gjennomsiktigheten i hans administrasjon.

Abu Dhabi Ports kunngjør Blockchain Trade Solution Test: Abu Dhabi blir med i blockchain-festen. Ved siden av havnen i Antwerpen, Belgia, forsøker Abu Dhabi Ports en internasjonal blockchain-handelsløsning. Prosjektet, Silsal, bruker et distribuert hovedbokssystem for å koble interessenter i handelssystemet mellom de to havnene. Kunngjøringen kom under GITEX Technology Week, en ukes lang konferanse i Dubai som viser den nyeste teknologien rundt om i verden.

Rwanda begynner å spore tantal via Blockchain: I andre internasjonale nyheter begynner den rwandiske regjeringen å bruke blockchain for forsyningskjedene til visse metaller. Spesielt jobber de med blockchain-løsningsfirmaet Circulor for å bedre merke og spore tantal langs hvert trinn i forsyningskjeden. Begge parter tar sikte på å fjerne konfliktmineraler fra produksjonen og ha større synlighet i metallet som er så viktig for elektroniske forbrukervarer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map