Denne uken i kryptovaluta: 14. desember 2018

“Men det handler ikke om hvor hardt du treffer. Det handler om hvor hardt du kan bli truffet og fortsette fremover ”- Boxing Movie Man

Den totale markedsverdi for kryptovaluta falt fra $ 104B til $ 102.1B, en nedgang på 1,82% for uken, som ikke er så ille i forhold til bankene som har slått de siste ukene.

Bitcoin gled ned 4,58% til $ 3 241.

Ripple og Ethereum er nede 4,87% og 4,61% henholdsvis.

Imidlertid var markedet ikke uten det grønne. EOS økte med 6,28%, og noen få andre alter så noen enorme gevinster som minner om 2017, en tid der tosifret grønt i kryptovalutamarkedet var en daglig forekomst * lyser og avslutter en sigarett i ett drag, stirrer trist på en vegg i noen øyeblikk *. Bølger gikk kult 63,04%, TenX opp 48,29%, Dentacoin opp 33,45%, og sverm opp 85,89%. Langt fra disse prosjektets heltidshøyder, men en hyggelig tone i ellers kjedelige få uker.

Markeder for kryptovaluta

Kryptovalutamarkeder 14.12.2018

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Kongressmedlemmer introduserer regninger som motsetter seg kryptoprismanipulering: Den republikanske Ted Budd og demokraten Darren Soto har gått sammen hender over gangen for å få slutt på prismanipulering av kryptovaluta. De to mennene har introdusert et par regninger som “leder CFTC og andre finansielle regulatorer til å komme med kritiske anbefalinger for hvordan man kan forbedre reguleringsmiljøet for både forbruker- og forretningsutviklingssiden.”

Den første regningen, Den virtuelle valutaforbrukerbeskyttelsesloven, ber CFTC analysere gjeldende prismanipulering og foreslå regulatoriske endringer for å forhindre det i fremtiden. Den andre, US Virtual Currency Market and Regulatory Competitiveness Act, ønsker at organisasjonen skal gjennomføre en undersøkelse av regelverket i andre land for å finne “alternativer for gjeldende belastende forskrifter som kan hemme innovasjon.” Den nye lovforslaget virker som en gevinst for alle involverte parter.

CFTC på jakt etter Ethereum Know-How: Commodity Futures Trading Commission (CFTC) leter nå etter din Ethereum-ekspertise. Tirsdag ga organisasjonen ut en Request for Information (RFI) for å lære mer om det smarte kontraktsnettverket.

Vennligst delta i vår samtale om offentlige kommentarer om Crypto-asset Mechanics and Markets | US COMMODITY FUTURES TRADING COMMISSION https://t.co/DJUSIyx8XE

– Chris Giancarlo (@giancarloCFTC) 12. desember 2018

RFI inneholder overraskende relevante spørsmål som: “Møter Ethereum Network skalerbarhetsutfordringer? I så fall kan du beskrive slike utfordringer og eventuelle løsninger. ” og “Har et bevis på stavskonsensusmekanismen blitt testet eller validert i stor skala?” Kanskje vet disse myndighetene tross alt litt om blockchain …

Folk som sier ting

Mike Surfin ’Bird Novogratz: I et nylig intervju med Bloomberg, den legendariske kryptovertaleren Mike Novogratz spredte noe høytidsjubel om bransjens fremtid. Han uttalte at selv om vi er i ro nå, kommer det en enorm bølge. Og når det gjør det, er hans firma “bedre kryptoens Laird Hamilton.”

“Hva er Bitcoin?” -Alle: Google ga ut sitt 2018 Year in Søkeresultater denne uken, og noen få kryptorelaterte emner tok topplasseringen. “Hva er Bitcoin?” tok førsteplassen i Hva er…? kategorien mens “How to buy Ripple” kom på fjerde plass i hvordan kategori.

hva er nytt på coincentral

Hvordan utvinne IOTA uten å installere en full node: Vil du utvinne IOTA? Det er lettere enn du tror.

Topp leverandørkjede-blockchain-prosjekter for 2019: Startups for bedrifter til skrape: Forsyningskjeder er ikke fremmed for blockchain. Her er noen av de beste prosjektene som gir logistikk et løft.

Blockchain Industry Downturn Causing Chinese Investor Jitters: Med kryptomarkedet nede får noen kinesiske investorer kalde føtter.

Hva er identitetsstyring? Sikkerhet i anonymitetens tidsalder: Din identitet er sannsynligvis din mest personlige besittelse. Bør du ikke ha kontroll over hvem som ser det?

Åtte ting du trenger å vite om kryptoskatt: “For jeg er skattemann, ja, jeg er skattemann.”

Hvordan betale skatter på kryptovalutaer: Bare to ting i livet er sikre: død og … vel, du vet.

Bitcoin Mining Vanskelighetsnedgang favoriserer vedvarende gruvearbeidere: Du har noen gang hørt historien om de to små musene?

Blockchain Identity Management | Datasikkerhet 2.0 ?: A: Equifax, Yahoo, Uber. Spørsmål: Nevn tre selskaper som nylig kompromitterte dataene dine.

Hackere sprer Crypto Mining-skadelig programvare via rutere: Skjul nettlesere, skjul rutere, fordi de hacker alle her ute.

Blockchain Internet: Unchaining Internet: Det er bare en håndfull organisasjoner som kontrollerer det antatt ‘desentraliserte’ internett. Med blockchain kunne nettet faktisk nå det målet.

Hvordan finne den beste Crypto-regnskapsføreren: En guide for å finne din guide gjennom skattesesongen: Yo dawg, vi hørte at du trengte skatteguide. Så vi laget en guide om hvordan du finner en guide.

CoolWallet S anmeldelse | Hva du bør vite om Mobile Hardware Wallet: For å være varm og kald, lagre digitalt gull. Pris opp, og det er nede, vi smiler, og vi rynker pannen.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Venezuelansk KFC Chick Out, Church’s Chick In: En haug med nyheter for Dash og venezuelanske kyllingfranchiser denne uken. Tidlig på uken kunngjorde Dash Venezuela at landets KFC-lokasjoner snart ville akseptere Dash-kryptokurrency. Imidlertid hoppet de tilsynelatende pistolen på kunngjøringen. Kort tid etter la KFC Venezuela ut en korreksjon og sa at de bare diskuterte muligheten.

Før vi kunne legge fra oss trommestokken, fulgte Dash og Church’s Chicken opp med en ekstra pressemelding som skisserte deres nye partnerskap. Fastfoodkjeden vil begynne å akseptere kryptovalutaen på 13 av deres lokasjoner i Venezuela.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map