Denne uken i kryptovaluta: 12. oktober 2018

AH, mine øyne! Det brenner!

Så mye for stabilitet. Akkurat da vi trodde de verste tidene var bak oss, bestemmer markedet seg for å ta en ny dukkert i dypet nedenfor. Hele kryptomarkedet svevde rundt 220 milliarder dollar det meste av uken før de kastet over 20 milliarder dollar mot slutten. For tiden ligger den på litt over 202 milliarder dollar – en nedgang på 7,34% på uken.

La oss sjekke inn på de tre beste kryptoene våre:

Bitcoin var den eneste mynten med ett siffer som taper, og falt 4,22% denne uken.

Ethereum ble hamret hardt med et fall på 11,03%.

XRP slo og slo 16,57% de siste sju dagene.

Markedsstatistikker for kryptovaluta (10/12/18)

Markedsstatistikker for kryptovaluta (12.12.18)

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Gemini sikrer forsikring for hot lommebøker: I det som kan være en bransje først, har Gemini nå fått forsikring for de digitale eiendelene som er holdt i selskapets hot lommebøker. Forsikringen arrangeres Aon, et globalt profesjonelt tjenestefirma som spesialiserer seg på risiko-, pensjons- og helseløsninger. Nå opprettholder Gemini forsikring for brukernes kryptovaluta samt deres amerikanske dollarfond gjennom tradisjonelle FDIC-garantier.

Forhåpentligvis følger andre forvaringsutvekslinger etter. Risikoen for hackere har absolutt vært en avbryter for mange potensielle investorer i kryptovaluta, så dette ekstra laget av fondssikkerhet bør bidra til å bringe flere mennesker inn i rommet.


IBM lanserer Food Blockchain: På mandag kunngjorde IBM lanseringen av IBM Food Trust, en matsporingskjede for kommersiell bruk. Og allerede har noen bemerkelsesverdige selskaper registrert seg. Listen inkluderer blant annet Nestle, Dole Food, Kroger og Unilever. Food Trust-nettverket kjører på Hyperledger Fabric blockchain-protokollen og koster $ 100 til $ 10 000 per måned å bruke.

I tillegg til Food Trust, driver IBM også blockchain-initiativer angående frakt, global handel, forsikring og til og med underholdning. I vårt nåværende bjørnemarked er det adopsjon som dette som skal gi deg håp.

Folk som sier ting

Soulja Boy Tell ‘Em: Før du går og sjekker kalenderne dine, nei, det er ikke 2007 igjen. Soulja Boy er imidlertid tilbake i aksjon. Klatret ut av relativ uklarhet denne uken, ga den Chicago-fødte rapperen ut og Tweetet deretter sin nyeste banger, Bitcoin. “Hvordan er det?”, Spør du. Vi lar deg være dommer.

Soulja Boy – Bitcoin (Young Drako) https://t.co/5RHWgQUlf0 via @YouTube

– Soulja Boy (@souljaboy) 6. oktober 2018

Google selg dem: Etter først å ha innført et kryptovaluta-annonseforbud, og deretter reversere det (for noen), er Google tilbake igjen for å leke med følelsene våre. Selskapet ga nylig ut en annonse (ironisk, vi vet) der de antyder at kryptovaluta bare er penger som ikke er ekte. Kom Google. Vi er følsomme akkurat nå.

hva er nytt på coincentral

BITBOX Exchange åpner for bedrifter: Populært meldingsselskap LINE har nettopp kommet inn i kryptospillet. Her er hva du kan forvente med deres nylig lanserte børs.

En guide til Verge (XVG) Mining Pools: Ikke sikker på hvilket Verge mining-basseng du skal delta i? Vi er her for å hjelpe deg.

Er Litecoin Cloud Mining et verdifullt alternativ i 2018 ?: Du har kanskje hørt om det nylig, men Litecoin Cloud Mining var sååååå 2017.

De største kryptoprogrammeringsfeilene hele tiden: Uh oh. Vi presenterer noen av kryptos mest bemerkelsesverdige goof-ups.

Institusjonelle investorer som bruker OTC-markeder for å komme inn på Bitcoin-markedet: Er du nede med OTC? Du kjenner meg. Hvem nede med OTC? Institusjonelle investorer, tilsynelatende.

Er nederlandsk mynt dømt til å bli en flygende nederlandsk ?: “Det er bare to ting jeg hater i denne verden. Mennesker som er intolerante overfor andres kulturer og den nederlandske [Coin]. “

Hva er valg av mynter og hvorfor betyr det noe?: Bitcoin-transaksjoner er mer kompliserte enn du tror. Vi bryter ned hvordan de jobber her.

ndau CTO Ken Lang på den første “Bouyant” digitale valutaen: Vi satte oss ned med ndau CTO Ken Lang for å lære mer om den flytende stabile mynten.

Singapore omfavner Blockchain og en digital valutafremtid: Hvis du syntes Malta var kryptokult, er det bare å vente til du leser om Singapore.

Hva er Blockchain-bekreftelser og hvorfor betyr det noe?: En bekreftelse, to bekreftelser, tre bekreftelser, fire. Å lese om dem vil ikke være kjedelig.

Hvordan Blockchain og konstruksjon vil bygge en ny verden: Ser ut som Bob må endre tittelen til “Blockchain Builder” nå.

Tierion: Bruke Bitcoin Blockchain til å verifisere dokumenter: Vi deler opp det du trenger å vite om dette dokumentbekreftelsesprosjektet.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Seoul Mayor byggestein Smart City: I forrige uke kunngjorde Seouls ordfører Park Won-snart sin Blockchain Urban Plan, en $ 108 millioner plan for å heve byen fra tradisjonell til smart. Den femårige, smarte byplanen skisserer implementeringen av blockchain-teknologi i flere offentlige tjenester som arbeidsvelferd og stemmegivning ved valg.

Ordføreren la også ut en strategi for å lage to bygningskomplekser for det spesifikke formålet med å inkubere blockchain-oppstart. Med denne typen progressive handlinger kunne vi lett se Seoul stige til nivået i Silicon Valley, Malta eller til og med Zug før lenge.

Vanua Hvem? Vanuatu: Flere og flere små nasjoner satser stort på blockchain. Først Malta, nå er den under 300 tusen person store øynasjonen Vanuatu posisjonert til å bli et knutepunkt for kryptovalutaaktivitet. Sør-Stillehavsøya får hjelp fra Malta med å etablere sin egen regelverk for blockchain og distribuert ledgerteknologi (DLT).

Malta ble kjent da Binance, kryptovalutas mest aktive børs, flyttet hovedkvarteret til den lille øygruppen i mars. Flyttet ble ansporet av mangelen på regulatorisk klarhet i Japan og Hong Kong, de to stedene der Binance først opererte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map