Denne uken i kryptovaluta: 12. april 2019

Hver uke kan ikke være grønn

De gode tidene kan ikke vare evig. Etter noen uker med jevn vekst så vi endelig en tilbaketrekning denne uken. Krypto-markedsverdien falt fra $ 174,7 milliarder dollar ned til et lavt nivå på $ 167,7 milliarder kroner før den klatret tilbake til $ 172,7 milliarder dollar. Samlet sett så vi et tap på én prosent på uken. Ikke altfor dårlig.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (4/12/19)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (4/12/19)

De fleste mynter var i rødt med unntak av Ethereum Classic (10,00%), Crypto.com Chain (67,15%) og Nano (16,13%). Når det gjelder våre topp tre:

Bitcoin gikk mot markedskornet og økte 1,39%.

Ethereum gjorde ikke mye, og ga en gevinst på 0,34%.

XRP var den store taperen, og droppet 9,80% i løpet av uken.

Innenlandske nyheter

FaceCoin kan være verdt en kul milliard: Ifølge NY Times-reporter Nathanial Popper handler Facebook rundt for risikokapitalfirmaer for å investere i kryptovalutaen til melodien …zoomer inn på Dr. Evils ansikt… en milliard dollar.

Den sosiale mediegiganten vil angivelig bruke de nye kontantene som sikkerhet for den kommende kryptoen. Den nye mynten vil mest sannsynlig være festet til en kurv med utenlandsk valuta for å holde en stabil verdi. Med Telegram, Kik og Line som alle lanserer kryptovalutaer i år, vil det være interessant å se hvordan Facebook passer inn i miksen.


House of Reps gjeninnfører Pro-Crypto Act: Tidlig på uken introduserte det amerikanske representanthuset Token Taxonomy Act, som vil ekskludere kryptovaluta fra sikkerhetsklassifisering. Utover den ideelle klassifiseringsstatusen foreslår loven reguleringssikkerhet for blockchain-industrien. Krypto- og blockchain-relaterte virksomheter ville ikke lenger være i et reguleringsgrått område.

Å gjeninnføre er tilsynelatende et svar på de voksende blockchain-markedene i både Europa og Kina. Representant Darren Soto, en av menneskene bak lovforslaget, kommenterte at “det er på tide for USA å ta opp og lede i blockchain-teknologi.” Amen, bror.

Folk som sier ting

Farvel, papir: Meme-pappa Musky tok til luftbølgene denne uken for å snakke papirpenger og deres dystre fremtid. På FYI – For din innovasjon podcast, proklamerte Tesla-sjefen at “krypto er en langt bedre måte å overføre verdi enn papirbiter på.” Han snakket også om Bitcoins teknologi, og kalte den “ganske strålende.”

Buterin Burn: Ethereum-spøkeren Vitalik Buterin svarte på en påstand denne uken om at han ikke ønsket at Craig Wright skulle ha en stemme i kryptorommet. Mens mange er enige i dette synspunktet, presiserte Buterin at “Craig Wright absolutt burde ha en stemme. Men det gjør vi alle og ler av dumheten hans. ” Au…

Åh, og hvis du savnet det – Buterin har ganske rap-karrieren foran seg.

“Dette er hva som skjer når du koder mye …” &# 128514;&# 128514;&# 128514; @VitalikButerin slippe noen takter #EDCON pic.twitter.com/42ba0c3Hml

– Washington Sanchez (@drwasho) 11. april 2019

Hva er nytt hos CoinCentral?

Weiss Cryptocurrency Ratings er en mengde BS: Skru Weiss Crypto Ratings. Hvem trenger dem uansett?

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

PewDiePie blir med i Block (chain) Party: PewDiePie, Youtube sin første kjendis, er på vei til DLive for hans fremtidige live streamingbehov. De to kunngjorde et eksklusivt partnerskap på tirsdag der 100m-abonnentstjernen begynner å streame ukentlige livevideoer på blockchain-plattformen..

DLive er en “livestreaming-plattform som utnytter blockchain-teknologi for å belønne både skapere og seere.” Selskapet er stolt av å ikke ta noen av videoskapernes inntekter. I stedet går 90,1 prosent av inntektene direkte til innholdsskapere mens de resterende 9,9 prosent blir låst i et basseng “som belønner folk … for deres bidrag til nettverket på daglig basis.”

Blockchain slutter seg til verdens største forretningsorganisasjon: Internationale handelskammeret (ICC) signerte nylig en avtale med en blockchain-oppstart fra Singapore, Perlin Net Group, for å se på hvordan blockchain-teknologi kan forbedre fri flyt av varer rundt om i verden.

Avtalen inkluderer:

  • ICC hjelper Perlin med å rekruttere medlemmer til sin blockchainallianse
  • Perlin begynte i ICC som en teknologipartner
  • Dele resultater av deres første bevis for innhold i blockchain

Også en del av avtalen vil duoen danne en ny gruppe kalt ICC Blockchain / DLT Alliance. Kanskje de burde danne en navnekomité neste …

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map