Denne uken i kryptovaluta: 11. januar 2019

Opp og ned og rundt

Etter en positiv start på uken trakk markedet et klassisk Bart Simpson-kartmønster, og etterlot oss samlet sett. Søndag hoppet det samlede markedet nesten fem prosent på to timer for å nå en ukentlig høyde på litt over $ 138,5 milliarder dollar.

Rallyet var imidlertid kortvarig, da markedet da falt til et ukentlig lavpunkt på $ 121,7B på torsdag og ikke har kommet seg så mye siden. Vi sitter for tiden på en markedsverdi på $ 123,2 milliarder dollar, en nedgang på 4,5 prosent på uken.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (1/11/19)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (1/11/19)

De fleste av de beste kryptovalutaene så rød også denne uken. Et unntak var Tron (TRX) som faktisk vokste med 23,71 prosent. Når det gjelder de store hundene:

Bitcoin falt 3,04% med en nåværende pris på i underkant av $ 3700.

XRP mistet 6,04% i løpet av uken, men fikk igjen nummer to.

Ethereum ble slått ned og kastet 15,52% av prisen.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Nevada tester Blockchain fødselsattester: Nevada. Det huser Sin City, den største lille byen i verden, og nå fortjener flere områder i staten også et kallenavn for Blockchain City. Vel, kanskje det er litt strekk.

Flere fylker i Nevada har begynt å digitalisere sertifikater og lagre dem ved hjelp av blockchain-teknologi. Washoe County, for eksempel, debuterte et program i april 2018 som lagrer ekteskapsattester på Ethereum-nettverket. Fra desember har de behandlet 950 digitale bryllup. Et annet fylke, Elko, tester teknologien med fødselsattester.

Washoe County planlegger å gå videre med digitaliseringen av andre offentlige registre. Spesielt et prosjekt er fokusert på å gjøre det som et middel for katastrofegjenoppretting hvis (eller når) fysiske poster blir ødelagt.

NASA foreslår Blockchain Flight Data: Torsdag publiserte US National Aeronautics and Space Administration (NASA) et forslag om “et åpen kildekode-tillatt blockchain-rammeverk for å muliggjøre flys personvern og anonymitet, samtidig som det gir en sikker og effektiv metode for kommunikasjon med Air Traffic Services, Operations Support eller annen autorisert enheter. ” Eller, med enklere ord, en blockchain for lufttrafikkdata.

Blockchain-plattformen vil bruke private kanaler på Hyperledger Fabric. Forslaget er et svar på det tilsynelatende problemet med tjenestenekt, spoofing og andre risikoer som vises i Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B). Fra og med 2020 krever FAA nasjonal adopsjon av ADS-B, så disse spørsmålene må behandles raskt. NASA mener at blockchain kan være løsningen.

Folk som sier ting

Szabos preken: En av Bitcoins tidligste utviklere (og ryktet Satoshi), Nick Szabo, snakket på det israelske Bitcoin-toppmøtet denne tirsdag. Under presentasjonen kom han med et dristig påstand: “Det kommer til å være noen situasjoner der en sentralbank ikke kan stole på en utenlandsk sentralbank eller stat med sine obligasjoner … en mer tillit minimert løsning er kryptovaluta.” Mens noen diehards ser Bitcoin som en måte å frigjøre seg fra bankjakker, ser det ut som det kan være et sted for begge i verden.

hva er nytt på coincentral

Bitcoin vs Tech Aksjer: En relativ styrke sammenligning: En sammenligning side om side av de to hotteste aktivaklassene de siste fem årene.

Hvordan gruve Ethereum med NiceHash: Lær hvordan du gruver Ethereum nå fordi du ikke vil være i stand til lenge.

Crypto Bill Pay Services: Handle klokt og se opp: Ingen liker å betale regninger. Men å bruke krypto kan gjøre gjerningen litt mindre uutholdelig.

Altcoin Race for King Heats Up: XRP Community skylder CoinMarketCap: Ethereum har gått forbi XRP for nummer to stedet igjen. XRP-shills er imidlertid tvilsomme.

Bitcoin vs. eiendom: Hvilken aktivaklasse fungerer bedre?: Hva er forskjellen mellom Bitcoin og et hus? Vi har ikke lagt alle våre livsparinger i et hus.

Craig Wright står overfor juridisk tilbakeslag, tøff Bitcoin Cash Wars-situasjon: Det ser ut til at Faketoshi endelig kan få sin oppgang.

Bitcoin og handelspsykologi: Ikke la tankene dine lure deg til å ta dårlige handelsbeslutninger. Logikk trumfer følelser hver gang.

Hva er det i en blokk, uansett? | En introduksjon til Block Explorers: Selv før blockchains var det blokker. Lær om dette grunnleggende stykket blockchain-teknologi.

Distribuert systemarkitektur: Hvordan Blockchain Revolutionized Peer-to-Peer-nettverk: Fra P2P til DLT har distribuerte systemer vært medvirkende til desentraliseringsrevolusjonen.

Aksjer for Bitcoin vs Emerging Markets | Hvilken eiendel er bedre for deg ?: Kampen om to høyrisiko-eiendeler med høy belønning. Du vet hva de sier, “Du må risikere å få kjeksen.”

Fem tips for å unngå å falle for en første svindel som gir mynt: Det er nesten blitt et overgangsritual i kryptovalutainvestering, selv om det ikke burde være det. Vi er her for å hjelpe deg med å unngå svindel.

En jevnere tur: Begrensende porteføljeoverkonsentrasjon: Lei av kryptomarktbanen? Eiendomsdiversifisering er din billett til frelse.

Blockchain Automotive: Making Knight Rider Proud: Selv om vi sannsynligvis ikke vil ha KITT i umiddelbar fremtid, blir vi ganske darn nær.

De mange typene Cloud Computing: IaaS, PaaS, SaaS – les alt om dem her.

Hva er Coinvest Token (COIN)?: Lær om den automatiserte handelsplattformen som gjør alt.

Bitcoin Trading Bots: Maskiner som tar ledelsen: Det er som BattleBots, men med betydelig mindre sagblad og granatsplinter.

Gate.io Exchange Review | Er det trygt ?: Vi gir deg nedturen på denne mindre kjente børsen.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

EBA ber om EU-kryptoregler: European Banking Authority (EBA) ga ut en rapport onsdag og ba om at EU-kommisjonen skulle ta opp problemene som kryptovaluta medfører med gjeldende regelverk. Organisasjonen hevder at “krypto-eiendeler faller utenfor EUs regulering av finansielle tjenester, og spesifikke tjenester knyttet til levering av lommebok for krypto-eiendeler og handelsplattformer for krypto-eiendeler utgjør ikke regulerte aktiviteter under EU-lov om finansielle tjenester.” Med denne mangelen på klar regulering blir det vanskelig å beskytte forbrukernes beste.

Derfor tar EBA tiltak i 2019 for å forbedre overvåkingen av kryptofinansinstitusjoner, spesielt når det gjelder forbrukervendte aktiviteter. Forhåpentligvis vil EU-kommisjonen bli med i toget og gi mer klarhet om hvordan kryptovalutaer skal behandles.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map