Denne uken i kryptovaluta: 10. august 2018

Bootcamp med tykk hud

I forrige uke tok det totale kryptovalutamarkedet en 8% hit fra SECs avvisning av Winklevoss ETF-arkivering.

Denne uken falt den totale markedsverdi for kryptovaluta 14,33%, stort sett katalysert av at SEC utsetter beslutningen om en Bitcoin-ETF foreslått av CBOE, VanEck og SolidX.

Jøss, SEC, ingen respekt *Rodney Dangerfield-stemme*

Bitcoin falt fra $ 7400 til $ 6388,59, en nedgang på 13,67%. Bitcoins laveste pris i år var rundt $ 6194 6. februar 2018. For å sette ting i perspektiv er Bitcoin fortsatt 88,67% høyere enn det var denne dagen i fjor.

Ethereum falt fra $ 413 til $ 357,18, en dråpe på 15,6%.

Lagring av større fyrverkeri til sist, XRP falt fra $ 0,43 til $ 0,33, en dråpe på 23%.

Sammendrag av myntmarkedsverdi

Redaksjonell kommentar: Disse markedsforholdene får oss til å be, JAMES – hvor er du !? Vi ber deg James, markedet trenger rådene bare noen i en laboratoriekåpe med rundt $ 27 dollar kan gi! Hvis vi bare hadde abonnert på hans “hemmeligheter for å tjene en formue på dette glødende markedet!”

James AltucherDessverre kunne ikke engang den allvitende James eller hans svindelige Facebook-annonser ha forberedt oss på dette!

Vitser til side, denne annonsen er et utdrag av følelsen som spilte en betydelig rolle i dagens markedsforhold. Massiv spekulasjon lanserte den totale markedsverdi for kryptovaluta inn i stratosfæren, men så gikk tyngdekraften inn.

Det er grunnen til at nyheter om SEC selv så mye som * forsinkelse * av en dom fører til en skarp markedsbevegelse av spekulanter som får panikk og konverterer sin BTC til Tether eller USD..

Mange menneskers første introduksjon til kryptovaluta i 2017 var å kaste penger i en tilfeldig mynt de visste veldig lite om, og på magisk vis å se det øke med 50% – 100% om dagen. Med rikelig med lambo og månemem, ble galskapen på kryptovalutamarkedet på en eller annen måte normalisert i vår psykologi.

Det er dette live ved lambo, dø av lambo-mentaliteten som sannsynligvis har mange som føler seg dystre etter å ha sjekket kryptovalutaprisene (på vår syke hjemmeside * plug *).


Det betyr imidlertid ikke at noen av utviklingen har null innvirkning på kryptovalutaverdenen. Tvert imot, en håndfull av dem er superkritiske og kan gi presedenser i årene som kommer.

Derfor er det viktig å holde deg på nivå, absorbere informasjon og søke etter den langsiktige verdien og få oppmerksomheten tilbake.

-ER

Innenlandske nyheter

SEC utsetter endring av Bitcoin ETF-arkivering: Til forferdelse av kryptovalutamarkeder bestemte SEC seg for å utsette beslutningen til den ventende regelendringen som ble lagt inn av CBOE, VanEck og SolidX til senest 30. september 2018. SEC kommenterte: “Kommisjonen finner at det er hensiktsmessig å utpeke en lengre periode for å iverksette tiltak for den foreslåtte regelendringen, slik at den har tilstrekkelig tid til å vurdere den foreslåtte regelendringen.”

Bevegelsen hadde opprinnelig som mål å starte en Bitcoin-støttet ETF, i motsetning til en som bare støttes av futures. En ETF er egentlig et finansielt produkt som følger en eiendels pris og er selv notert på en børs for handel. Så, investorer trenger ikke å kjøpe den underliggende eiendelen, men kan ha en andel i prisveksten eller -nedgangen.

På nyhetene tok kryptovalutamarkedet en nese med Bitcoin (BTC) synkende med 6,15%, Ethereum (ETH) synkende med 8,2%, og Ripple (XRP) synkende med 13,77%.

It’s Not Over Before the Fat Lady Sings: Den børsnoterte operaen i Norge (NASDAQ: OPRA) integrerte sin kryptolommebok i den stasjonære nettleseren. Opera har for tiden nord for 322 millioner brukere og har som mål å glede brukerne sine med nye innebygde funksjoner som dette. For å sette dette i perspektiv, har Google Chrome omtrent 2 milliarder installasjoner, og Opera ser ut til å være en av de eneste vanlige nettleserne som tillater en kryptovaluta lommebokintegrasjon uten store plugin-moduler..

Opera Crypto Product Lead Charles Hamel bemerket: “Ved å legge til en kryptolommebok direkte i nettleseren fjernet vi behovet for komplekse utvidelser eller separate apper. Å åpne PC-nettleseren for krypto markerer Operas andre skritt mot å lage kryptovalutaer og Web 3.0 mainstream.

Tjue stater får SALTy: SALT (Secured Automated Lending Platform), en plattform som lar brukere sette opp sine cryptocurrency-beholdninger som sikkerhet i bytte mot kontante lån, kunngjorde at de åpnet dørene for 20 stater til. SALT sitter for tiden kl 35/50 oppgir i USA. Plattformen har for tiden utstedt mer enn $ 50 millioner i amerikanske blockchain-støttede lån, med over 70 000 brukere på plattformen.

Houston, We Have Bitmain og AntPool: Den Beijing-baserte gruvejuggeren Bitmain Technologies Ltd (nylig verdsatt til rundt 12 milliarder dollar) kunngjorde at den lanserer et kryptovaluta-gruvedrift og blockchain-datasenter i hjertet av Texas i Rockdale (befolkning) <6000). Bitmain vil lansere gruveanlegget og datasenteret i et tidligere aluminiumsmelteanlegg som nylig ble pensjonert som et kullkraftverk.

For å blidgjøre avtalen for Bitmain, godkjente Milam County Industrial Development Corp. og Milam County Commissioners Court en skattereduksjon i over 10 år. Bitmain anslår at det vil bidra til å skape 400 lokale jobber i Rockdale i løpet av de første to årene, og rekrutterer for tiden til flere stillinger.

AntPool, eid av Bitmain, er et av verdens ledende gruveselskaper for kryptokurver og har identifisert Houston (ca. 250 km fra Rockwell som et høyt potensialmarked og har som mål å styrke klientbasen. Dette vil være AntPools første utvidelsesby i USA Stater.

Sensur-motstandsdyktig sosial plattform samtale varmer opp: Forbudet mot kontroversielle InfoWars talkshow-programleder Alex Jones fra Apple, Spotify, Spotify og Youtube har mange i kryptovalutaverdenen å utforske sensurresistente sosiale plattformalternativer som Gab.ai, Mastadon og Memo. Når vi ser forbi innholdet til Alex Jones, avsløringen av en orkestrert taushet av fire av verdens mektigste selskaper Facebook, Apple, Google (Youtube) og Spotify i musikk / podcast-verdenen, er nyhetene alarmerende for talsmenn for ytringsfrihet på begge sider av diskusjonen.

Alex Jones

Bittrex legger til USD-markeder for XRP og ETC: Bittrex, en kryptokursutveksling for tiden rangert på 8. plass i form av 24-timers volum, kunngjorde at det lanserer USD-markeder for Ripple (XRP) og Ethereum Classic (ETC). Dette vil gjøre det mulig for kunder å kjøpe XRP og ETC direkte med USD uten å måtte kjøpe Bitcoin eller en annen eiendel for å lette handelen. Med disse to nye handelsparene vil Bittrex-brukere få tilgang til USD-markeder for BTC, ETH, USDT, TUSD, XRP og ETC. Handelsparene er tilgjengelige for nåværende Bittrex bedriftskunder og personlige kontokunder som er bosatt i kvalifiserte stater og kvalifiserte internasjonale regioner.

DEA-agent hevder ulovlig aktivitet ikke lenger dominerende bruk for Bitcoin: DEA-spesialagent, Lilita Infante, forklarte til Bloomberg at for fem år siden viste studien av blockchain-data at 90% av Bitcoin-transaksjoner involverte kriminell aktivitet. I dag hevder hun at ulovlig aktivitet har krympet til rundt 10%, og spekulasjoner er den dominerende driveren for transaksjoner. Infante bemerket også, “Blockchain gir oss faktisk mange verktøy for å kunne identifisere mennesker. Jeg vil faktisk at de skal fortsette å bruke dem. ”

dea

Høye tider for å akseptere kryptovaluta ved børsintroduksjon: I et relativt nytt trekk for selskaper som ble offentliggjort, kunngjorde High Times at de vil akseptere kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum. Kapitalhevingen vil bli administrert gjennom a Regulering A + crowdfunding arrangement, som åpner private selskaper for investeringer fra både akkrediterte og gjennomsnittlige investorer.

Hva er nytt hos CoinCentral?

CoinCentral Cryptocurrency Starter Kit: Denne uken lanserte vi et kryptovaluta-startpakke vi har jobbet med de siste månedene.

Vi spurte våre lesere og nybegynnere av kryptovaluta om deres største, brennende spørsmål. Vi konsulterte kryptovalutaeksperter om de beste informasjonskildene og de mest relevante tingene noen i rommet burde vite. Vi gjorde vår egen undersøkelse basert på personlige erfaringer og pakket alt i en leservennlig guide for bare $ 7.

Desentralisert Internett – Rimelige ressurser og personvern på nettet: Når folk snakker om et desentralisert internett, ser det ut til at mangelen på personvern på nettet, mangelen på kontroll over våre personlige data og ønsket om rimelige ressurser.

Ikke gå glipp av FOMO3D: Skriv inn FOMO3D, en av de mest aktive Ethereum-drevne smarte kontraktene som lar deg gå lenge på grådighet selv, skapt av en gruppe som heter navnet Team Just som omtaler prosjektet som “et psykologisk sosialt eksperiment i grådighet.”

ChainXChange starter Las Vegas Blockchain Week: ChainXChange, en superkonferanse vert på Mandalay Bay Convention Center, starter Las Vegas Blockchain Week 13. august til 15. august.

kjedeutveksling

Se høyttalere som:

  • Steve Wozniak (Apple-medstifter),
  • Paul Krugman (Nobelprisvinner og New York Times spaltist),
  • Nicholas Thompson (Wired Magazine-sjefredaktør),
  • Gary Vaynerchuk (administrerende direktør i Vaynermedia),
  • Josh Constine (TechCrunch Editor-at-Large),
  • og mer!

Fang 50% av billetter med koden XCXXX50

En titt på den nå berømte Bitcoin Whitepaper: Dette unike dokumentet har startet en tiår lang digital transformasjon av det tradisjonelle finansielle systemet ved å gi verden et levedyktig alternativ til dagens modeller i praksis. La oss ta et øyeblikk til å undersøke denne papirendringen.

Utility and Security Tokens: A Growing Case for Crypto Self-Regulation: De fleste observatører av dagens ICO-mani er enige i at det er nødvendig med en slags regulering for å redusere den økende risikoen i dette ville vesten i den digitale tidsalderen. På samme måte er det verdt å merke seg at det er svært mistenkelig å tillate en høysentralisert myndighet som SEC å regulere et desentralisert nettverk..

Er det en Bitcoin-konspirasjon? De 7 beste teoriene: Markedsmanipulasjoner har ført til utvikling av omfattende konspirasjonsteorier fokusert på BTC. Mange Bitcoin-konspirasjonsteoretikere hevder nå å ha troverdige bevis for å sikkerhetskopiere (i det minste deler) av deres påstander.

Crypto Facebook – Hva du trenger å vite: Den sosiale mediegiganten fortsetter å være stille om utviklingen av en kryptovaluta, men de har åpent tatt imot blockchain-teknologi, inkludert opprettelsen av en ny blockchain-forskningsgruppe.

Japan & Crypto – Leksjoner i Blockchain-regulering: Japan fortsetter å være en dominerende kraft i blockchain-rommet. Landets pro-crypto-holdning har bidratt til å drive blockchain-baserte virksomheter til bredden i rekordmange antall. Nå ønsker Japan å sementere sin posisjon som verdens blockchain-episenter.

Den ultimate guiden til blockchain-programmering for nye utviklere: Det eneste spørsmålet er hvilket prosjekt du vil begynne å jobbe med & hvilket problem vil du begynne å løse?

Blockchain men ikke Bitcoin | Har private ledgers en sjanse?: Kan private blockchains virkelig ta på seg de offentlige kjære av kryptovaluta? Oppgjøret utspiller seg og spillerne er satt. La oss gjøre oss klare til å rumle!

Hvordan Blockchain kan hjelpe hjemløse: Blockchain har allerede etablert brukssaker i en rekke verdige årsaker. Hjelpe flyktninger, og redusere fattigdom i utviklingsland for å nevne noen få. Nå viser blockchain også sin verdi for sårbare mennesker nærmere hjemmet. Flere byer kjører nå blockchain-baserte tiltak for å hjelpe hjemløse med å få raskere og enklere tilgang til tjenestene de trenger.

Hva er Stox? (STX) | En nybegynnerguide: Stox er et marked for forutsigelse av blockchain som bygger på Ethereum-plattformen. Det gir deltakerne muligheten til å forutsi resultatene av hendelser i nesten alle tenkelige kategorier. Ved å utnytte kraften fra “mengden av visdom” kombinert med individuell intuisjon, kan deltakerne komme med spådommer om hendelser i sanntid. De kan også bygge nye markeder, handle med sine kolleger og tjene penger på plattformen.

En komplett guide til Bitcoin-kasinoer: Det er en rekke bitcoin-kasinoer som dukker opp for å tilby nye spillalternativer for spillere over hele verden. Mens bitcoin-kasinoer er relativt nye, har de allerede begynt å endre landskapet til online kasinoer drastisk.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Okcoin Exchange saksøkt av en av brukerne: Ifølge kilden saksøker en Okcoin-bruker ved navn Feng Bin børsen for å ikke motta 38,75 i Bitcoin Cash fra gaffelen i august 2017. Da Bin kontaktet Okcoin-teamet, ble han fortalt at fristen som var satt for utvinning etter gaffel hadde gått, og at han ikke lenger var kvalifisert. Hvis investoren er i stand til å saksøke børsen for sine post-fork-tokens, vil dette gi et interessant presedens som kan være ganske skummelt for kryptovalutabørser med dårlig kundesupport (dvs..

Don’t Be Silly, Get Two Factor Authentication: Et Moskva-basert cybersikkerhetsfirma, Group-IB, analyserte tyveriet av 720 brukerkontoer i 2017 fra de 19 største børsene og ga ut noen interessante sammenbrudd. Antall kompromitterte kontoer økte med 369% fra 2016 til 2017, og 689% fra 2017 til 2018. Studien fant også 50 aktive botnett som kan brukes til å lansere nettangrep på brukere. Disse verktøyene ser ut til å være modifiserte versjoner av de samme verktøyene som brukes til angrep på banker. Hovedårsaken til at mange av disse brukerne ble hacket, var imidlertid manglende bruk av tofaktorautentisering, og den andre grunnen var svake passord.

sikkerhetsstudie

Kinesisk milliardær setter blikk på Hartford for nærmere $ 300 millioner Blockchain Hub: Bruno Wu ønsker å utvikle et $ 300 millioner blockchain-knutepunkt i Hartford, Connecticut på grunn av sin nærhet til flere høyere læringsinstitusjoner som University of New Haven, Yale University, University of Connecticut og University of Hartford med målet om talent utvikling. Tiltaket søker å løse begrensningene i det globale gapet i blockchain-talent, samt å etablere innflytelse i det amerikanske blockchain-samfunnet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map