Denne uken i kryptovaluta: 1. mars 2019

To trinn fremover, ett skritt tilbake

Hver uke kan ikke være en god uke. Etter en måned med nesten utelukkende grønne uker, så vi endelig en tilbaketrekning i markedet. Etter å ha nådd en topp på rundt $ 144B på lørdag, falt markedsverdien bratt og er for tiden flatlining på litt over $ 130,7B. Denne nedgangen gir oss en markedsnedgang på rundt tre prosent siden forrige fredag. Ikke bra, men ikke forferdelig, heller.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (1/1/19)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (1/1/19)

Noen få altcoins forblir helt upåvirket av markedet. Ontology (ONT) -prisen beveget seg 15,68%, Basic Attention Token (BAT) steg 20,15%, og Enjin Coin (ENJ) ble nesten doblet (98,52%) i pris på rykter om at prosjektet har inngått et samarbeid med Samsung for Galaxy S10s kryptobokje. Når det gjelder våre topp tre:

Bitcoin falt 2,89% denne uken, men er opp rundt 11 prosent i februar.

Ethereum tok en hit med 7,71% tap denne uken.

XRP ble omtrent det samme og barberte bare 0,61% av prisen.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Nasdaq Crypto-indekser blir live: Bare et par uker etter kunngjøring av planer for kryptoindekser, har Nasdaq lansert BLX (Bitcoin) og ELX (Ethereum) likviditetsindekser på plattformen. Indeksene er drevet av Brave New Coin, som kombinerer kvalitative og kvantitative data. Indeksene oppdateres hvert 30. sekund, og bruker blant annet handelsvolum og ordreboksdybde for å beregne prisen.

Med de nye indeksene tar Nasdaq sikte på å legge til åpenhet i kryptomarkedet. Forhåpentligvis vil dette endelig overbevise regulatorer om at markedet er modent nok til å godkjenne den etterlengtede Bitcoin ETF.

Firkant bringer i Bitcoin Big Bucks: Selskapet bak Cash App, Square, leverte sin inntjeningsrapport for 2018 denne uken, og gutten oh gutt, hvilket år det hadde. Selskapet tjente 464 millioner dollar i justert inntekt i 4. kvartal, en økning på 64 prosent fra i fjor. Imidlertid kan veksten avta for betalingsplattformen. Selskapet økte inntektene med 53 prosent i løpet av året, noe som virker solid. Imidlertid ventet analytikere på Wall Street 60 prosent vekst, noe som førte til at aksjekursen falt litt etter inntjeningsutgivelsen.

Square Bitcoin inntjening

Square Bitcoin inntjening

På et positivt kryptonotat vokste bitcoin-kjøp jevnt og trutt i løpet av 2018. Selskapet realiserte $ 37 millioner, $ 43 millioner og $ 52 millioner i bitcoin-salg i henholdsvis Q1, Q2 og Q3. Square CEO Jack Dorsey har lenge vært en offentlig talsmann for Bitcoin og har til og med antydet at Lightning Network-transaksjoner snart kommer inn på Square Cash.

Folk som sier ting

The Woz Tinkers: I et intervju med Bloomberg denne uken kommenterte Apple medstifter Steve Wozniak det nåværende Bitcoin-markedet. Han hevder at selv om han solgte det meste av sin eierandel nær toppen (Jada, Woz …), han driver fortsatt med Bitcoin og mener at vi har sett “massiv verdiskaping” fra det de siste par årene.

hva er nytt på coincentral

Bitcoin reise og transport: Kan Blockchain utvikle seg hvordan vi kommer oss rundt ?: Å reise rundt i verden med bitcoin alene er fullt mulig. Vi legger ut verktøyene som gjør det mulig.

Kan Blockchain Climate Change Initiatives bidra til å bekjempe global oppvarming ?: Det er flere organisasjoner for klimaendringer enn du skulle tro å utnytte blockchain for deres oppdrag.

Vil Rakuten bli med Newegg og Shopify i å akseptere kryptobetalinger ?: Det ser ut som om Rakuten kan være den neste e-handelsgiganten som implementerer kryptobetalinger.

Er Bitcoin arrestasjoner den nye normen? Her er Why That’s a Good Thing: Bad boys, bad boys. Hva skal du gjøre? Hva kommer til å gjøre når blockchain-analytikere kommer for deg.

Abra-sjef Bill Barhydt kunngjør ny aksjeinvestering: Abra Kadabra Alakazam. Barhydt forteller oss om appens (bitcoin-støttede) aksjeprogram.

Er Blockchain Mutual Funds the Future of Investing?: Diversifiser risikoen din og betal lavere avgifter? Høres ut som vinn-vinn for oss.

Topp Bitcoin-franchiser: kategorier og virkelige eksempler: De er ingen Mickey Ds, men disse Bitcoin-franchisene gir fremdeles inn en pen krone.

Hvordan påvirker sosial følelse Bitcoin-markedet ?: Treff “Like” for Bitcoin. Kommentar til Ethereum.

Forvirret av Crypto? Her er en guide til Bitcoin for Dummies: Vil du lære hvordan en blockchain fungerer? Ikke sikker på hva akkurat en bitcoin er? Vi tar det tilbake til det grunnleggende med vår ELI5-guide.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Undersøkelsen sier … Blockchain Engineers: Det er trøstende å vite at selv i et bjørnemarked er behovet for blockchain-spesialister høyere enn noensinne. I følge en nylig utgitt rapport fra Hired, er den globale etterspørselen etter blockchain-ingeniører opp over 500 prosent i år. Denne vekstprosenten dverger den til sikkerhetsingeniører og kommer på andreplass med 132 prosent vekst.

Teknisk etterspørsel vekst

Teknisk etterspørselsvekst (via Ansatt)

På toppen av deres enorme etterspørsel trekker blockchain-ingeniører inn noen av de høyeste lønningene blant sine jevnaldrende. Med en gjennomsnittlig årslønn på $ 137k (i NYC), er de nest eneste av spillingeniører som mottar et gjennomsnitt på $ 147k hvert år.

Nettstedet for rekrutteringsrekruttering tilskriver veksten i blockchain-etterspørsel og lønn til “sine utallige brukssaker, fra digital identitet og smarte kontrakter til ledelse og distribuert datalagring.”

En sann historie om Bitcoins verdi i Venezuela: Ikke så mye nyheter, men et New York Times-meningsinnhold angående Bitcoin i Venezuela gjorde sosiale medierunder denne uken. I den deler Carlos Hernández, en venezuelansk økonom, sin erfaring i et land i økonomisk kollaps. Han forklarer hvordan det å eie bolivarer, Venezuelas nasjonale valuta, er “økonomisk selvmord.” Den kollapsende valutaen fikk en årlig inflasjon på 1700 000 prosent i 2018.

For å beskytte rikdommen mot landets hyperinflasjon, holder han eiendelene sine i bitcoin. På grunn av den venezuelanske regjeringens strenge valutakontroller, har ikke Hernández tilgang til utenlandsk valuta. Så, Bitcoin er hans eneste alternativ. Han hevder, “‘ Grenseløse penger ’er mer enn et moteord for de av oss som lever i en kollapsende økonomi og et kollapsende diktatur.” I en bransje fylt med snakk om lambos og månen, det er viktig å huske den sanne verdien av Bitcoin og menneskene den hjelper mest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map