Denne uken i Crypto: 8. juni 2018

Denne uken i Crypto

Be for konsolidering

Kryptovalutamarkedet har handlet i et relativt stillestående mønster i løpet av uken. Med en samlet markedsverdi på $ 339 milliarder ved pressetid, fikk hele markedet faktisk 17% i løpet av uken, en veldig velkommen økning etter at den gikk rundt to uker før.

Selv med denne økningen har de fleste av markedets viktigste eiendeler handlet i de samme områdene med liten bevegelsesmargin til ekstreme forhold. Hvis dette er en utsettelse fra den siste nedturen, prøver prisene å bestemme hva de skal gjøre videre. Om de vil gå opp eller ned er noen som gjetter, men det beste vi kan ønske oss akkurat nå er en uke eller så med sidelengs bevegelse. Hvis markedet fortsetter å konsolidere seg slik det holder på og holder seg til prisene, blir det mer sannsynlig at vi har funnet støtte for å ta oss opp igjen.

Bitcoin: Fortsatt forrige ukes trend med liten bevegelse, kryptos topp aktivum er oppe 2% på uken til $ 7,580.

Ethereum: For $ 597 er Etherum oppe en liten, men ikke uvesentlig 4% i løpet av uken.

Krusning: Ripple leder pakken for positiv prisbevegelse, ettersom den er oppe 7% ukentlig til $ 0,66.

marked 6_8_18

Innenlandske nyheter

Coinbase kjøper finansielle selskaper i bevegelse for å bli en regulert meglerforhandler: Verdens største handelsplattform for kryptovaluta er et skritt nærmere å bli en fullstendig meglerforhandler i henhold til amerikanske SEC-verdipapirlover. Denne uken kunngjorde Coinbase oppkjøpet av verdipapirhandleren Keystone Capital Corp., Venovate Marketplace, Inc. og Digital Wealth LLC. Disse kjøpene kommer ved siden av anskaffelsen av en megler-forhandler lisens, et alternativt handelssystem lisens og en registrert investeringsrådgiver lisens. Mens statusen som meglerforhandler er “i påvente av godkjennelse av føderale myndigheter”, mener selskapet at den “snart vil være i stand til å tilby blockchain-baserte verdipapirer, under tilsyn av US Securities and Exchange Commission (SEC) og finansnæringen. Regulatory Authority (FINRA). ”

I dag er vi glade for å kunngjøre at vi er på vei til å bli en amerikansk regulert verdipapirhandel. Vi tror dette er et viktig øyeblikk ikke bare for Coinbase, men hele kryptoøkosystemet. https://t.co/3grNDa6l9Z

– Coinbase (@coinbase) 6. juni 2018

US SEC er “overveldet” av Crypto Exchange-innsats for å overholde forskrifter: Selv med verdens største utvekslingslærers kjæledyr med SEC, er det amerikanske reguleringsbyrået fortsatt ikke imponert over resten av klassen. På Exchange and Brokerage Conference onsdag denne uken uttrykte SEC Director of Division of Trading and Markets Brett Redfearn og SECs styreleder Jay Clayton misnøye med innenlandske børser som ikke var villige til å hygge seg med regelverket. “Vi er overveldet av entusiasmen for å komme inn i reguleringsstrukturen akkurat nå,” sa Redfearn til CNBC. “Det er en rekke børser som handler ICO-er som jeg tror at vi vil se flere registreringer.” Under konferansen gjentok Clayton sin overbevisning overfor CNBC om at ICO og deres tokens fungerer som verdipapirer i henhold til amerikanske verdipapirlover: “Vi regulerer tilbudet av sikkerheten og regulerer handelen med sikkerheten.”


SEC utformet en ny seniorrådgiverstilling for digitale eiendeler: Overvurdert som det kan være av utvekslinger og deres regulatoriske apati, forenkler SEC ikke sin kryptovaluta-strategi. Det utnevnte Valerie A. Szczepanik som seniorrådgiver for digitale eiendeler og innovasjon, en ny rådgivende stilling opprettet for å overse kryptovalutaer og ICOer. Den sentrale rollen vil fungere på tvers av SEC-divisjoner for å evaluere hvordan digitale eiendeler og deres teknologi inngår i eksisterende verdipapirlover. “Valeries tankeledelse på dette området er anerkjent både i kommisjonen og på tvers av finansielle regulatorer i USA og i utlandet. Med sin demonstrerte dyktighet, erfaring og ivrige bevissthet om viktigheten av å fremme innovasjon samtidig som hun sikrer investorbeskyttelse, er Val den rette personen til å koordinere vår innsats på dette dynamiske området som har både løfte og risiko, ”sa styreleder Jay Clayton som svar på avtale.

Tidligere SEC-styreleder som representerer Ripple i søksmål over XRP-sikkerhetsstatus: Vi ser ikke ut til å komme vekk fra historier om SEC og verdipapirlovene, ikke sant? I en ironisk vending, handler denne historien om en (tidligere) SEC-stol som forsvarer en kryptovaluta mot en verdipapirklassifisering. Tidligere SEC-styreleder Mary Jo White er ansatt for å forsvare Ripple i en privat investordrakt som hevder at selskapet solgte XRP-tokens som uregistrerte verdipapirer. Hun får selskap av sin håndhevelsessjef Andrew Ceresney, og deres advokatfirma, Debevoise og Plimpton, vil jobbe med saken med medråd fra Meagher & Flom, Arps, Skadden og Slate.

New York State Legislative House Mulls Prospect of Cryptocurrency Task Force: Denne onsdagen stemte lovgiveren i New York State for å fremme et lovforslag som foreslår dannelse av en cryptocurrency task force. Overvåket av New York State Assemblys bankkomité, foreslår lovforslaget opprettelsen av en “digital valuta task force for å gi guvernøren og lovgiveren informasjon om de potensielle effektene av den omfattende implementeringen av digitale valutaer på finansmarkedene i staten.” Arbeidsgruppen vil blant annet bli belastet med å overvåke utviklingen av kryptovalutaer og blockchain-teknologi i staten, evaluere lovgivningsmessige tilnærminger fra utenlandske myndigheter, undersøke innenlands gruvedrift og dens innvirkning på elektrisk forbruk, og overvåke markedsmanipulering og andre ulovlige aktiviteter knyttet til kryptovalutaer.

John McAfee kunngjør presidentbud i 2020, løfter om å kjøre under kryptosentrisk plattform: John McAfee stiller som president igjen, men denne gangen gjør han krypto til det viktigste fokuset på plattformen sin. Den beryktede cybersikkerhetsgründeren vendte seg til Twitter for å innvarsle sin tilbakevending til presidentfasen, og slo til en voldsom krypterende entusiast, og uttalte at selv om det libertarianske partiet ikke tillater ham å kjøre på nytt, vil han opprette sitt eget parti å tilby “den ultimate kampanjeplattformen” for kryptosamfunnet. McAfee ble sjenert overfor Gary Johnson i fjorets Libertarian-primærvalg i 2016, hans første gang han deltok i et presidentvalg. Hvis du forventer suksess i år, vil McAfee imidlertid at du skal temperere din optimisme, da han rett og slett innrømmet i en oppfølging-tweet at han har en liten sjanse til å vinne: “Ikke tro at jeg har en sjanse å vinne. Jeg gjør ikke. Men det som virkelig forandrer Amerika er ikke presidenten, men prosessen med å skape et. Hvis jeg følger med, får jeg stå verdens største scene og snakke med alle, som jeg gjorde sist, for å fortelle sannheten. “

Til tross for tidligere avslag, har jeg bestemt meg for å stille opp igjen for POTUS i 2020. Hvis Libertarian-partiet igjen blir spurt om det, vil jeg løpe med dem. Hvis ikke, vil jeg lage mitt eget parti. Jeg tror dette best vil tjene kryptosamfunnet ved å tilby den ultimate kampanjeplattformen for oss.

– John McAfee (@officialmcafee) 3. juni 2018

Ripple introduserer University Blockchain Research Initiative, donerer $ 50 mln for Crypto Education: Sanntids bruttooppgjørssystem og overføringsprotokoll Ripple gjør sitt engasjement for blockchain-utdanning kjent. Prosjektet avslørte University Blockchain Research Initiative (UBRI) denne mandagen, et program som planlegger å bruke 50 millioner dollar i finansiering til 17 universiteter for å stimulere pedagogisk innsats og berike instruksjonsressurser for det fremvoksende feltet. “[Vi] er glade for å kunngjøre University Blockchain Research Initiative (UBRI), et samarbeid med toppuniversiteter over hele verden for å støtte og akselerere akademisk forskning, teknisk utvikling og innovasjon innen blockchain, kryptovaluta og digitale betalinger,” uttalte selskapet i en pressemelding. Princetons senter for informasjonsteknologipolitikk vil blant annet samarbeide med UBRI for å studere kryptovalutas innvirkning på amerikansk og global politikk, og UPenn vil motta støtte til å støtte MBA-MS-kandidater for sin tograd i kryptovaluta / blockchain-virksomhet og utvikling.

Hva er nytt hos CoinCentral?

US SEC oppretter ny stilling som seniorrådgiver dedikert til kryptovaluta: Stillingen er det siste trekket i byråets kryptovaluta-strategi.

Er Cloud Mining mer lønnsomt enn Bitcoin Mining Hardware ?: Stakk du mellom en sky og en maskinvarearbeider? Det er noen ting du bør vurdere.

Blockchain Healthcare Revolution er i gang: Distribuert hovedbok og blockchain-teknologi finner allerede veien inn i helsevesenet.

Hvordan beregne lønnsomheten til Bitcoin Mining Hardware: Det kan være vondt å beregne hvor mye gruvearbeideren din lager (eller kan gjøre), men det er nødvendig å holde en sunn bunnlinje.

Cryptocurrency Mining Botnets blir en epidemi: Botnets og skadelig programvare for gruvedrift av kryptovaluta har blitt en plage på internett for sent.

Løsning av Blockchains største bruksproblem: For at adopsjon skal øke, må blockchain løse bruksproblemene.

Kan Blockchain redde identiteten vår fra den digitale avgrunnen ?: Våre moderne identitetsstyringssystemer er for tiden i krise, og det ser ut til at dette egentlig bare er status quo, men trenger det å være?

Hva ligger bak ConsenSys-utvidelsen til Irland? Verdensklasse talent for startere: Ethereum-inkubatoren ConsenSys trekker inn i Irland for å bli med på en blomstrende teknologiscene.

Block Broker, en ICO for å forhindre utgangssvindel, trekker en utgangssvindel: Den bygde merkevaren på investorbeskyttelse til den stakk av med sine investorers bidrag på $ 3 millioner.

David Knott, forsker på OmiseGo, om plasma og skalering: Se hva en av OmiseGos forskere har å si om den etterlengtede plasmaprotokollen.

Hva du trenger å vite om EU-personvern og Blockchain: I forrige uke satte EU i kraft General Data Protection Regulation (GDPR) – den største endringen i personvernloven de siste 20 årene.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Estland utrangerer planene for å lage sin egen nasjonale kryptovaluta: Den estiske regjeringen vender ryggen til planene om å utstede Estcoin, en statsstøttet kryptovaluta. Kaspar Korus foreslo den nasjonale mynten i august i fjor som en utvidelse av Estlands e-residency-program, en online-organisasjon som lar alle etablere en e-virksomhet under Estlands juridiske jurisdiksjon. Ifølge Siim Sikkut, landets IT-spesialist, vil Estcoin bare være tilgjengelig som en valuta for e-residensens digitale forretningsområde. “Vi ble enige i diskusjoner med politikere om at Estcoin vil fortsette som et middel for transaksjoner i e-resident community. Andre alternativer er ikke på bordet. Vi bygger ikke en ny valuta, sa han til Bloomberg i et intervju.

HitBTC Etablere driftsplan for japanske tjenester etter frysing av brukerkontoer: Etter å ha stanset japanske kontoer for å overholde regelverket, avduket HitBTC, en av verdens største kryptovaluta-børser, en spillplan for å modernisere sine tjenester i Japan. I følge et blogginnlegg forsøker selskapet å etablere seg som et lisensiert datterselskap i landet etter regulatoriske endringer fra det japanske finansservicebyrået. “Tidligere i år begynte HitBTC-teamet å jobbe med et verdensomspennende anerkjent japansk advokatfirma. Samarbeidet hadde som mål å få HitBTC gjennom det lokale datterselskapsoppsettet og lisensieringsprosedyren for å gjenoppta sine tjenester for innbyggere i Japan. Selskapet ansetter aktivt for det lokale kontoret og utforsker M&En mulighet til å påskynde lanseringen av de japanske operasjonene i 3. kvartal 2018, ”heter det i blogginnlegget.

Sikkerhetsfirma avdekker Monero Mining Malware, 40 000 berørte enheter: Guardicore Labs ‘sikkerhetsteam har “avdekket en trafikkmanipulering og kryptokurveringskampanje som infiserer et stort antall organisasjoner i bransjer som økonomi, utdanning og myndigheter”, heter det i et blogginnlegg fra sikkerhetsfirmaet. Operasjon Prowli, som firmaet kaller det, spredte skadelig programvare og gruvedriftkode gjennom nettsteder og servere for å infisere rundt 40.000 enheter. Operasjonen brukte infiserte enheter for å utvinne Monero, den valgte velsignelsen til mang en hacker som ønsket å tjene på eksterne gruveprogrammer.

operasjon prowli

Sør-koreanske høyesterett sier at Bitcoin er en eiendel: Sør-Koreas høyesterett avgjorde denne rettsavgjørelsen fra i fjor og bestemte denne uken at Bitcoin er en lovlig anerkjent eiendel. I september i fjor ble Ahn, en sørkoreansk mann siktet for distribusjon av barneporno, dømt til 18 måneders fengsel, men retten bestemte at regjeringen ikke kunne ta beslag på Bitcoin han hadde samlet i bytte for det ulovlige materialet. Saken ble anket og ført til høyesterett, som deretter bestemte at regjeringen har all rett til å inndra inntektene til Ahn, og hevdet at Bitcoin, selv om den er immateriell, har verdi som en eiendel, og mottaket av dette for en tjeneste “er tar fortjeneste. ”

Huobi lanserer $ 93 mln Joint China-South Korea Blockchain Fund: I samarbeid med NewMargin Capital, et kinesisk risikokapitalfirma, og det sørkoreanske verdipapirfirmaet Kiwoom Securities Co., lanserer Huobi et blockchain-investeringsfond som bare er noen få dollar sjenert på $ 100 mln. Mirae Asset Financial Group, et sørkoreansk finansfirma, vil også delta i fondet som investor. Fokusert på å fremme utvikling, vil investeringsfondet på $ 93 mln ledes inn i kryptostarter og oppmuntre Kina og Sør-Korea til å samarbeide mot blockchain-innovasjon.

Sørafrikanske sentralbankpiloter betalt Fiat-betalinger med quorum: Sør-Afrikas sentralbank (SARB) testet sitt proof-of-concept for det såkalte Project Khokha denne uken. Prosjektet utnytter Quorum, en Ethereum-basert privat blockchain, for å tokenize fiat-valuta for betalingsoppgjør på blockchain. Med hjelp fra Ethereum-inkubator ConsenSys og regnskapsfirma PricewaterhouseCoopers Inc. deltok syv sørafrikanske banker i piloten. I følge SARBs rapport viser “resultatene at det typiske daglige volumet av det sørafrikanske betalingssystemet kan behandles på mindre enn to timer med full konfidensialitet for transaksjoner og endelig avregning. Transaksjoner ble behandlet i løpet av to sekunder, over et nettverk av geografisk distribuerte noder, med distribuert konsensus som ga den nødvendige motstandsdyktigheten. SARB var i stand til å se detaljene i alle transaksjonene for å muliggjøre regulatorisk tilsyn. ”

Parity ber brukere om å oppdatere programvareklienten etter sårbarhetsflater i Testnet: Paritet er under samfunnsundersøkelse igjen etter at en annen feil ble oppdaget i den populære Ethereum-lommebokens kode. Denne gangen hadde sårbarheten potensial til å infisere Ethereums mainnet, antyder et Parity-blogginnlegg. I følge innlegget var det et “konsensusrelatert problem mellom Parity Ethereum (opp til versjon 1.10.4-stabil og 1.11.1-beta) og alle andre Ethereum-klienter,” en som kunne føre til at Parity-transaksjoner ble videreformidlet ut- synkroniseres med Ethereum-nettverket, noe som gjør dem null. Parity har gitt ut en oppdatering for feilen og ber brukerne om å “oppgradere til faste versjoner 1.10.6-stabil og 1.11.3-beta asap, og dobbeltsjekk deretter at [de] kjører versjon 1.10.6-stabil eller 1.11.3-beta. “

Varsel: Oppdater Parity Ethereum-klientene dine til 1.11.3-beta eller 1.10.6-stabil asap. https://t.co/QNxzv74kSF

– Parity Technologies (@ParityTech) 6. juni 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map