Den første forretningsmodellen Blockchain er oppe: Betalinger

Betalingsindustrien er en forretningsmodell Blockchain vil oppgraderes

Blockchain-teknologien gir betalingsindustrien den unike muligheten til å oppgradere effektiviteten og sikkerheten mens den reduserer driftskostnadene betydelig. Den uforanderlige og uforanderlige naturen til denne revolusjonerende teknologien gjør den ideell til å håndtere kravene fra betalingsbehandlingssektoren. Det har allerede vært gjort store anstrengelser fra store finansielle firmaer for å integrere denne spillendrende protokollen i bransjen.

Allerede jobber de store kredittkortselskapene Visa, Master Card og American Express mot å implementere et blockchain-basert system for å forbedre sine nåværende forretningsmodeller. Fordelene med blockchain-teknologi er tydelige. På dette tidspunktet ved adopsjon vil selskaper som ikke klarer å bli med i “blockchain” -toget, bli igjen på stasjonen. Med andre ord kan blockchain-teknologi snart være den nye standarden for betalingsindustrien, og hvis alt går som planlagt; transformasjonen kan skje mye raskere enn du tror.

6 måter Blockchain endrer betalinger

Blockchain-teknologi forvandler virksomheten på en global skala. Betalingsindustrien har stor nytte av integrasjonen av disse to økonomiske sektorene. Etterspørselen etter blockchain-baserte tjenester har vokst så mye de siste 5 årene at blockchain-leverandører som HEFFX blomstrer i markedet. HEFFX gir bedrifter enkel tilgang til blockchain-baserte protokoller. Siden starten har dette firmaet sett jevn vekst ettersom fordelene med en blockchain forretningsmodell blir bedre forstått på markedet.

1. Økt sikkerhet

Nettkriminalitet har blitt en pest på internett det siste tiåret, og analytikere spår over $ 6 billioner i tap som skal påløpe innen 2021. Betalingsbehandlere har mye ansvar for å beskytte personopplysninger og blockchain-teknologi kan bidra til å holde informasjonen din tryggere i framtid.

brudd på kredittkortdata

Diagram som viser brudd på kredittkortinformasjon

Blockchain-transaksjoner kan inneholde utrolige mengder detaljer, inkludert dato, klokkeslett, beløp, kontoprofiler, smarte kontraktsavtaler, og listen fortsetter. All denne informasjonen kan brukes til å bekrefte transaksjonen og bekrefte kjøpet.

2. Bekreftelsestjenester

Ta et skritt videre kan et personlig identifikasjonssystem for blockchain integreres for å tillate at ektheten til en betalings avsender eller mottaker bekreftes. Betalingsselskaper som VISA rapportere milliarder i stjålne inntekter på grunn av uautoriserte transaksjoner hvert år. Ved å bytte til et blockchain-basert system, kunne de til slutt eliminere mye av svindel som oppstod på grunn av hacking og identitetstyveri.

3. Datamisbrudd

Blockchain-teknologi er nesten umulig å hacke på grunn av den desentraliserte naturen til teknologien. En hacker ville trenge å angripe tusenvis av datamaskiner samtidig for å endre en kode på blockchain. Dette gjør det veldig kostnadsforbud for en hacker å velge denne handlingen. Bedrifter kan få ekstra klienttillit ved å velge en blockchain-basert forretningsmodell.


4. Grenseoverskridende Betalinger

Den globale økonomien krymper. I dag er det vanlig at selskaper må sende store mengder kapital internasjonalt. Slike grenseoverskridende betalinger kan være ekstremt kostnadskrevende på grunn av valutakurser og tredjeparts bekreftelsesgebyrer forbundet med overføring av store summer til et annet land. Selv om disse avgiftene kan være foruroligende for selskaper, kan de være svekkende for en person som prøver å sende midler internasjonalt.

Heldigvis eliminerer peer-to-peer-karakteren av blockchain-teknologien behovet for tredjepartsverifiseringssystemer. Et selskap kan sende Ethereum til en verdi av $ 1 million like raskt som et individ kan sende $ 10. Teknologien for effektivisering er ubestridelig og nøyaktig hva betalingssektoren trenger for å dempe det overdrevne avfallet den nåværende forretningsmodellen besitter.

Internasjonale pengeoverføringer

Internasjonale pengeoverføringer

5. Kostnadseffektiv

En tradisjonell fiat-valutatransaksjon kan kreve involvering av over 30 forskjellige tredjeparts behandlings- og verifiseringssystemer. Hvert av disse firmaene legger til et lite gebyr for transaksjonen. En forretningsmodell som inkorporerte blockchain-teknologi, kunne eliminere alle disse avgiftene, samtidig som den gir en sikrere løsning for bransjen.

6. Blockchain-transaksjonstider

Ikke bare er å sende fiat-valuta dyrt, men det er også tregt. Avhengig av beløpet og destinasjonen for midlene dine, kan du vente i over en uke på å motta pengene dine. Med tanke på at den gjennomsnittlige blockchain-transaksjonen tar under 20 sekunder, er vinneren klar. Bedrifter som den afrikanske baserte prosessoren BitPesa tillater selskaper å sende penger via blockchain uten forsinkelser som finnes i tradisjonelle fondoverføringer..

Voksende adopsjon

Blockchain er den fremste teknologien i vår tid, og alle aspekter av finanssektoren vil bli endret takket være denne teknologien som går oppover. Det er allerede en rekke kryptovalutaer som først og fremst fokuserer på å tilby løsninger til betalingsindustrien. Du kan forvente at denne listen vil vokse de neste årene når markedet fortsetter å utvikle seg.

Når du snakker om blockchain-integrering i betalingssektoren, ville det være en forferdelse hvis de ikke, i det minste kort, berørte Ripple (XRP). Ripple er et bruttooppgjørssystem i sanntid som er spesielt designet for å gi bankene tilgang til fordelene med blockchain-teknologi med rimelige implementeringskostnader. Det har blitt enormt populært siden utgivelsen i 2012. I løpet av det siste året har Ripple klart å sikre partnerskap med noen av de største finansinstitusjonene i spillet, inkludert 61 japanske banker, Santander og MoneyGram – for å nevne noen.

krusning

Ripple hjelper finansinstitusjoner å gå inn i Blockchain Market

Oppgrader den nåværende forretningsmodellen med Blockchain

Gitt den fortsatte suksessen til plattformer som Ripple, er det lett å se i hvilken retning betalingsindustrien går. Investorer og finansinstitusjoner kan dra nytte av fremskrittene som er gitt til betalingsindustrien gjennom integrering av blockchain-teknologi. Allerede er det mange Ripple-lignende mynter som får fart i sektoren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map