Den beste Bitcoin Mining-programvaren i 2018

Den beste Bitcoin Mining-programvaren i 2018

Bitcoin-gruvedrift har blitt ekstremt populært de siste årene. Siden den opprinnelige kryptovalutaen nådde rekordhøye nivåer i andre halvdel av 2017, vil alle være med på handlingen. Etter hvert som interessen for krypto fortsetter å øke, øker også antallet nye gruvearbeidere som kommer inn i gruvearenaen. Selv om dette er spennende nyheter når det gjelder adopsjon, kan det la gruvearbeidere kjempe for å finne den beste Bitcoin-gruveprogramvaren for å holde seg lønnsom.

Du trenger en kombinasjon av en pålitelig gruvedrift og den beste Bitcoin-gruveprogramvaren som er tilgjengelig for å holde seg på topp i 2018. Gruvedrift BTC kan fortsatt være lønnsomt, men du må gjøre betydelig forskning for å danne en gruvestrategi som fungerer for deg.

En komplett gruvestrategi vil ta for seg ting som:

  • Strømkostnader
  • Bitcoin Mining maskinvarekostnader
  • Programvarekostnader
  • Riktig ventilasjonskrav
  • Minearbeid
  • Transaksjons kostnader

I dag er gruvedrift en veldig sentralisert aktivitet, hvor flertallet av BTC blir utvunnet av store datasentre med flere millioner dollar. I de fleste tilfeller er disse anleggene lokalisert i avsidesliggende områder i verden, vanligvis der strøm er billigst.

Men å kjøre 500 ASIC gruvearbeidere samtidig er ikke billig. Før du kan nå dette nivået i spillet, må du starte i første etasje.

Gjør din forskning – maskinvarealternativer

Hvis du er interessert i gruvedrift, må du først undersøke maskinvarealternativene dine. ASIC gruverigger kan gi bedre resultater, men er litt dyrere å eie og bruke sammenlignet med GPU-gruverigger.

GPU-gruverigger er mer fleksible fordi de i motsetning til deres ASIC-kolleger ikke er begrenset til en hash-algoritme. Men de må kobles sammen med et gruvebasseng for å gi deg sporbar avkastning hvis du velger å bryte BTC.

Maskinvarebeslutningen din vil bidra til å diktere hva den beste Bitcoin-gruveprogramvaren å gå med er. Ikke all Bitcoin-gruveprogramvare og maskinvare er kompatibel. Så du må undersøke litt for å sikre at du ikke kjøper en rigg som ikke passer inn i den generelle gruvestrategien din.

Konkurransen er sterk på gruvearenaen. For å lykkes i arbeidet ditt, må du kjenne til den beste Bitcoin-gruveprogramvaren.

CGMiner

CGMiner er en av de mest populære programvareplattformene for Bitcoin-gruvedrift. Denne programvaren med åpen kildekilde-gruvedrift er kompatibel med alle ASIC / FPGA-gruverigger. Kildekoden ble skrevet i C, slik at den kan operere på tvers av alle operativsystemene, inkludert Windows, OS X og Linux.

Denne programvaren har et enkelt kommandolinjegrensesnitt som er lett å forstå for erfarne gruvearbeidere. Det kan ta litt tilvenning for personer som ikke er kjent med gruvedrift.


CGminer

CGminer Line Interface

BFGMiner

BFGMiner ligner CGMiner, men med flere tekniske oppgraderinger. Denne programvaren er spesielt designet for bruk med AISC og FPGA (Field-Programmable-Gate-Array) gruveenheter. Denne unike programvaren inkluderer noen avanserte funksjoner, for eksempel støtte for flere enheter og automatisk deteksjon av bassengfeil.

BFGMiner er en av de mest pålitelige programvareløsninger for Bitcoin-gruvedrift på planeten. Og fordi den ble skrevet i C, er den kompatibel med alle de mest populære operativsystemene.

bfgminer-grensesnitt

BFGMiner-grensesnitt

MultiMiner

Nye gruvearbeidere kan bli forvirret med linjegrensesnitt, og på grunn av dette tilbyr BFGMiner nå MultiMiner grafisk grensesnitt.

Den intuitive utformingen av dette programmet egner seg godt til nybegynnere og de som ikke er kjent med gruveprosessen. MultiMiner inkluderer alle de samme kraftige funksjonene som BFGMiner er kjent for, men med et mye lettere å forstå kontrollpanelet.

Bare trykk på “Bassenger” -fanen for å velge gruvedammen du vil delta i, og du er klar til å gå.

multiminer-grensesnitt

Mulitminer-grensesnitt

EasyMiner

EasyMiner er en grafisk frontoppgradering for det enormt populære gruveprogrammet CGMiner. Etter at denne oppgraderingen er installert, kan gruvearbeidere enkelt se lommeboken, sette opp gruvebassenger og endre nettverksinnstillinger etter eget skjønn.

Dette er et smart tillegg for nye gruvearbeidere som leter etter et rent grensesnitt som vil holde dem oppdatert om gruvefremgangen uten å knuse dem for å lære ny koding. EasyMiner har hittil hatt stor suksess i markedet på grunn av sin enkle installasjon og gode resultater.

enkelt gruvearbeidsgrensesnitt

EasyMiner-grensesnitt

Bitminer

Gruvedriftprogramvaren Bitminer ble først introdusert til kryptorommet i 2011. Denne gruvedriftplattformen er en av de eldste på markedet, og med over 450 000 registrerte brukere er du sikker på å bli med på noen seriøs hashkraft når du bruker denne programvaren..

Hvis du er en av de personene som ikke er helt klare til å slippe $ 3000 på en pålitelig ASIC-gruvearbeider, er Bitminer-programvaren kompatibel med både CPU- og GPU-gruverigger..

Oppsettet er enkelt, og på grunn av den ekstra fleksibiliteten i valg av gruve riggoppsett, er det mer sannsynlig at du finner den perfekte passformen for dine behov når du bruker denne programvaren til å utvinne BTC.

Bitminer

Bitminer-grensesnitt

Den beste Bitcoin Mining Software – 2018-utgaven

Gruvesektoren utvikler seg i bremshastighet. Hver dag kommer nye og stadig mer innovative konsepter inn i kryptogruvesektoren. Det vil være veldig interessant å se hvordan denne bransjen utvikler seg i løpet av de kommende årene.

Allerede har de økende kostnadene ved gruveutstyr og elektrisitet inspirert kreative sinn til å søke nye alternativer til gruveprosessen. Disse inkluderer Proof-of-Stake mynter som gir avkall på de massive matematiske ligningene som kreves i PoW-systemer, for eksempel BTC.

Vi kan forvente å se fortsatt utvikling på gruvedriften når BTC nærmer seg den endelige mynten som skal utvinnes. Den 21. million BTC nærmer seg raskt, da 17 millioner BTC allerede er vellykket utvunnet.

Ettersom gruvebelønningen halveres hver 210.000 kvartaler, er det smartere å komme inn i sektoren nå i stedet for å vente lenger.

Forhåpentligvis vil gruvesektoren bli mer balansert de neste årene, ettersom flere individer uttrykker interesse for gruvedrift BTC. Det ville være fantastisk å se tilbake til dagene med CPU-gruvedrift. Hvor noen kunne gruve direkte fra hjemme-PCen uten å måtte ha spesiell maskinvare.

Hva syns dere? Har gruvearenaen blitt for overfylt? Gi oss beskjed videre Twitter og husk å registrere deg for nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert på alle de nyeste kryptoutviklingene!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map