De beste EOS-delegatene i 2018

Med over 400 EOS-delegater å velge mellom, kan det være vanskelig å bestemme hvilke av de beste EOS-delegatene du skal kaste tokens bak. Stemmen din, uansett hvor stor eller liten, er viktig.

De 21 delegatene med flest stemmer, Block Producers, har betydelig innflytelse over EOS-økosystemet. De validerer transaksjoner, oppretter blokker og sponser EOS-fellesskapsprosjekter sammen med andre viktige ansvarsområder. På dette tidspunktet har den beste EOS Block Producer bare 2,46 prosent av stemmene, og bare rundt 38 prosent av tokenholdere har stemt. Så, løpet til toppen er ikke over ennå for noen av delegatene.

La oss bryte ned noen av de beste EOS-delegatene, og hvorfor du bør vurdere å stemme på dem.

starteos logo

Starteos

Kina-basert Starteos er den nåværende stemmelederen for Block Producer. Med blockchain-røtter fra 2013 er selskapet en av de mer erfarne delegatene. Faktisk etablerte Starteos på et tidspunkt verdens største gruvedrift for kryptovaluta, og produserte en last på 130 000 kilowatt på den tiden.

Starteos har en firetappet plan for hvordan du kan komme EOS-samfunnet til gode. Det første initiativet er å lage en kuratert liste over EOS-desentraliserte applikasjoner (dapps). For denne listen vurderer forskere og meningsledere dapps for å gi deg en nøyaktig analyse av de beste du skal bruke.

I tillegg har Starteos samarbeidet med School of Information and Software Engineering ved Chengdu University of Electronic Science and Technology for deres andre initiativ, Joint Laboratory of Blockchain Technology Research and Application. Laboratoriets formål er å undersøke forskjellige felt innen blockchain, for eksempel sikkerhetsbeskyttelse og brukssaker fra den virkelige verden.

For å bidra til å bygge kunnskapsbasen, driver Starteos også flere pedagogiske kanaler for sosiale medier. Disse kanalene (WeChat, Steemit, Reddit) gir EOS-nyheter og informasjonsinnhold.

Til slutt er Starteos vert for en serie live-klasser og toppmøter rundt EOS og andre blockchain-emner.

EOS New York-logo

EOS New York

EOS New York er en annen topp fem Block Producer. Delegaten begynte som en samtale mellom to medstiftere i november 2017, og i januar 2018 ble en tredje med i laget da de offisielt ble lansert. Selv om de kaller New York hjem, er hele teamet spredt over Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia.

Delegaten overholder en Etiske retningslinjer som inkluderer (blant annet poeng):


  • Forpliktelse til tokenholdere. EOS New York-ledelse verdsetter din mening og vil delta i åpen dialog uansett hvor mye EOS du satser.
  • Økonomisk uavhengighet. Det er ingen ytre påvirkning eller investering fra enheter som har en egeninteresse i Block.one eller noen annen Block Producer.
  • Åpenhet. Lederteamet vil alltid gi rikelig informasjon om delegatens økonomi, driftsteam og aksjonærer.
  • Høy nettverksytelse. Alle blokkbelønninger vil bli investert i vedlikehold og skalering av delegatens infrastruktur for å sikre best mulig ytelse.

eos.fish logo

EOS.fish

En veteran i kryptorommet leder Chun Wang EOS.fish. Wang begynte gruvedrift i 2011, men er mest kjent for å være medstifter F2Pool i 2013. F2Pool har vokst til å bli verdens største gruvebasseng med produksjon av nesten en million BTC og fire millioner ETH.

Som de fleste andre blokkprodusenter belønner ikke EOS.fish direkte tokenholdere som stemmer på dem. De vurderer imidlertid å distribuere en del av belønningen til medlemmer av samfunnet som er vert for hackathon-type hendelser. Disse hendelsene fører ofte til spennende ny teknologi for økosystemet, noe som gjør dem fortjent til kompensasjon.

Teamet har også laget EOS Fishlet, en EOS lommebok som kan skryte av tusenvis av daglige brukere.

sheos-logo

SHEOS

Selv om denne delegaten er utenfor topp-21, SHEOS er verdt å se på. shEOS er den eneste EOS-delegaten som drives av et helt kvinnelig team. Lederteamet inkluderer bemerkelsesverdige navn i blockchain som Emily Bush (Decentra Capital Managing Partner), Crystal Rose (Topp 20 kvinner i Blockchain), Pamela Day (Paladin Trust CEO) og Jessica Houlgrave (Codex Protocol medstifter / COO).

SHEOS-teamet har en detaljert veikart med flere anslåtte milepæler det neste året. I forbindelse med deres kvinnelige empowerment-verdier, skal de finansiere den første klassen av shEOS-lærde i 3. kvartal i år. Gjennom shEOS-stiftelsen vil delegaten gi stipend for å bidra til å lukke kjønnsgapet i arbeidsstyrken. Disse stipendene hjelper kvinnelige søkere med å lære dapputvikling, motta bransjens veiledere og tjene blockchain-relaterte jobber.

De beste EOS-delegatene – hvem du skal velge

Disse fire delegatene består bare av en kort liste over hundrevis av EOS-delegater å velge mellom. Hvis ingen av disse valgene appellerer til deg, anbefaler vi å sjekke ut full liste over delegater å finne en som gjør det.

Sannsynligvis den mest kritiske faktoren å vurdere når du avgir din stemme, er hvordan delegaten forplikter seg til å bruke blokkbelønningene. Du vil velge en delegat som vil forbedre EOS-økosystemet ytterligere, og som er gjennomsiktig om hvordan de gjør det.

Vi nevnte det en gang, men det er verdt å nevne det igjen. De 21 Block-produsentene har en betydelig innvirkning på skjebnen til EOS-blockchain, så det er viktig at din stemme ikke går til spille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map