De beste Bytecoin Exchange-nettsteder for Crypto-investorer

Bytecoin-utvekslingssteder blir flere etter hvert som den personvernfokuserte cryptocoin fortsetter å modnes. Imidlertid er det en klar leder når det gjelder volum og ofte kan det være best å handle der handlingen er.

Bytecoin (BCN) er en unik kryptovaluta som forhøyet jakten på total personvern og anonymitet siden den første starten i 2012. Opprinnelsen til Monero-gaffelen, Bytecoin var først å vedta Cryptonote-teknologi som en kjernestøtte i prosjektet. Ved å distribuere Cryptonote og de tilknyttede ringsignaturene, skaper Bytecoin et økosystem av private og ikke-sporbare transaksjoner som kutter tennene i det mørke nettet i løpet av de første dagene.

I dag har Bytecoin som mål å finne sin plass på en større arena, med særlig fokus på å forstyrre det nåværende økonomiske systemet generelt og tilby løsninger for en ny modell “mer effektiv enn de eksisterende”.

Bytecoin-børser – Hvor kan jeg kjøpe, selge og handle Bytecoin

Foreløpig er det en rekke online-børser som vil hjelpe deg å endre dollar eller krypto for Bytecoin. Men for å bidra til å begrense utvalget og rense vannet litt, kan det være mer effektivt å følge volumet.

Bytecoin Exchange Markets etter volum

Prosent volumfordeling av Bytecoin Exchange på CoinMarketCap

Børs som omhandler høyt kryptohandelsvolum vil ofte være i stand til å gi mest mulig likviditet og sammenkobling til brukerne sine. Imidlertid er den mest aktive utvekslingen generelt ikke nødvendigvis der handlingen er for Bytecoin. Ta for eksempel kryptokursutvekslingen OKEx. OKEx er nummer fem som byttes etter totalt handelsvolum og har Bytecoin som en oppføring. OKEx står imidlertid bare for mindre enn en prosent av det totale volumet av handlet Bytecoin.

Bytecoin-børsen som troner øverst, i skrivende stund, er langt fra HitBTC. Men hold deg tett, det er en håndfull andre børser som du bør vurdere. Kanskje du allerede handler med Binance eller har hørt gode ting om Poloniex og vil prøve tjenestene deres. Til tross for løvenes andel av volumet som skjer på HitBTC, er det andre Bytecoin-børser du bør vite om.

Børs for handel med kryptovalutaer for Bytecoin

Den primære metoden for å handle på en Bytecoin-børs vil være å kjøpe og selge Bytecoin med andre kryptovalutaer. BCN / BTC som tillater handel med Bytecoin og Bitcoin er sannsynligvis det beste valget for å få Bytecoin, spesielt hvis du allerede har litt Bitcoin.

Prosessen med å bruke Bitcoin til å kjøpe Bytecoin er ganske rett frem. Etter at du har registrert deg i børsen etter eget valg, overfør Bitcoin du har tenkt å bruke den nye lommeboken du har fått. Når innskuddet ditt er klart, bytt BCN / BTC-parringen til prisen du leter etter.

Som med en hvilken som helst børs for tiden, bør du sterkt vurdere å flytte den nylig kjøpte Bytecoin fra byttebøkene og til din egen. Hvis du ikke ønsker å handle ofte, er det alltid best å oppbevare kryptovalutaene dine i dine egne lommebøker med trygt administrerte private nøkler. Utvekslingslommebøker er fortsatt et hovedmål, og selv om midler har blitt gjenvunnet eller tilbakebetalt av børser tidligere, er den beste fremgangsmåten å ta vare på din egen krypto.

Bytecoin bytter Binance


Kjøp Selg og handel Bytecoin på Binance

Binance – Relativt sent til liste Bytecoin, Binance er en topputveksling av kryptovaluta med nesten 400 kryptoparninger i skrivende stund. Binance er populært for å ha en sterk oversikt over profesjonalitet og sikkerhet i kryptovaluta-samfunnet. For øyeblikket utgjør Binance rundt 11% hvis det totale volumet for Bytecoin med deres BCN / BTC og BCN / ETH står for nesten all den aktiviteten.

Bytecoin utveksling OKEx

Bytecoin-handel på OKEx

OKEx – OKEx har en ganske liten bit av Bytecoin-aktiviteten, men bare nylig noterte den til børsen. Denne børsen er for øyeblikket den femte største i verden etter volum og har et stort utvalg på over 500 sammenkoblinger inkludert BCN / BTC, BCN / USDT og BCN / OKB. OKEx-børsen er litt mer avansert når du er klar for det, inkludert tilgang til futures og marginhandel – ikke med Bytecoin ennå skjønt.

Bytecoin utveksling Poloniex

Bytecoin kjøper og selger på Poloniex

Poloniex – Også en mindre spiller i Bytecoin-volumet, Poloniex er basert i Boston og har rundt 100 sammenkoblinger. For Bytecoin har børsen to par: Bytecoin og Bitcoin sammen med Bytecoin og Monero. Å være en mindre børs generelt i forhold til de fem beste, kan Poloniex del av Bytecoin i stor grad skyldes den unike BCN / XMR parringen.

Bytecoin utveksling HitBTC

Handle Bytecoin på HitBTC

HitBTC – Den tunge hitteren i det totale Bytecoin-utvekslingsvolumet. HitBTC hevder godt over 85% av Bytecoin-børsaktiviteten som hovedsakelig handler BCN / BTC og BCN / USDT. HitBTC har vært i drift siden 2013 og har flest sammenkoblinger i bransjen med over 700 for å tilfredsstille dine handelsbehov.

Innpakning

HitBTC, Binance, Poloniex og OKEx dekker nesten all handelsaktiviteten med Bytecoin hittil. Hver av disse handelsplattformene har sine egne forskjellige alternativer og tjenester å tilby som imøtekommer våre individuelle behov. Å finne hvilken børs som passer best for deg, trenger ikke nødvendigvis å hvile på volumet eller likviditeten.

Bytecoin-børsene som er nevnt før er relativt enkle å bruke. De bør være gode testgrunner for nybegynnere og mer for å få eksponering for Bytecoin og andre kryptovalutaer i en profesjonell setting.

Utover børsene er det andre måter å investere og delta i Bytecoin. Bytecoin mining viser muligheter, r / BytecoinBCN er alltid tørst etter flere memes, og sterke utviklere er alltid ønsket for disse open source-prosjektene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map