De 5 største største gruvedriftene i verden

De 5 største største gruvedriftene i verden

Gruvedrift er en av hovedprinsippene i den desentraliserte økonomien. Kryptovalutaer som Bitcoin er avhengige av gruvedrift for å verifisere transaksjoner og godkjenne deres innføring i blockchain. Gruvearbeidere med kryptovaluta tildeles for å fullføre beviset på arbeidsalgoritmen og dermed legge til neste blokk i blockchain. Denne belønningen kan variere avhengig av den totale kraften eller hashfrekvensen til blockchain som brukes.

Cryptocurrency mining er ikke lenger regulert til noen få programvareutviklere og deres personlige rigger. Gruveindustrien har gjennomgått stor vekst og transformasjon det siste året i samsvar med verdien i kryptovalutaene. Ettersom verdien av kryptokurver har sett en kraftig økning, har mengden prosessorkraft lagt til gruvedrift. Dette har ført til at gruveindustrien vokser ekstremt konkurransedyktig.

I dag, hvis du vil bli en stor aktør innen kryptokurvedrift; det er bedre at du har noen dype lommer, ettersom du vil konkurrere mot programvaregiganter og til og med myndigheter. Mens BTC ble designet for å innlede den desentraliserte økonomien, fortsetter gruvedriften av denne kryptovalutaen å se økende sentralisering på grunn av etableringen av flere mega-gruvefasiliteter. Disse anleggene er gruvedrift på flere millioner dollar som kan kreve like mye energi som en by å drive. Nedenfor er 5 av de største gruvedriftene i kryptovaluta i verden.

Bitmain Ordos, Mongolia

Dypt på landsbygda i indre Mongolia bor giganter – gigantiske BTC-gruver altså. Bitmain SanShangLiang gruvekompleks for industriparker er det største gruveanlegget i verden. Denne gigantiske gruvedriften består av 25 000 maskiner som behandler $ 250 000 dollar i BTC daglig.

Bitmain

Bitmains gruve i Ordos, Indre Mongolia, Kina, bilde via kvarts

Som du kanskje har gjettet, er det ikke billig å kjøre denne operasjonen med den elektriske kostnaden som overstiger kostnaden for en liten by på rundt $ 39 000 daglig. Dette utrolige gruveanlegget er så stort at det sysselsetter 50 ansatte døgnet rundt for å overvåke riggene og sikre at alt går bra. Lykke til med å konkurrere med Intel I5 mot denne giganten.

Giga Watt – Washington

Den statsbaserte Washington Giga Watt gruvedriften er blant de største i Nord-Amerika. Denne superminen har latterliggjøring på 30 MW og inneholder litt over 1700 GPUer. Gruvene grunnlegger, Dave Carlson er en tidligere Microsoft programvare ingeniør som først begynte med gruvedrift i 2010; bare ett år etter at Satoshi publiserte sin nå berømte Bitcoin Whitepaper.

Giga Watt

Giga Watts gruveanlegg.

Anlegget kan forbli konkurransedyktig i det kinesisk dominerte markedet gjennom bruk av billig vannkraft som er lett tilgjengelig i Washington State. Giga Watt ønsker å utvide virksomheten i 2018 med mål om å dominere det nordamerikanske gruvemarkedet i årene som kommer.


Hut 8 Mining Corp / Bitfury – Vancouver, Canada

Hytte 8 Mining har gått sammen med Bitfury for å skape et av de største gruveanleggene som noensinne er bygget i Nord-Amerika. Denne gruvedriften består av 22 datasentre som produserer 24 MW hasjkraft. Hut 8 ser etter offentlig finansiering via den kanadiske børsen for å utvide denne operasjonen til nye høyder.

Dette prosjektet er fremdeles i fase ett ettersom fase to er planlagt for å øke kraften i gruvedriften til 38,5 MW kraft. Det ryktes at Bitfury har til oppgave å bygge alle de nye fasilitetene som kreves for utvidelse av denne mega-gruven. Når den er ferdig, vil denne gruven være den største Bitcoin-gruvedriften i Nord-Amerika.

Bitfury Mines, Georgia

Bitfury er et av de ledende fullservice-blockchain-teknologiselskapene i verden, og det bør ikke være noen overraskelse at gruvedriften deres er like viktig for markedet. Bitfury-gruvedriften i Georgia benytter det naturlig kalde klimaet for å redusere driftskostnadene og holde gruvedriftene kjølige.

bitfury

BitFurys beliggenhet.

Regjeringen i Georgia er mer enn glad for å ha Bitfury-gruvedrift i samfunnet sitt, og de har gjort alt i deres makt for å hjelpe Bitfury med å utvide virksomheten. Dette har blitt gjengjeldt av selskapet, som nylig startet en blokkjede for eiendoms eierskap for den georgiske regjeringen. Denne typen tett samarbeid kan bare bidra til å forbedre tilstanden til kryptomarkedet i fremtiden.

Bcause LLC – Virginia Beach, Virginia

65 millioner dollar Bcause gruvedriften ble nettopp kunngjort i januar 2018. Virginia Beach regnes vanligvis ikke som et kryptomiljø, men etter at de lokale myndighetene kuttet skatt for datasentre, var det en god grunn for gruveselskaper å kalle dette kystsamfunnet hjem.

Bcause LLC Mining Operation Virginia via webkryptovaluta

Bcause LLC Mining Operation Virginia via webkryptovaluta

Virginia Beach har allerede tildelt Bcause LLC et tilskudd på 500 000 dollar for å utvide virksomheten ytterligere. Dette vil gjøre det mulig for selskapet å legge til ytterligere hundre ansatte i gruven. Når den er fullført, vil dette anlegget dekke en utrolig 84.000 kvadratmeter plass; plassere den blant de største på kontinentet.

Genesis Mining Enigma – Island

De Genesis Gruvedrift ble grunnlagt i 2013 da det skapte overskrifter som et av de første gruvedriftene som eksklusivt ble utviklet for å utvinne Ethereum. I dag gruver gruveanlegget også ekstra mynter som Zcash, Dash og Monero.

Dette gigantiske gruveanlegget drives utelukkende av geotermisk energi og regnes som den største ETH-gruveplattformen i verden. Bedriftsledere har uttalt at de tror at ETH vil se betydelige gevinster de kommende årene, og i øyeblikket kan de motta dobbelt så mye fortjeneste man ville oppnå gruvedrift BTC.

Siste tanker

På grunn av gruvearbeidernes hemmelighetsfulle natur og ekstreme verdien av gruveutstyr for kryptovaluta, kan det være vanskelig å se om du bor i nærheten av en stor BTC-gruvedrift. Det er ingen tvil om at når verdien av kryptokurver fortsetter å stige, kan vi forvente å se flere av disse monstergruvedriftene avduket i nær fremtid.

Det vil være interessant å se hvilken teknologisk utvikling som former gruvedrift i fremtiden ettersom mer spesifikke og spesialdesignede gruvedrift fortsetter å bli utviklet. Dette vil øke den allerede sterke konkurransen i sektoren og gjøre gruvedrift av kryptokurver, enda mer, kostnadshemmende.

Noen Altcoins utvikler blokkjeder som ikke tillater bruk av ASIC-gruvearbeidere for å redusere denne sentraliseringen i markedet, men til slutt, hvis det er fortjeneste involvert, vil folk alltid utvikle et mer effektivt middel for å oppnå det..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map