Dødelig Blockchain: Militærer ser ut til å utnytte Blockchain Tech

Blockchain-teknologien ser adopsjon i stor skala over en rekke sektorer som et alternativt middel til å drive virksomhet. De lave overhead- og øyeblikkelige overvåkingsfunksjonene til blockchain-nettverk kan gi selskaper en stor fordel på markedet. Det nå vises at verdens militærer også ønsker å dra nytte av denne unike teknologien.

Antallet militære organisasjoner som ser på å skaffe seg blockchain-teknologi, vokser. Hærer fra USA, Kina og India har alle allerede offentliggjort blockchain-baserte militære programmer. Når du er i ferd med å lære, kjøres det et stille våpenkappløp mellom land som ønsker å være den første til å utnytte blockchain-teknologien. Du tror kanskje ikke at blockchain-teknologi kan drepe, men når det er brukt på en militær logistisk kjede, kan det forbedre dødeligheten til hele kampstyrken.

Militære investeringer

2018 National Defense Authorization Act ble vedtatt i lov av president Donald Trump. Denne lovgivningen inkluderer blockchain-spesifikt språk. For å være mer presis, sier loven at det må settes av midler til å lage en orientering om cyberapplikasjonene til blockchain-teknologi.

President Donald J Trump signerer Laws Image via Wall Street Journal

2018 National Defense Authorization Act inkluderer midler til en orientering om blockchain-teknologi. Bilde via Wall Street Journal.

Forskningsbestemmelsen for blockchain faller i to kategorier. Den første delen er viet til å overvåke hvordan utenlandske makter, ekstremister og kriminelle bruker teknologien. Denne vurderingen vil bli brukt til å se om noen av disse metodene utenfor organisasjonen med hell kunne brukes på det amerikanske militæret. Det ser ut til at det amerikanske militæret er opptatt av å ikke komme bak på blockchain slagmarken, og de overvåker nøye våpenutviklingen blockchain globalt for å sikre fremtidig dominans..

Den andre delen av lovforslaget nedsetter en komité for å undersøke den nåværende og planlagte bruken av blockchain-teknologi på føderalt nivå. Nærmere bestemt dekker lovforslaget bruken av blockchain-teknologi i infrastrukturprosjekter. Stater ønsker å kapitalisere på finansieringen. New York kunngjorde planer om å åpne NYC Blockchain Resource Center i mai i år.

Blockchain-integrering i infrastrukturprosjekter kan også bidra til å forbedre PR. For tiden mangler mange av disse prosjektene gjennomsiktigheten som trengs for å oppnå stor tillit fra offentligheten. Når du vurderer mengden politisk korrupsjon de siste årene har vært lett, er det lett å se hvorfor publikum mister troen på disse prosjektene. Tillegg av en blockchain-basert protokoll kan bidra til å lindre bekymringer og øke utviklingen. Politikere som David Cameron har kjørt kampanjene sine for å forkynne fordelene ved integrasjon.

De øyeblikkelige konsensusfunksjonene som tilbys av blockchain-teknologi kan spille en viktig rolle i å bestemme hvordan offentlige prosjekter prioriteres og finansieres i fremtiden. Russland bruker allerede et blockchain-basert program kalt Aktiv borger som lar folk stemme om ikke-politiske spørsmål som fartsgrenser, navngi offentlig eiendom og bussruter.

Fleksibel finansiering

Senior visepresident for offentlig sektor i Information Technology Industry Council, Trey Hodgkins, forklarte viktigheten av lovforslaget og dets struktur. Hodgkins forklarte at målet med lovforslaget var å skape fleksibel finansiering som kan brukes til å studere et bredt spekter av applikasjoner for blockchain-teknologi..

Allerede dukker det opp eksempler på blockchain-bruk i alle sektorer av militæret, fra personlig identifikasjon til våpenmålretting, til supply chain management. Effektiviteten som tilbys av denne teknologien kan være nøyaktig hva det amerikanske militæret trenger å forbedre, hva noen ser på, uøkonomisk systemer som er på plass.

Blockchain-basert ansiktsgjenkjenningsbilde via biometrids

Blockchain-basert ansiktsgjenkjenning. Bilde via biometrids

NATO

NATOs kommunikasjons- og informasjonsbyrå er et annet eksempel på en velfinansiert regjeringsorganisasjon som ønsker å våpenlegge blockchain-teknologi i det kommende tiåret. Interessant, NATO er primært fokusert på logistikk og økonomi applikasjoner for teknologien.

NATO vurderer for tiden forslag om integrering av blockchain. Tjenestemenn har kunngjort at kontrakter vil bli tildelt fra Innovasjonsutfordring, del av et toppmøte som fokuserer på å integrere ny teknologi på slagmarken. Det er rapportert at Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) er også sterkt involvert i programmet. DARPA er interessert i en sikker melding og transaksjon plattform.

The Blockchain Arms Race

USA og dets allierte er ikke alene om deres ambisjoner om å våpenlegge blockchain. Det ser ut til at Kina også presser mot rask integrering av denne innovative teknologien. People’s Liberation Army (PLA) publiserte en artikkel i år der de fremhever spesifikke militære applikasjoner for blockchain-teknologi. Avisen antyder at det er kritisk viktig for Kina å ikke komme bak etter adopsjon.

Våpen Blockchain – “Media Wars”

Kina har sett blokkeringsteknologi i mange år nå. Hvis du graver dypere, kan du finne militære referanser til blockchain så langt tilbake som 2016. Tidsskriftet til National Defense Science & Teknologi publiserte en artikkel kalt “Blockchain Technology and its Potential Military Value.” Artikkelen fokuserte på blockchain-integrering i etterretningsoperasjoner, våpenets livssyklusovervåking, personalstyringssystemer og militærlogistikk.

India

Indiske tjenestemenn har også uttrykt bekymring over våpenstyrt blockchain. En nylig artikkel publisert av en gruppe indiske forskere fremhevet hvordan denne teknologien kan brukes til å hacke seg inn i høysikkerhetsmilitære systemer i nær fremtid. Papiret forklarer at i fremtiden kan den kombinerte datakraften til et blockchain-nettverk utnyttes for å overmanne dagens datamaskinsikkerhet som er tilgjengelig.

Våpen Blockchain

Det har blitt sagt at “krig er mor til innovasjon”, og hvis dette er sant, er blockchain-teknologi i ferd med å gå gjennom en renessanse, ettersom det globale våpenkappløpet bare er oppvarming opp. Denne innovative teknologien har potensialet til å bli brukt i nesten alle aspekter av militæret. Innsatsen er høy i krigsspillet, og blockchain-teknologien ser ut til å kunne gi landene et mer effektivt middel for å drive krigsvirksomhet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map