Crypto’s New Deal: Denne DeFi-plattformen setter ubrukt poletter tilbake på jobb

Desentralisert økonomi “DeFi” har opplevd en enorm vekst de siste månedene, og det ser ut til at det bare kommer til å fortsette å øke. I følge DeFi Pulse, det er omtrent $ 1,13 milliarder låst i DeFi-kontrakter, nesten dobbelt så mye i begynnelsen av 2020.

Understøttelsen av DeFis nylige økning i popularitet er serien med ukonvensjonelle økonomiske verktøy som hjelper til med å demokratisere fremtiden for globale peer-to-peer-utlån og transaksjoner.

Vi koblet oss til Chintai team, en Cayman-basert plattform som søker å muliggjøre leasing av ubrukte verktøytegn. Hvis du ikke har hørt om verktøytegn på en stund, er du ikke alene. Verktøystokener, eller tokens som i det vesentlige er et løfte om å få tilgang til et fremtidig produkt eller en tjeneste, ble eksepsjonelt hyped i 2017 ICO-mani, men de påfølgende bjørnemarkedene avkjølet landskapsmarkedet.

Verktøytokener er ment å brukes, men de fleste ligger sovende. Holdere av verktøystokener har sett noen av verdiene for nytteverdien stupte oppover på 95% og har gått over til å fokusere på andre ting.

Chintai ønsker å la innehavere av verktøystoken få noe faktisk verktøy ut av tokens. Med over 250 millioner i transaksjonsvolum ser Chintai ut til å tilby et betydelig attraktivt verdiproposisjon, om ikke i det minste demonstrerer DeFi-etos om å muliggjøre ufanget økonomisk mulighet i aksjon.

Vi snakket med Ryan Betham, Chintai COO, om DeFi, Chintais nylige vekst og verktøyet token landskap.

Hvorfor er DeFi et spennende rom akkurat nå?

DeFi-pionerer produserer håndgripelige brukstilfeller som leverer drømmene som antente kryptovalutabevegelsen i utgangspunktet. Det handler om å gi folk kontroll over pengene sine, og demokratisere tilgangen til muligheter – alt mens du eliminerer verdiuttakere.

Så her er vi i dag med en mengde DeFi-protokoller. Mange av disse tilbyr desentralisert utlån. Og det fungerer veldig bra. Vi ser bevis på at vi ikke trenger tredjeparter for å legge til rette for en av de mest grunnleggende byggesteinene i en ny økonomi – lån og utlån.

Og det gjøres på en global skala, uten grenser, alt utført med kode. Det er som å se på spirende frø for en visjon om en ny digital økonomi. Hvor kult er det?!

Kan du anta hvor mye mer DeFi-rommet har å vokse?

Hvis du utvider definisjonen av DeFi til å omfatte ethvert finansielt instrument som er avhengig av smarte kontrakter og distribuert hovedboksteknologi for å fungere, er himmelen grensen. Den totale pengeverdien til det globale finansielle systemet er et sted rundt $ 300 billioner – med en “T”. Ikke alt trenger å være på blockchain.

Men det er en god sak å lage at vi kan se et globalt finanssystem som for det meste er avhengig av blockchain-teknologi. Det er rett og slett for effektivt og sikkert sammenlignet med eksisterende infrastruktur. Markedsprinsipper antyder at du enten tilpasser deg eller dør.

Ta et obligasjonsmarked på 109 billioner dollar som et eksempel. Det er noe vi prøver å fikse, og blockchain-teknologi er et perfekt instrument for å gi enorme effektivitetsgevinster i obligasjonsmarkedene. Og det som er bra er at løsningen er forstyrrende mens den fremdeles er gunstig for store banker, små banker, bedrifter og investorer samtidig. Insentiver stemmer overens, og alle vinner.


Så når folk forstår verdiproposisjonen, forventer vi at disse tingene vil ta på som brann. Det vil være et av de sprangene i evolusjonen som virker sakte i øyeblikket, men raskt i ettertid.

“Verktøytokener er ment å brukes, men de fleste av disse tokens ligger i dvale og samler virtuelt støv for investorene som kjøpte dem.” Hvordan tar Chintai sikte på å løse dette problemet?

Vi bygde den første høyytelses, desentraliserte børsen for utlån og lånetokenverktøy. Ikke låne valutaen – låne verktøyet selv. Vi startet med et EOS-leasingmarked.

For folk som ikke vet, gir EOS-tokens deg eierskap til nettverks-CPU og NET. Du kan tenke på CPU og NET som batteristrømmen du trenger for å kjøre et program eller gjøre transaksjoner på nettverket. Uten CPU og NET kan du ikke bruke nettverket.

Så folk som eier EOS-token, men ikke trenger å bruke CPU og NET, kan sette en rente og låne ut ressursene sine til noen som trenger CPU og NET.

Låntakeren betaler den renten i en bestemt periode og mottar CPU og NET for applikasjoner eller transaksjoner. Den kule delen er at låntakeren faktisk ikke har besittelse av tokens fordi du kan delegere CPU og NET mens du opprettholder varetekt av selve tokenet.

Hele prosessen håndteres av smarte kontrakter, slik at motpartsrisiko praktisk talt ikke eksisterer. Vi så 250 millioner dollar i transaksjonsvolum i løpet av seks måneder, hadde 33 000 unike kontoer ved bruk av instrumentet og omtrent 3 millioner dollar i renter generert for långivere.

Nå tar vi dette konseptet og bruker det på alle verktøytegn og til og med NFT-er, som representerer unike eller skreddersydde varer. Så du kjenner virtuelle gjenstander i spill? Sverd, skinn, karakterer – hva som helst. Vi vil også aktivere leasing av disse varene. Vi lanserer også en håndfull nye leasingmarkeder tidlig i 2020, og vi har allerede sett lovende resultater. Det er vanskelig å ikke bli begeistret for disse tingene.

Hvilke milepæler trenger ikke-fungible token (NFT) økosystemet å treffe for å nå et punkt med kritisk masse?

Generelt sett er den viktigste milepælen å ha utviklerverktøy som kan muliggjøre jevn UX. La oss ta for eksempel spill.

Det er et økosystem som er modent for forstyrrelser, men som ikke helt har verktøyene som spillutviklere trenger for å utnytte fordelene med blockchain-teknologi fullt ut..

Spillere er allerede vant til økonomier i spillet. Men tror du virkelig de kommer til å administrere private nøkler og logge på en blockchain-konto for tokeniserte virtuelle eiendeler? Stort sett nei. Så spillutviklere trenger verktøy for å bygge inn virtuelle gjenstander i spill på en måte som sluttbrukeren ikke skjønner at de bruker en blockchain i det hele tatt.

Vi har spesielt utviklet instrumenter for denne brukssaken. Den samme motoren som letter tokenleasing kan også lette transaksjoner for NFT-er i spill.

Og den motoren kan brukes i bakgrunnen ved hjelp av API-en vår for å legge inn prosessen med å utveksle virtuelle gjenstander direkte i spill. Ingen friksjon for sluttbrukeren, men alle fordelene med blockchain for spillindustrien.

Kan du forklare hvordan Chintai tilbyr er forskjellig fra konkurrentene?

Vi er som en sveitsisk hærkniv for DeFi. Årsaken til at vi kan ha et så mangfoldig tilbud er på grunn av vårt høye ytelse på ordrehåndteringssystemet (OMS). Dette er super FinTech geeky ting så vær så snill med meg.

OMSs kampordre og utfører avtalte vilkår mellom kjøpere og selgere – det er slik en ordrebok er fylt ut på si en kryptobørs, bortsett fra at ordrehåndteringssystemene er offchain, slik at du mister gjennomsiktigheten som følger med en OMS på kjeden..

Vår OMS-kjede er smidig og svært konfigurerbar. Det lar oss raskt bygge markeder for alt fra token leasing, til desentraliserte obligasjoner, NFT-handel og alt i mellom.

Det andre kule aspektet ved OMS er at vi kan merke selskaper for å delta i ethvert Chintai-marked ved å la dem kuratere sitt eget front-end-brukergrensesnitt, sette sine egne avgifter og bruke børsen vår i bakgrunnen for å lette ordrehåndtering og henrettelse.

Dette lar folk lage svært tilpassede portaler eller brukergrensesnitt for helt spesifikke behov. Og likviditeten for hvert marked deles, slik at du ikke ender opp med fraksjonerte markeder.

“Desentraliserte børser som ikke overholder globale regulatorer, risikerer å bli stengt på grunn av mangel på forbrukerbeskyttelse og lovgivning mot hvitvasking av penger.” – Hvilket alternativ tilbyr Chintai?

Den on-chain OMS jeg nettopp nevnte er en stor del av det. Tilsynsmyndigheter ønsker åpenhet. Siden OMS er kjedet, kan de spore og se symbolbevegelser. I vårt tilfelle vil kontoer koble tilbake til en persons identitet ved hjelp av KYC.

Våre brukere vil ha lov om overholdelse kodet i kontoene sine. Og tokeniserte verdipapirer vil også ha samsvarskontroller kodet også. Så som bruker kan du bare få tilgang til tokens som anses som juridisk kompatible i den jurisdiksjonen du bor.

“Chintai senker kostnadene for de som prøver å bruke tokens, samtidig som de gir avkastning til de som låner dem.” – Hvilke renter tilbyr Chintai?

Chintai muliggjør markeder som har svingninger som ethvert annet marked. Vi har sett april så høyt som 40%. Men vanligvis er april rimeligere. Et sted rundt 3-10% avhengig av markedet.

Chintais produktpakke ser pen, vel, søt ut. Hvilke av disse er de mest populære blant brukerne dine? Hvilket produkt tror du blir underutnyttet og gir massevis av verdi?

Markeder for token leasing er mest brukt. For det meste fordi de har vært live lengst og DEX avventer lisensgodkjenning fra Monetary Authority of Singapore, så det er ennå ikke live. Det mest undervurderte aspektet er Chintai Merchant Network, det vil si vår OMS hvite merketjeneste.

Selgere kan sette sine egne avgifter, bygge sitt eget tilpassede brukergrensesnitt, og Chintai tar seg av all ordrehåndtering og utførelse. Det er ekstremt kraftig. Når alt kommer til alt, hva ville det være hvis vi hadde alle disse kule tokens, men ikke kunne lage et skikkelig marked for å bytte dem i applikasjoner eller til forskjellige bruksområder?

Kan du gå gjennom hvordan den mest populære fungerer?

Snakk til oss. Vi undersøker nøyaktig hvilket marked du vil lage, og vi tilpasser det for deg. Eller hvis vi allerede har et marked du vil ha, men tror kan ha nytte av et bedre brukergrensesnitt, merker vi deg om å bruke OMS og dele likviditet som allerede er etablert. I begge tilfeller må du bygge brukergrensesnittet og angi dine egne avgifter. Men vi tar oss av resten.

Hvorfor EOS?

Chintai ble designet for å være et høyt ytende, fullstendig on-chain ordrehåndteringssystem (OMS) av bedriftens kvalitet. Dette krevde iboende at vi brukte en blockchain som kan håndtere høyt transaksjonsvolum til lave kostnader; dette gjorde Etheruem til et uegnet valg i slutten av 2017 da prosjektet ble lansert.

Mens Chintai tech stack bruker eosio, distribuerer vi i flere tilfeller, inkludert Worbli (for DeFi) og WAX, Ultra (for kommersielt spill) – EOS-blockchain i seg selv har bare en liten komponent av markedene og tjenestene..

I tillegg vil Chintai snart bruke Liquidapps DAPP Network for horisontal skalering, som inkluderer deres LiquidLink-tjeneste for å gjøre det mulig for dApps på Ethereum å utnytte Chintai, med fordelene med transaksjonsgjennomstrømningen i kjeden og reflekterer tilbake til Ethereum ved oppgjør for å minimere bensinkostnadene..

Fra diskusjoner i finanssektoren til dags dato har indikasjoner når det gjelder preferanser vært å utnytte eller spinne opp en industri / privat forekomst av eosio som grunnlag for DeFi-tjenester, og det er motvilje mot å utnytte noen av de eksisterende offentlige blokkjedene..

Vi vil fortsette å ta avgjørelser basert på tilbakemeldinger fra partnere og kundebehov i den forbindelse, men føler at vi har den rette tekniske stakken for å kunne betjene og skalere mens vi utnytter effektivitetsfordelene med blockchain.

Hvordan ser Chintai Roadmap ut for 2020?

2020 er et år med akselerert start. Vårt primære fokus er å forberede vår teknologi og virksomhet for DEX. Vi etablerer vårt forretningsutviklingsteam i Singapore for å verve et konsortium av banker til å utstede desentraliserte obligasjoner og verdipapirer, og vi åpner en filial i Tyskland for vårt tekniske team.

Dette inkluderer å stille opp noen få selskaper som vil prøve STO-utstedelser på den regulerte DEX. Vi lanserer også en håndfull token-leasingmarkeder og formaliserer partnerskap som vil integrere vårt OMS for spill, tokenisert kommersiell eiendom og FinTech.

For å hjelpe deg med alt har vi nettopp åpnet en pre-seed-runde tidlig i 2020. Men hvilken ambisiøs oppstart prøver ikke å skaffe penger? Så du visste sikkert det allerede.

Hvordan kan noen bli involvert med Chintai?

Vi er sannsynligvis et av de mer gjennomsiktige og interaktive teamene. Hvis du spør oss hva vi gjør når som helst, vil vi fortelle deg så mye vi kan.

Vi likte virkelig å bygge en kultur der våre følgere, brukere og støttespillere kan ta turen med oss. Den beste måten å komme nær handlingen på er telegram eller twitter. Begge håndtakene er chintaiEOS.

Twitter: @chintaiEOS

Telegram: https://t.me/ChintaiEOS

E-post: [e-postbeskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map