Crypto-skjermer regulerer Blockchain for å trekke eiendelene dine fra brannen

Crypto-skjermer fungerer som regulatoriske zars for å etablere kryptovaluta-forskrifter, og dette oppstår av behovet for å beskytte investorer.

En forskrift definerer en ordensregel foreskrevet av en myndighet som har lovens kraft.

Alle organiserte sosiale institusjoner – inkludert regjeringer, selskaper, skoler og familier – gir naturlig nok regler for å etablere riktige atferdskoder. Regulering fremmer det felles beste, gir tvisteløsning og spesifiserer straffer for dårlig oppførsel.

Bedrageriske ICO-er

På nasjonalt nivå fokuserer US Securities and Exchange Commission (SEC) for tiden sin energi på å bekjempe falske ICO-er. Disse ordningene involverer ofte svindlere som overbeviser investorer om å sette penger i prosjekter som ikke har noen verdi.

Centra Tech, Inc..

I april 2018, SEC stoppet virksomheten til Centra Tech. Inc.. Denne ICO samlet inn over $ 32 millioner fra tusenvis av investorer. Selskapet hevdet at det ville bygge en rekke finansielle produkter, inkludert et debetkort støttet av Visa og MasterCard som ville konvertere kryptovalutaer til fiat-valutaer. SEC fant at det ikke eksisterte noe forhold til Visa eller MasterCard i virkeligheten. I tillegg påstår SEC at selskapet opprettet fiktive ledere med imponerende CV for å lure investorer. En av de to grunnleggerne bestilte flyreservasjoner for å forlate landet, men myndighetene arresterte ham før flyet.

RECoin And The Diamond Reserve Club

I september 2017, SEC stengte to ICO-er drevet av samme person. REcoin Group Foundation hevdet å være en kryptovaluta støttet av eiendom. På samme måte hevdet Diamond Reserve Club (eller DRC World) å være støttet av diamanter. Kryptoen for REcoin betaler for eiendomsinvesteringer, og kryptoen for DRC World betaler for diamantinvesteringer. I følge SEC eksisterte ingen organisasjoner bak begge selskapene.

AriseBank

I Texas i januar 2018, SEC frøs eiendelene til AriseBank og dets grunnleggere, fikk en rettskjennelse for å stanse ICO, og utnevnte en mottaker over AriseBank. SEC hevdet ICO utgjorde “et ulovlig, bedragersk og uregistrert tilbud av verdipapirer som brøt med flere føderale verdipapirlover.”

krypto overvåker bildet

Kryptomonitorer Vennligst stopp meg før jeg ICO igjen

Selv om forretningsmenn ofte motsetter seg de begrensende begrensningene i regulering, ønsker seriøse aktører i kryptovalutaverden ofte kryptoovervåkning velkommen for å gi nyttige regler. Dårlige skuespillere pletter hele bransjen. Og et sett med regler for kryptovaluta hjelper deg med å avklare hvordan du strukturerer en forretningsplan og en ICO.

Da Overstock skifter fra å operere som forhandler til å fungere som et kryptokursfirma, Overstock-sjef Patrick Byrne sier sin støtte til regulering:

“Jeg er faktisk ganske støttende for at SEC slår ned. Denne ICO-manen i år har ført til at mange mennesker blir fleeced, tror jeg. Det har vært mange mennesker som bringer mynter offentlig uten noen reell forretningsplan. Jeg tror mye av det er problematisk. Så SEC har vært riktig å gå inn og si at vi må begynne å gjøre dette. ” CNN Money, “Overstock CEO: bitcoin a‘ form of sound money ‘”, 14. desember 2017

Jeg er en webutvikler sa Spider To The Fly

Statlige regjeringer tar slakk der føderale myndigheter ikke går inn. Florida bestemte seg nylig for å opprette posisjonen til en kryptomonitor for å beskytte investorer mot svindel.

It’s Always Sunny In Florida (Except At Night)

Florida opplever en høyere enn gjennomsnittlig svindelaktivitet. I henhold til data fra Federal Trade Commission leder Florida alle andre stater i klager over forbrukersvindel. Rundt 1000 klager får filer per 100.000 innbyggere. Når det gjelder identitetstyveri, registrerte Florida 186,3 klager per 100 000 mennesker, det høyeste antallet i en hvilken som helst stat.

En av grunnene til at svindlere retter seg mot Florida-resultater fra statens store befolkning av eldre. Folk over 65 utgjorde nesten 19 prosent av befolkningen i 2013, noe som gjør den til den høyeste andelen eldre innbyggere i landet.

Svindlere retter seg mot eldre av flere grunner. For det første har eldre mennesker vanligvis mer penger enn barn. Det finnes også identifiserende data for eldre på mange systemer som svindlere kan høste og bruke.

Og det eksisterer en forestilling om at de mentale evnene til eldre mennesker avtar slik at de blir lettere å hette. Men egentlig, data viser at yngre voksne faller for svindel mer enn eldre. Livserfaringer gir mennesker mellom 65 og 75 år mer kunnskap og beskyttelse mot svindel sammenlignet med personer mellom 18 og 25.

Derfor motiverer Florida gode grunner til å se på å beskytte innbyggere med krypto-skjermer som regulerer blockchain.

krypto overvåker bildet

Arizona

Fra et annet perspektiv 29. mars 2017 Arizona endret vedtektene å anerkjenne at en signatur sikret med blockchain-teknologi kvalifisert som en gyldig elektronisk post. Ethvert eierskap eller andre rettigheter, uansett om de er mellomstatlige eller utenlandske, forble gyldige i kraft av sikkerheten til blockchain-teknologi. Med andre ord bekrefter denne loven den uforanderlige sannheten til blockchain.

Kjør for grensen

På internasjonalt nivå spiller nasjonale konkurranser inn. Hvis ett land kveler blockchain-innovasjon med undertrykkende kryptomonitorer som bruker belastende forskrifter, vil et annet land gi insentiver til å bringe inn ny teknologiutvikling og jobbskapingen som følger.

Økonomiministeren i Sveits, Johann Schneider-Ammann, erklærte 18. januar 2018 at han vil at Sveits skal bli “DEN kryptonasjon”. Dette følger i tradisjonen landet har ført til banknæringen.

Canada

Canada nærmer seg spørsmålet om regulering av kryptovaluta med alvorlig vurdering, og det studerer emnet grundig for å finne riktig vei fremover.

8. oktober 2014, Andreas Antonopoulos vitnet foran komiteen for bank, handel og handel i Senatet i Canada. Denne foredraget gir en av de beste introduksjonene til Bitcoin og kryptokurrency noensinne. I det store og hele gjør senatorene et forsøk på å stille alvorlige spørsmål for å virkelig forstå emnet, og som vanlig gir Andreas klar, fullstendig, innsiktsfull informasjon.

Endelig, hvordan du skal dømme når du ikke kjenner spillet?

Høringen gjennomført av det kanadiske parlamentet resulterte i godkjenning av lovforslag C-31 19. juni 2014. Og dette utgjorde den første nasjonale loven hvor som helst i verden om kryptovalutaer.

Alternativt uttalte Stephen Poloz, leder for Central Bank of Canada 25. januar 2018, “Jeg motsetter meg begrepet kryptovalutaer fordi de er krypto, men de er ikke valutaer …”

Der ligger gnisten for kryptomonitorer for å regulere blockchain. Hvordan regulerer du noe når det ikke er noen forståelse eller enighet om hva som definerer tingen som skal reguleres? Tilbyr Bitcoin en butikk med verdi eller et byttemiddel? Fungerer det som penger eller som sikkerhet for et selskap som aksjer? Siden Bitcoin ikke tilhører en nasjon, hvordan beskatter en nasjon det? Definerer blockchain kryptovaluta? Eller gjør desentralisering? Er det tilstrekkelig med eksisterende lover for å håndtere overgrep som hvitvasking av penger?

Kryptovaluta lever i dag som en fremvoksende teknologi i de tidlige stadiene av utviklingen. Etter hvert som teknologien modnes, vil regulatorer av kryptovaluta bedre forstå hvordan de kan beskytte investorer mot falske aktiviteter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map