Crypto Facebook – Hva du trenger å vite

Den populære sosiale medieplattformen, Facebook, fortsetter å heve øyenbrynene blant de i kryptosamfunnet. Facebook er verdens største sosiale medieplattform med over en milliard registrerte brukere. Og mange analytikere ser på en kryptofacebook som et viktig skritt mot storskala adopsjon. Plattformen utøver ekstrem innflytelse i den digitale sektoren, og deres globale nettverk kan vise seg å være et viktig tillegg til den desentraliserte økonomien.

Selskapets nye pro-crypto-holdning kan gi den desentraliserte økonomien et sårt tiltrengt løft. Den sosiale mediegiganten fortsetter å være stille om utviklingen av en kryptovaluta, men de har åpent tatt imot blockchain-teknologi, inkludert opprettelsen av en ny blockchain-forskningsgruppe.

Facebook

Kaliforniskbasert Facebook kom inn i markedet i 2004. Selskapet vokste raskt fra en liten virksomhet med noen få ansatte til et av de største selskapene i verden. Facebook har for øyeblikket over 27.000 ansatte og er børsnotert på Nasdaq (GS; FB). Det har vært vanskelig å fastslå kryptostillingen til mange store teknologibedrifter inntil nylig, og Facebook har tidligere gjort forskjellige krypteringsuttalelser. La oss ta et øyeblikk å se gjennom hvordan Facebook gikk fra å forby alle kryptoannonser i januar til å kunngjøre planer om å starte en blockchain-forskningsgruppe tidligere denne uken.

Facebook Office via Businessbundit.com

Facebook Office via Businessbundit.com

Krypto Facebook

En kryptofacebook kan introdusere milliarder av mennesker for kryptovaluta de neste månedene, da selskapets kontroversielle administrerende direktør, Mark Zuckerberg, ser ut til å bli seriøs med blockchain-teknologi. En nylig rapportere av FOX-virksomheten delte den Facebook-sjefen David Marcus forlot Facebook messenger app-teamet for å starte et nytt team dedikert til å undersøke blockchain-integrering i plattformen.

Marcus bekreftet flyttingen i et Facebook-innlegg der han forklarte at messenger-appprogrammet var veldig givende, men nå er han klar til å gå videre til en “ny utfordring.” Flyttingen er en reversering av Facebooks holdning i februar der ledelsen uttalte at plattformen ikke hadde “noen intensjon om å legge til krypto når som helst snart.” Han fortsatte til og med å forklare at kryptobetalinger var for dyre og sakte til bruk med Facebook på den tiden.

På spørsmål om Facebooks blockchain-planer forklarte Marcus at Facebook ikke bare jobber med ett område med kryptoutvikling. Plattformen anerkjenner nå de potensielle fordelene med blockchain-integrering i flere sektorer. På spørsmål om verdens største sosiale medieplattform planla å lage sin egen kryptovaluta i fremtiden, sa Facebook-ledere ganske enkelt:

“Vi har ikke noe mer å dele for øyeblikket.”

Som en tidlig Bitcoin-investor forstår Marcus kryptomarkedet og er derfor det perfekte valget for å lede Facebook inn i den digitale økonomien. I desember i fjor ble Marcus medlem av Coinbases styre. Coinbase er den største kryptobørs i Nord-Amerika.

Mange så Marcus ‘beslutning om å bli med i Coinbases styre som et sterkt signal om Facebooks fremtidige blockchain-intensjoner.

Crypto Facebook-spekulasjoner

CNBC rapporterte i mai at en bedriftsendring hadde åpnet dørene for utsiktene til en kryptofacebook. Det har vært blandede resultater fra kryptosamfunnet om saken, og de fleste innlegg ser på farten som positivt.

Det populære nyheter Cheddar også rapporterte 11. mai, at Facebook virkelig ser på å lage et innfødt token – Facecoin. Publikasjonen, med sitering av anonyme kilder, fant at Facebook-blockchain-forskning gikk minst ett år tilbake. Rapporten avslørte også det Morgan Beller, et medlem av Facebooks team for bedriftsutvikling, brukte de siste månedene i hemmelighet på å undersøke mulige integreringsscenarier.

Crypto Facebook Ad Ban

I januar innførte Facebook et kryptovaluta-annonseforbud som senere ble vedtatt av Google. Begge selskapene nevnte markedets uregulerte og spekulative natur som motivasjonen bak forbudene. Facebook-ledere svarte på økende tilbakeslag fra brukere og myndighetspersoner som hevder at mange Initial Coin Offerings (ICOs) er svindel.

Både bedrifts- og myndighetspersoner har skrudd opp varmen på ICO de siste månedene etter at en rekke ICO-svindel tok investorer for milliarder. En studie utgitt av Statis Group LLC hevder at åtti prosent av ICO var svindel i 2017.

Oppdatering av Facebook-retningslinjer

Oppdatering av Facebook-retningslinjer

Gjenoppretting av Crypto Facebook-annonser

I juni bestemte Facebook-ledere seg for å reversere annonseforbudet. Blockchain-firmaer kan nå annonsere på Facebook, men de må først søke godkjenning. Alle interesserte må fylle ut et applikasjon som inkluderer lisensinformasjon, og børsnoterte selskaper må oppgi sin status. ICO-annonser er fortsatt utestengt fra plattformen.

Crypto Facebook-endringer

Facebooks produktsjef, Rob Leathern, laget et innlegg i selskapet denne uken der han beskriver behovet for å undersøke resultatene av disse endringene før han gjør ytterligere justeringer. Han forklarte hvordan det forrige forbudet utilsiktet blokkerte mange legitime virksomheter fra å annonsere på Facebook, og hvordan den nye protokollen skulle tillate disse selskapene å bli med i Facebook-annonseringsnettverket..

Annonsering er Facebooks viktigste inntektskilde. Derfor gir det ikke mye mening fra et forretningsperspektiv å begrense en voksende næringslivsgrense fullstendig, slik en blockchain. Nå er det en vei som interesserte kan ta for å utnytte Facebooks globale marked.

Facebook åpner opp for Crypto mens Google sier nei

Facebook ser ut til å avslappe forbudet samtidig som Google innfører sitt fullt ut. Det kan være noen grunner til denne timingen. Både Google og Facebook konkurrerer om annonseinntekter. Facebooks reversering plasserer nå plattformen som et fremste reklameplass for blockchain-samfunnet. Google har ikke omgjort annonseforbudet ennå, noe som kan føre betydelige annonseringsmidler inn i Facebooks nye program.

En kryptofacebook-fremtid

Kryptoanalytikere har antatt hva som ville skje når et stort selskap som Facebook eller Amazon begynner å integrere kryptovalutaer i plattformen deres. Disse megasidene har milliarder brukere, og hvis bare en liten prosentandel av brukergruppen deres ble med i kryptomarkedet, ville effektene være et stort løft i rommet. Det ser nå ut til at disse spørsmålene vil svare på seg selv når Facebook avslører deres fulle blockchain-ambisjoner de neste månedene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map