Crypto Chaos and The Flippening: Inside Bitcoin Cash’s Arms Race med Bitcoin

Bitcoin Cash (BCH) gikk nylig på en absolutt tåre.

Tilbake i slutten av oktober den testet en støtte på ~ $ 320,00. Tidligere 12. november nådde det en ny heltidshøyde på ~ $ 2.400. I mellomtiden har Bitcoin (BTC) hatt en stor tilbaketrekning, ned fra høydepunkter på $ 7 700 for noen dager siden til et lavt nivå på under $ 6 000 i går.

For mange i kryptosamfunnet begynner det å se ut som BCH og BTC spiller king of the hill, og dette våpenkappløpet har invitert spekulasjoner fra begge sider om hva som kommer til å komme av denne svingningen.

Bitcoin-fans sier at dette bare er en pump and dump, samtidig som Bitcoin Cash-talsmenn sier at BCH er satt til å overhale BTC som den sanne Bitcoin-valutaen.

Så hvilken side er riktig?

Vel, BCH har hatt en større korreksjon siden sin heltid den andre natten, da prisene gikk ned til så lite som ~ $ 1.050 i går. Men BCHs 13. november hashrate vanskelighetsjustering og BTCs fortsatte avskrivning har fått oss til å tro at denne brytingskampen ikke er over ennå

Og selv om vi ikke er kryptoprofeter, kan vi gi deg argumentene for hvorfor begge sider av denne mynten tror at deres valuta til slutt vil seire. Så fest deg inn og prøv de analytiske appetittene – det blir krydret.

The Flippening

For å bedre forstå dette utslaget må du forstå The Flippening og dens sammenheng (merk: denne flippingen er ikke relatert til Ethreum, som var en annen sammensvergelse i seg selv).

Tilbake i august, rykter begynte å sirkulere på Bitcoin-fora at BCH hadde en mulighet til å overvinne BTC i verdi og samlet markedsverdi. Logikken er at siden BCH-gruvedrift er mer lønnsomt, vil gruvearbeidere begynne å behandle BCH-transaksjon over BTC, og dermed markere et skifte i hashkraft fra en mynt til en annen.

I tillegg tilbyr BCH raskere transaksjonstider med en 8 MB-skaleringsløsning, i motsetning til BTCs 1 MB-blokkstørrelse.

Ta disse to faktorene sammen, og du har et sterkt argument for BCHs overlegenhet.

Men hypen utgjorde ikke noe, og The Flippening skjedde aldri. Faktisk led BCH mer enn BTC til slutt. Etter å ha vunnet 300% i løpet av noen dager og toppet på $ 900,00, så BCH en jevn nedgang tilbake til $ 300,00 nivåer.

Denne nedgangen bekreftet bare mistanker om BTC-forsvarer. Det virket som The Flippening-sprøytenarkomanen var en åpenbar pumpe og dumping av koreanske og kinesiske gruvearbeidere, hvis børser så størstedelen av myntevolumet under oppgangen.

Men hva med nå?

Det er en rekke Bitcoin Cash-supportere som sier at den faktiske Flippening er over oss.

Skeptikere og Bitcoin-fans siterer august pumpe og dumping som en påminnelse om at Bitcoin er konge, og dette er bare et nytt meningsløst angrep på myntenes første plass. De har også hevdet at den samme tilstrømningen av penger fra Øst-Asia driver prisøkningen, med en betydelig mengde av myntenes volum som blir gjennomført gjennom den koreanske børsen Bithumb.

Imidlertid er det flere variabler som spilles denne turen som fortjener vår oppmerksomhet før vi tar en informert beslutning om Bitcoins fremtid. Så hva gjør truselen om denne flippen annerledes enn den siste? Her er argumentene til forsvar for BCHs rett til tronen:

En anonym Augur

Nylig lenker til en pastebin.com-melding angående The Flippening begynte å sirkulere på reddit, 4chan og andre kryptofora. Meldingen dateres tilbake til 30. juli og er uhyggelig nøyaktig med fremsynet. Det forutsier pumpen av BCH i august fra mindre gruvebassenger, svikt og suspensjon av Segwit2x, og den endelige adopsjonen av BCH av de store navnet gruvebassenger i Kina.

Den endelige spådommen er imidlertid den mest fordømmende for BTC og det viktigste for BCH å se dominerende adopsjon: nemlig majoriteten av gruvekraften skifter fra BTC til BCH. I hovedsak vil dette bety at flere gruvearbeidere behandler BCH-transaksjoner enn BTC, noe som gir BCH flertallet av gruvedrift på Bitcoin blockchain.

Og fra og med søndag ser denne profetien ut til å oppfylle seg selv, som BCHs hashrate har overvunnet BTCs egne. Dette er ikke å si at The Flippening er garantert på dette tidspunktet – hashrates er stadig i flyt, og nå som BCHs hashrate-vanskeligheter har økt, argumenterer BTC-talsmenn for at gruvearbeidere vil gå tilbake til BTC.

Men disse omstendighetene illustrerer at adopsjon av gruvearbeidere er avgjørende for overlevelsen av en av myntene i denne konkurransen, og å forstå denne logikken er viktig for å forstå gruvedriftens innflytelse på markedsevaluering..

Bitcoin Classic’s Bail and Gavin Andersen’s Support

Forrige fredag ​​utviklerne på Bitcoin Classic kunngjorde at de ville droppe kodestøtte for Bitcoin i kjølvannet av Segwit2x-feilen. Et blogginnlegg skrevet av Tim Zander, Bitcoin Classic’s release manager, ber alle som driver Bitcoin Classic om å flytte til en alternativ node før Bitcoin Classic legges ned. Han oppfordrer brukere til å strømme til BCH, og sier: “På det meste 6 måneder er jeg sikker på at vi bare vil slippe” Cash “og kalle det” Bitcoin. “

Bitcoin Classic skal ikke forveksles med Bitcoin Core, referanseklienten som for tiden kjører BTC. Uansett så mange BCH-supportere Bitcoin Classic-nyheten som ytterligere bekreftelse på at BCH er mer i tråd med visjonen Satoshi Nakamoto hadde for Bitcoin da han oppfant den i 2009.

Cue Gavin Andersen. Satoshi forlot Andersen for å være hans etterfølger som hovedutvikler da han forlot Bitcoin Core i 2017. I går, Andersen tvitret at Bitcoin Cash er det han hadde i bakhodet da han startet sitt arbeid i Bitcoin Core i 2010. Med denne kunngjøringen følger Andersen Classic Classic sin ledelse i støtter BCH som mer i tråd med Satoshis visjon for Bitcoins fremtid.

gavin tweet

Som med pastebin-meldingen og Bitcoin Classic-blogginnlegget, har mange tatt Andersens støtte til BCH som et sikkert tegn på at The Flippening er virkelig denne gangen, men dette har ikke stoppet de naysayers fra å avvise disse hendelsene som en ren konspirasjon..

Så hvorfor er de fremdeles ikke overbevist?

På et grunnleggende nivå mener BTC-forsvarere at BTC er for forankret som den dominerende kryptovalutaen. De hevder at det har vært gullstandarden for utveksling av krypto, og inntil børsene viser flere handelspar for BCH og andre valutaer, vil det forbli markedsstandarden.

Kjernen i dette argumentet ligger i den første fordelen som BTC har over BCH, som i hovedsak sier at siden BTC eksisterte først, vil det alltid være først i menneskers sinn.

BTCs markedspresedens er hjørnesteinen i forsvaret, og denne presedensen bidrar til tankesettet at tilstrømningen av transaksjoner fra koreanske børser gjør BCHs bullish strek til en repetisjon av august – bare en pumpe og dump. Mange ser også BTCs tilbaketrekning som en sunn korreksjon fra det som har vært et enormt okseløp siden mars i år.

BTC-samfunnet er urokkelig i sin lojalitet og sterke i antall. Inntil nå ser de overgangen til hashrate og BCH bullish stiger som et nytt angrep på mynten deres og dens integritet, for for dem er det bare det – et annet angrep som vil mislykkes og bare gjøre BTC sterkere.

Fra og med i dag ville det meste av kryptoverden tro på logikken sin. Etter en massiv utsalg på Bithumb klokka 2:00 CST, BCH har flørtet med et støttenivå på $ 1.300 – $ 1.400. Det kan være for tidlig å telle BCH helt ut, spesielt blant rykter om at markedshvaler som Tim Draper har tildelt millioner av Bitcoins på populære amerikanske børser.

Hvor forlater dette oss?

November har vært en urolig tid for Bitcoin og den større verden av kryptovaluta. Mellom å komme av Bitcoin Gold-gaffelen i oktober og nyheter om Segwit2xs kansellering, er markedene ekstremt ustabile og Bitcoins fremtid er i en tøff balanse.

Etter min mening noen få utfall som blir stadig mer mulig fra dette hendelsesforløpet.

De er som følger:

1). BCH overstiger BTC i markedsverdi og kostnad, noe som får BTC til å smuldre i verdi og tvinger børser og markeder til å anerkjenne BCH som den sanne Bitcoin.

2). Dette er egentlig bare en pumpe og dump, og når de som manipulerer markedet bestemmer seg for å avslutte det, krasjer BCH-prisen, penger blir dumpet tilbake til BTC, og BTC ser jevn gevinster opp til $ 10.000.

3). Hvis forsøket på å overhale BTC med BCH er alvorlig, men det til slutt mislykkes, vil vi se en korreksjon av BCH-priser, men ikke den samme krasj som vi ville sett med pumpe og dump. Som et resultat fortsetter BTC å klatre igjen mens BCH opprettholder en sunn støtte etter tilbaketrekningen og de to eksisterer sammen.

Selv om jeg mener at disse tre scenariene er mulige gitt hendelsene, støtter jeg ikke det ene resultatet fremfor det andre – dette er bare spådommer. Jeg støtter heller ikke BCH over BTC eller omvendt. Denne artikkelen er ment å analysere og forklare den nåværende situasjonen, og bør ikke tas som rådgivning om finans / investering.

Alt dette blir sagt, de kommende ukene vil være interessante for kryptokurrency, så dypp litt mais og sett på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map