ConsenSys Bounties Network Simona Pop on Building a World on Bounties

Simona Pop er ikke din gjennomsnittlige jentetype. Men igjen snakker det med alle som er involvert i vekst av Ethereum-økosystemet sjelden samtalen til været. Som leder for markedsføring og fellesskap for ConsenSys ’prosjekt Bounties Network, måtte hun tvinge seg gjennom noen barrierer.

Ikke bare står kvinner for bare 5 prosent av blockchain-bransjen, men Pop har ingen programmeringsbakgrunn, men kommer i stedet fra sosiale medier. Legg til det, bygg konsepter som ennå ikke eksisterer, og det er som å føle deg i mørket. Uten lommelykt.

Så hva trakk henne til blockchain i utgangspunktet, og hvorfor er hun så lidenskapelig opptatt av ConsenSys-idealet? Og faktisk, hvordan er The Bounties Network og hvordan ser en ‘verden på bounties’ ut?

“Et av de viktigste områdene innen blockchain som jeg virkelig tiltrekkes av, er det faktum at det har potensial til å utjevne spillereglene,” sier hun. “Jeg synes at den desentraliserte naturen og det faktum at den kan brukes av hvem som helst, uavhengig av geografi eller infrastruktur i et bestemt samfunn, er veldig interessant.”

Jobber for å endre verden

The Bounties Network

The Bounties Network

Det sies ofte at sanne innovatører har makten til å se hva folk ennå ikke vet at de trenger. Som smarttelefonen eller internett. Men det er ingen enkel prestasjon å overbevise folk om å ta et sprang i troen til det ukjente – mye mindre når det handler om å ryste opp status quo eller prøve å forandre verden.

“Så lenge, spesielt i Vesten, antar vi ganske galt at dette er normen. Men så snakker du til forskjellige mennesker fra forskjellige områder som Latin-Amerika eller Afrika eller Midt-Østen. Du skjønner at hindringene for å få tilgang til den globale økonomien faktisk er ganske høye slik den er, ”reflekterer Pop.

“Jo mer du leser, jo mer tenker du på mulighetene og blir veldig spent på å få ting til å skje. Det er her blockchain virkelig gir deg den plattformen fordi den gir tilbake kraft til den enkelte. Hvis du vil gjøre noe, kan du faktisk. ”

[The Bounties Network] handler om å endre måten verden fungerer på. Og jeg tror det er derfor vi satte opp dette veldig ambisiøse målet, men jeg tror absolutt at det er gjennomførbart … Du tar i bruk denne globale poolen av kreativitet og innovasjon og virkelig edle tiltak som folk vil være en del av og virkelig bli involvert i. La oss se hvor bredt vi kan utvide dette til, hvor bredt vi kan bygge det. ”

Å bryte gjennom barrierer

Pop opprettet Bounties Network opplevelsesinstallasjon på ConsenSys ’Ethereal-arrangement i New York i mai. Det ble kalt Hive of Ideas at Ethereal fordi hun ønsket å få folk til å tenke på mulighetene for blockchain. Men også for å kommunisere det faktum at du ikke trenger å være programmerer for å jobbe i blockchain hvis du har visjonen og en ide.

“Vårt hovedmål for dette året,” sier hun, “er å introdusere blockchain for folk som ikke er tekniske, som ikke er utviklere, som ikke engang har forsket så mye eller vet så mye om noder og hashes og kryptografi. Det handler om å sette det veldig tydelig. “


Hva er The Bounties Network?

Bounties Network tillater brukere å opprette og utføre oppgaver på tvers av alle vertikaler. Mens bounties tradisjonelt har blitt brukt i utvikling for kunnskapsbaser eller bugs, forklarer Pop, “det er et veldig, veldig enkelt format som lar deg lage en oppgave og få den oppfylt. Og det lønner seg i ethvert token på Ethereum. ”

Med et voksende fellesskap og solid brukerbase i tusenvis, begynner nettverket å ta form. Alle kan få tilgang til livebounties eller og sette opp en ny bounty ganske enkelt ved å installere en MetaMask-utvidelse i nettleseren..

Men hvordan ser en dusør ut?

Bounty

Live Bounties

“De kan være så enkle eller så komplekse som du trenger dem. Fra oversettelser av materiale om blockchain … til design. Vi belønner faktisk mye av arbeidet for selve plattformen. Det er veldig enkelt å komme fra A til B. “

Hvis du tenker at du allerede har sett lignende alternativer, skyldes det at The Bounties Network nettopp er i gang. Utover enkle, tradisjonelle oppgaver, utforsker Pop utbytte av hele prosesser, eller til og med avdelinger.

Hun sier: “Så, en av tingene jeg er veldig opptatt av å utforske innen ConsenSys, er å belønne hele intervjuprosessen. Måten vi normalt vil gå på er rekrutterere som får en hel haug med CV-er som de trenger å sile gjennom. Så har du en intro-samtale, så har du en ny samtale, så vil du ha en ny samtale og så videre. Hva om vi setter opp en dusør for å lage en liste over kandidater? “

The World on Bounties

Bounties Network har blitt beskrevet på Task Rabbit eller Fiverr of blockchain, men Pop mener det er mye mer enn det. Og når vi forbereder oss på Web 3.0 (i utgangspunktet internett for alt), vil dusørene endre måten folk jobber og samhandler for alltid.

Frilans hjemmefra, arbeid fra en datamaskin kan være en isolerende livsstil. Med nettet til alt og overalt kan folk gjenopprette den tapte menneskelige forbindelsen. “Som en del av” ConsenSys Cares “-initiativet som vi driver i ConsenSys, fikk vi faktisk noen til å plante et tre,” sier hun.

“Noen satte opp en dusør som sa:“ Gjør noe for samfunnet ditt. ”Jeg tror det var noen i San Francisco, og deretter gikk noen i Washington og kjøpte et tre, plantet det og sendte deretter ut det beviselige beviset på at de fullførte dusøren. Det er et bilde av treet de hadde kjøpt, det er et bilde av dem som planter treet med datoen på. De har det fullstendige verifiserbare beviset for den handlingen. ”

Så utover å fullføre jobber på nettet som skriving og design, vil bounties forlate skjermen på skrivebordet ditt og komme seg ut i samfunnet. “Absolutt, du kan organisere ting som potensielt har en sosial og miljømessig innvirkning. Det er en stor ting som vi også fokuserer på, ”begeistrer Pop.

Så gjennom bounties, hele samfunn kunne samarbeide for å fikse et problem, for å redde regnskogen, eller resirkulere søpla på riktig måte, eller slutte å bruke plast.

“Vi ser en verden på Bounties. En verden der vi forandrer måten vi jobber på og samarbeider om prosjekter. Så for eksempel forestilte jeg meg hele dette rammeverket da jeg var på Ethereal i New York i 10 dager, og basert på mine ferdigheter, tid og sted, kunne jeg få beskjed om Bounties som skjedde over hele New York og de ti dagene , Jeg kunne velge å jobbe med et fellesskapsprosjekt i Brooklyn, litt oversettelse, litt rådgivning, kanskje et kunstprosjekt også! ”

Dette ville bety at folk kunne jobbe hvor de ville, fra hvilken som helst del av verden, og også gjøre det arbeidet de følte seg i stedet for de samme repeterende oppgavene hver dag. Samtidig til fordel for samfunnet og verden generelt.

“Folk er noen gang i denne situasjonen med å måtte jobbe fra et bestemt sted i en bestemt tidsramme, fordi det er akkurat slik vi har gjort det i årevis. Det er akkurat slik oppsettet er. La oss fjerne det. La oss gi folk tilbake tiden sin, belønne dem med riktig verdi for arbeidet de gjør, og la oss gjøre det mulig for folk å samarbeide hvor som helst de er i verden, ikke bare Vest-Europa og Nord-Amerika. “

Siste tanker

Det er ikke lett å avslutte en samtale med Simona Pop. Hun har en magnetisme som gjør at du vil dvele lenger, diskutere ting dypere og virkelig bli involvert. Pop selv innrømmer fritt at hun ikke får nok av å snakke om mulighetene for blockchain.

Men er det noen avskjedstanker eller råd fra en Ethereum-evangelist som jobber for å bygge en bedre og lysere fremtid??

“Mitt råd er alltid: engasjer deg! Hvis du er interessert i kode, ta del i bygningen. For alle andre som ønsker å utforske mulighetene for blockchain innen sitt felt, er det bare å prøve det. Vi er i dette sammen. “

Tusen takk Simona Pop!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map