CoinCentral på IOHK Summit 2019

IOHK Summit 2019 var 17. april og 18. april i Miami Beach, Florida.

IOHK er et teknologiselskap som har som mål å utnytte peer-to-peer-innovasjoner for å styrke de tre milliardene uten tilgang til tilstrekkelige finansielle tjenester. IOHK ble grunnlagt i 2015 av Charles Hoskinson og Jeremy Wood, og har finansiert og tilrettelagt for høye nivåer av samarbeid mellom akademia og næringsliv, og spesielt, brukt blockchain på flere unike måter på tvers av sine prosjekter. I dag står IOHK som et desentralisert selskap med over 200 ansatte og entreprenører over hele verden.

IOHK har tre kjerneprodukter:

  1. Cardano – IOHKs teltprodukt. Cardano er en proof-of-stake blockchain-plattform basert på fagfellevurdert forskning.
  2. Daedalus – a fullverdig lommeboklient for adaholdere å lagre tokens.
  3. Ouroboros: den kryptografiske algoritmen som driver Cardano.

Målet med IOHK-toppmøtet var å fremme samfunnsengasjement, nettverksbygging og å koble IOHKs over 200 desentraliserte ansatte under ett tak i den vakre og solrike Miami Beach.

Arrangementet inkluderte foredragsholdere fra forskjellige deler av bransjen, med IOHKs administrerende direktør og medstifter Charles Hoskinson, Cardanos Senior Product Manager, IOHKs Director of African Operations John O’Connor, leder av Cardano Foundation Nathan Kaiser, og grunnleggeren og administrerende direktøren for Wolfram Research Stephen Wolfram.

IOHK fremhevet også Shelley-utviklingen av Cardano. Oppkalt etter Percy Bysshe Shelley, den romantiske dikteren og forfatteren av Ozymandias, Shelley-utviklingsfasen har som mål å sende beskjeden om at når de bygger et imperium, må skaperne være oppmerksomme på å etterlate seg en god arv. Dette er kjent for å være “desentraliseringsfasen” for Cardano.

Hvis du gikk glipp av arrangementet, kan du se hele livestrømmen fra dag 1 og dag 2:

Dag 1:

Dag 2:

Jon Woodard, administrerende direktør i Wolfram Blockchain Labs (WBL), har utforsket potensielle samarbeidsområder med IOHK. “Jeg ble inspirert av IOHK-toppmøtet – Charles Hoskinson, Jeremy Wood, og teamet deres er fokusert på å tilby forskningsbaserte løsninger for bygging av Cardano DLT og hjelpe disse løsningene til å fremme verden,” kommenterer Jon. “Arbeidet deres står i sterk kontrast til selskaper som snakker om innovasjon som et slags konkurransespill med null-sum.”

Eddie Garcia, administrerende direktør i en dApp-bygning på Cardano, ringte Gig, brukte mye av arrangementet på å møte medlemmer av IOHK og Cardano-samfunnet. “Det var ikke din gjennomsnittlige Crypto-konferanse eller Blockchain-begivenhet der alle snakker om prisen på Cryptocurrency. Det handlet egentlig om vitenskap og teknologi og spesielt om utviklingen av Cardano,” bemerker Eddie. “For oss å bygge en dApp på Cardano, var det veldig kult å møte nøkkelaktørene i dette samfunnet personlig og dele ideer.”

David Seimer, administrerende direktør og medstifter av Wave Financial, ser til Cardano for å bidra til å sette standarden for et ansvarlig digitalt økosystem. “Toppmøtet var et vakkert sted å dele ideer med andre tankeledere og dykke dypere inn i Cardanos veikart. Vi er glade for å se neste bølge av inkluderende finansielle produkter som ADA vil muliggjøre, sier David. “Cardano er den første blockchain som setter passende ressurser og teknologi for å overholde regelverk, personvern og investorsikkerhet. For en sektor som er skjemmet av svært synlige brudd på offentlig tillit, tror vi Cardano kan bidra til å reversere det ofte fortjente bildet av uansvarlighet. ”

Innpakning:

IOHK Summit 2019 avsluttet med et show av Creedence Clearwater Revisited og Steve Miller Band, to fenomenale band hvis jeg må si det selv.

Avslutningen av arrangementet ekko vanlige følelser jeg hentet gjennom de to dagene:

  • Åpenhet og tilgjengelighet – For mange var dette første gang å møte IOHK- og Cardano-lagene, og nøkkelspillere, dusinvis av navnløse og ansiktsløse hjerner bak de polerte produktene vi kjenner, fikk søkelys for å demonstrere hva de har jobbet med på. Selv i avslutningsarrangementet, Charles Hoskinson, tidligere administrerende direktør i Ethereum og grunnlegger av IOHK på Forbes Crypto Rich List med en estimert nettoverdi på $ 500 – $ 600 millioner, hoppet rundt for å sikre at alle hadde det bra.
  • Et fokus på klassikerne – Som en musikknørd selv prøver jeg å forstå psykologien til hva bestemte prosjekter vil bringe til arrangementene deres. Creedence Clearwater Revisited og Steve Miller Band er kule på skolen, som stemmer overens med IOHKs visjon om å bygge noe som tåler tidens prøve.

Samlet sett er det flott å se selskaper som IOHK være vert for hendelser som forbinder teamene deres og ivrige utviklere inn i økosystemet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map