Coinbase vs Changelly Sammenligning

Coinbase vs Changelly

Coinbase og Changelly er to etablerte kryptovaluta-børser som tilbyr forskjellige tjenester for blockchain-samfunnet. Coinbase brukes hovedsakelig som en “rampe” for å konvertere fiat-valuta (f.eks. Dollar) til blockchain-eiendeler, mens de fleste investorer bruker Changelly til å konvertere en kryptovaluta for en annen.

I denne “Coinbase vs Changelly” -oversikten gir jeg en oversikt over hver børs, slik at du enkelt kan velge hvilken som passer best for deg.

Vi går over:

Coinbase vs Changelly: Nøkkelinformasjon

Finansieringsmetoder

På Coinbase kan du finansiere kontoen din på flere måter, inkludert bankoverføringer, kredittkort, debetkort og bankledninger. Du kan også finansiere kontoen din med kryptovaluta (spesifikt Bitcoin, Ethereum og Litecoin), men kan ikke bytte mellom dem. For å gjøre dette, må du først selge en kryptovaluta for fiat før du kjøper en annen. Dette dobler antall avgifter du betaler fordi prosessen telles som to transaksjoner i Coinbase.

Det er ingen lommebok på Changelly, så det er teknisk sett ingen konto du kan finansiere. I stedet bruker du debet- eller kredittkort for å kjøpe kryptovaluta og sende den til en lommebok utenfor Changelly-systemet. Changelly har også en omfattende liste over kryptovalutaer du kan bruke til å finansiere dette kjøpet, noe som gir en enkel måte å bytte blockchain-eiendeler på.

På grunn av de drastisk forskjellige finansieringsstrukturene, anbefaler jeg Coinbase for å kjøpe kryptovaluta og For å skifte mellom dem.

Grensesnitt

Coinbase ble designet med tanke på nybegynnerinvestoren. Du kan enkelt kjøpe og selge Bitcoin, Litecoin og Ethereum med bare noen få klikk fra deres nettside eller mobilapp. Coinbase inkluderer også et elegant dashbord for å spore ytelsen til myntene i porteføljen din.

Coinbase utvekslings dashbord

Changelly har også et enkelt grensesnitt som du ikke har problemer med å bruke uavhengig av opplevelsesnivå. Du velger bare hvilke to valutaer du vil bytte, mengden valuta du bytter fra, og hvilken lommebok som skal sende valutaen din endelige valuta.

Changelly bitcoin-grensesnitt

Selv om Changellys utvekslingsprosess var grei, opplevde jeg flere tekniske problemer mens jeg brukte plattformen. Nettstedet krasjet flere ganger, og flere knapper fungerte ikke med mindre jeg lastet siden inn på nytt. Når Changelly-teamet har løst disse problemene, vil plattformen være en fin måte for nye investorer å begynne å bytte blockchain-eiendeler.

Handelsgebyrer

Coinbases brukervennlige grensesnitt har en pris med høyere handelsavgifter enn de fleste andre populære børser.

Coinbase krever et bytteavgift når du både kjøper og selger kryptovaluta. Disse avgiftene starter kl 1,49% for standard kjøp / salg fra en bankkonto eller Coinbase-lommebok. Maksimal avgift er 3,99% for debet- eller kredittkortkjøp.

Changelly lader bare a 0,5% bytteavgift for hver handel, men dårlige valutakurser på plattformen får deg til å betale skjulte avgifter. Valutakursene på Changelly er ofte til en dårligere kurs enn hva du ville funnet på andre valutaplattformer (noen ganger opptil 50% dårligere).

Nedenfor er et skjermbilde fra coinmarketcap.com, et av de mest pålitelige nettstedene med markedsinformasjon. På tidspunktet for denne skrivingen viser den prisen på Bitcoin til $ 5337,69.

coinmarketcap-grensesnitt

Ved hjelp av Changellys utvekslingskalkulator vil $ 5338 kjøpe deg ~ .866 Bitcoin. Det er litt mer enn 13% sjenert av en full Bitcoin – mye mer enn avgiften på 0,5% som de annonserer.

Changelly-grensesnitt

Tilgjengelige kryptovalutaer

Du kan kjøpe Bitcoin, Litecoin og Ethereum på Coinbase. Det har gått rykter om at flere mynter vil bli lagt til snart, men de er ikke bekreftet av selskapet.

Changelly støtter mange mynter og sammenkoblinger, inkludert:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Bindestrek
 • Dogecoin
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Fakta
 • Golem
 • Lisk
 • Litecoin
 • Monero
 • Nem
 • NEO
 • Ripple
 • 58 flere mynter

Investorer som verdsetter myntevalg bør velge Changelly, men jeg anbefaler at du holder deg til Coinbase hvis Bitcoin, Ethereum og Litecoin investering er ditt mål.

Overføringsgrenser

Changelly begrenser beløpet du kan bytte i løpet av din første uken med å handle. Amerikanske, kanadiske og australske statsborgere er begrenset til $ 50 for deres første transaksjon. Hvis du foretar et nytt kjøp innen fire dager, er du begrenset til $ 100. Etter 7 dager er grensen din $ 500. Utover det er du fri til å bytte uten grenser.

Overføringsgrensen på Coinbase varierer fra person til person og bestemmes av din kjøpshistorikk, kontoalder og verifiseringsnivå. Som en bekreftet amerikansk konto bør du kunne få ukentlige grenser på minst:

 • $ 5000 for bankkontokjøp
 • $ 50 for kreditt- og debetkortkjøp

Kjøp gjort med kredittkort, debetkort eller USD-lommebok på Coinbase fullføres umiddelbart. Bankoverføringer tok vanligvis 3-5 virkedager, men Coinbase kunngjorde nylig at brukere nå også kan gjøre disse kjøpene. Du kan forvente å motta uttak i løpet av 2-4 virkedager.

Bedriftens tillit

Coinbase ligger i Silicon Valley og har byttet penger siden 2012. Med 20 milliarder dollar i digitale aksjer på 10 millioner kontoer, er Coinbase en av de mest anerkjente plattformene i bransjen. Coinbase har også buy-in fra flere bemerkelsesverdige investorer som Andreessen Horowitz, Union Square Ventures og New York Stock Exchange.

Changelly ble opprettet i 2013 av teamet som laget MinerGate, et bitcoin gruvebasseng. Siden utgivelsen i 2015 har Changelly utvidet brukerbasen til over 500.000 handelsmenn. Før denne anmeldelsen hadde jeg ikke hørt mye om utvekslingen. Imidlertid har de bemerkelsesverdige partnerskap med Coinomi og Jaxx lommebok. Selv med disse etablerte partnerne har ikke Changelly tillit fra noen av samfunnet på grunn av de skjulte gebyrene / valutakursene jeg skisserte ovenfor.

Fondsikkerhet

Du bør være trygg på at midlene dine er trygge når du bruker en av disse børsene.

Coinbase har alle amerikanske dollarinnskudd i banker som er forsikret opp til $ 250 000 per innskyter. Over 98% av digitale eiendeler holdes frakoblet på krypterte USB-stasjoner som oppbevares i bankbokser over hele verden sammen med sikkerhetskopier av papir. Dette sikrer at et ondsinnet angrep på børsen ikke vil påvirke flertallet av midlene, og de som vil bli berørt er fullt forsikret av Coinbase.

Changelly gir ikke så mye detaljer om deres sikkerhetspolitikk som Coinbase gjør. Midlene dine blir sannsynligvis ikke stjålet på grunn av et angrep på børsen, fordi plattformen ikke har lagring av innskudd og transaksjonene er øyeblikkelige. Changelly bruker også 2-faktor autentisering for å beskytte kontoen din ytterligere.

Kundeservice

Coinbase har et robust supportsystem som inneholder et FAQ-bibliotek, kundesupport-bot og billettprosess via e-post for å løse komplekse problemer. De fleste supportbilletter blir besvart innen 1-3 virkedager.

Å komme til kundestøtte på Changelly er ikke intuitivt. På noen sider navigerer du deg tilbake til hjemmesiden ved å klikke på “Støtte”, og på andre sider vises et buggy-popup-vindu der du kan skrive inn problemet. Det er også en FAQ-seksjon på nettstedet deres som svarer på de fleste spørsmålene en nybegynnerinvestor ville ha om utvekslingen.

Konklusjon

Coinbase er en flott plattform for å begynne å investere i blockchain-eiendeler. Det brukervennlige grensesnittet, inngående kundesupport og enkle finansieringsprosessen er perfekte for kryptovaluta noobie.

Changelly har fordelen hvis målet ditt er å investere i et bredt spekter av mynter. Når problemene med kundestøtte og nettsted er strøket ut, er jeg ikke i tvil om at plattformen vil øke i popularitet.

(Se CoinCentrals komplette liste over Crypto Exchange-anmeldelser)

Flere Coinbase-sammenligninger

 • Coinbase vs Bittrex
 • Coinbase vs Blockchain
 • Coinbase vs GDAX
 • Coinbase vs Gemini
 • Coinbase vs Kraken
 • Coinbase vs XAPO
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map