Coinbase vs Bittrex sammenligning

Coinbase vs Bittrex

Coinbase og Bittrex er to av de mest populære børsene for kryptovalutaer. I denne Coinbase vs. Bittrex-gjennomgangen vil vi gå gjennom alt fra de viktigste funksjonene til hver plattform, hvem hver plattform er best egnet for, og mer.

Coinbase vs. Bittrex nøkkelinformasjon

Coinbase to Bittrex Pilgrimage

Coinbase og Bittrex følger en lignende strøm av brukere.

Denne strømmen av brukere er kanskje ikke så forskjellig fra det som førte deg til søket ditt.

La oss gjette oss.

Du begynte på Coinbase. Det var lett å navigere, du kjøpte litt Bitcoin, Ethereum og / eller Litecoin og fikk litt hud i spillet. Med tiden ønsket du mer.

Imidlertid begynte Coinbase-avgiftene å se skremmende ut. Du ønsket å begynne å handle med andre mynter.

Du begynte å se på andre alternativer som Bittrex, Gemini, Poloniex og andre.

Nå er du her.

Selv om dette mønsteret ikke beskriver reisen din nøyaktig (som den gjør min), er det veldig innsiktsfullt for forskjellen mellom Coinbase og Bittrex.

Se, Coinbase gir en utmerket første plattform. Dette er grunnen til at den er ledende når det gjelder å tiltrekke seg nye brukere, og regnes som en “enhjørning” blant startups verdsatt til 1,6 milliarder dollar. Imidlertid fremmer til slutt mange av disse brukerne forståelsen av kryptovalutaverdenen. De vil utforske nye farvann med forskjellige altcoins, og vil slutte å betale de relativt høye Coinbase-avgiftene. Dette er når de ender med å dele seg til en rekke forskjellige børser som gir dem mer handelsfleksibilitet og tilbyr lavere avgifter.

Mange av disse brukerne finner funksjonene de vil ha på Bittrex, og ender med å spre sine beholdninger over Coinbase, Bittrex og potensielt en hard lommebok eller to.

Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå forskjellene mellom Coinbase og Bittrex, og hvilken som passer best for deg.

Grunnleggende om utveksling

Husk at når du velger en kryptovaluta-utveksling, trenger du ikke nødvendigvis bare å bruke en. Hver børs har sine styrker, og ved å spre porteføljen din, skiller du effektivt ut noen av risikoen for at noen av dem blir hacket.

Så her er de beste funksjonene du bør vurdere når du sammenligner Coinbase vs. Bittrex.

Sikkerhet

For å være en vellykket utveksling i moderne tid, må sikkerheten din være helt vanntett. Det er så mange gode byttealternativer der ute, og en enkelt dårlig håndtert sikkerhetstrussel kan være dødelig for børsselskapets brukerbase.

Coinbase behandler USD lommebøker som bankkontoer og er FDIC forsikret opp til $ 250.000. Til enhver tid, bare 2% av Coinbase-beholdningen er eksponert, og eventuelle tap dekkes av et privat forsikringsselskap.

Bittrex bruker en elastisk flertrinns lommebokstrategi som holder 80% til 90% av alle fondene offline. Bittrex krever også tofaktorautentisering (2FA) for all uttak og API-bruk.

Både Coinbase og Bittrex regnes som veldig sikre plattformer, men det er verdt å nevne det faktum at de begge er på Internett og iboende utsatt for en liten risiko for å bli hacket. Det anbefales ikke at du lagrer midlene på begge børser på lang sikt, fordi det øker potensialet for at de blir hacket. Å lagre dem i en kort periode er greit, men hold bare det du planlegger å aktivt handle.

Coinbase, perfekt for nybegynnere

Det er en grunn til at så mange mennesker kommer inn i kryptovalutaverdenen gjennom Coinbase. Coinbase har gjort en fantastisk jobb med å skape et ekstremt brukervennlig grensesnitt og gjør kjøp av mynter til en veldig enkel prosess.

Brukere kan kjøpe Bitcoin, Ethereum og Litecoin på både Coinbase og Bittrex, men plattformene er drastisk forskjellige for nybegynnere.

Bittrex er en kryptokursutveksling som lar brukerne handle myntpar med hverandre som en aksje- eller valutabørs. Dette kan bli komplisert for nybegynnere, og det er mye plass til å gjøre små, men kostbare feil.

Coinbase holder derimot prosessen veldig smalfokusert og enkel.

Når du handler fiat-valuta for Bitcoin, Ethereum og Litecoin, lar Coinbase deg sette inn din fiat-valuta og kjøpe den valgte mengden. Årsaken til at mange brukere foretrekker Coinbase, er at det er så mye enklere og mer praktisk å bruke for mange første gangs brukere. Å kjøpe kryptovaluta via Coinbase er en veldig rett frem prosess:

Kreditt / debetkort:

 1. Bekreft kontoen din & Kredittkort.
 2. Kjøp øyeblikkelig Bitcoin, Ethereum eller Litecoin til den angitte prisen.

kjøp bitcoin med kredittkort på myntbase

ferdig kjøpsordre med kredittkort på myntbase

Vær oppmerksom på at kjøpsgrensene for kredittkort og bankoverføring på Coinbase varierer fra bruker til bruker. Kredittkortgrenser bestemmes av kjøpshistorikk, kontoalder og bekreftelsesstatus. Hvis du vil kjøpe større beløp, er det bedre å bruke bankoverføringer siden du umiddelbart kan få tilgang til høyere grenser etter at du er bekreftet.

Bankoverføringskjøp:

kjøp bitcoin på myntbase

 1. Bekreft kontoen din.
 2. Kjøp Bitcoin, Ethereum eller Litecoin til den angitte prisen.
 3. Etter noen dager med behandling vil mengden mynter være på kontoen din.

Bittrex tilbyr ikke direkte kjøp av mynter ved bruk av kreditt, debet, ACH bankkontoer eller bankoverføringer. Funksjonen er for øyeblikket stengt, men nettstedet hevder at Bittrex vil lansere bedre USD-markeder og muligheter til å sette inn.

Dette betyr at du må kjøpe Bitcoin, Ethereum eller Litecoin på en annen børs som Coinbase eller GDAX, og deretter overføre den til Bittrex for å handle.

Det anbefales sterkt at du bruker en bankoverføring på Coinbase i stedet for et kredittkort for å få det laveste beløpet. Når du kjøper mynter på Coinbase, låser du inn gjeldende pris, men du kan ikke overføre myntene dine før etter at bankoverføringen er ferdig behandlet.

Kundeservice

Når det gjelder kundesupport, har ikke kryptovalutaverdenen noe å skryte av. Et enkelt søk på Google for enhver utveksling vil vise dusinvis av syende anmeldelser som kritiserer den dårlige kundeservicen på den plattformen du ser opp.

Dette er i stor grad på grunn av den massive tilstrømningen av nye investorer den siste tiden, og de fleste kryptovaluta-nettsteder er så fortært av vekst at deres kundeservice har blitt forsømt og utmattet.

Coinbase har kundesupport via e-post, og det er ikke så ille som mange av konkurrentene. Coinbase kundesupport har fremdeles sine mangler, men det svarer vanligvis innen 24-72 timer for supportbilletter.

Bittrex har en god andel av negative anmeldelser for kundestøtte, men kommunikasjon er ikke utenfor rekkevidde. Bittrex tilbyr en Støttesenter, samt en support-e-post på [e-postbeskyttet].

Både Coinbase og Bittrex er klarert

Coinbase og Bittrex har eksistert en stund og er kjørt ut av USA.

Som den mest populære utvekslingsplattformen for kryptovaluta har Coinbase tiltrukket seg en betydelig mengde investeringskapital fra anerkjente investorer, venturekapitalfirmaer og til og med finansinstitusjoner og banker som New York Stock Exchange, USAA Bank, BBVA. Coinbases USD-saldoer er FDIC forsikret opp til $ 250.000.

Bittrex har ikke de samme investeringene som Coinbase, men det blir fortsatt sett på som en veldig pålitelig plattform. Bittrex ble grunnlagt av en gruppe kryptovalutaentusiaster med sikkerhets- og utviklingserfaring fra en rekke selskaper, inkludert Microsoft, Amazon, Blackberry og Qualys. Historien bak Bittrex er også ganske interessant, sjekk det ut her.

Avgifter

Samtidig som Coinbase tilbyr en ekstremt brukervennlig opplevelse for nybegynnere og har noen flere fordeler som er unike for plattformen, avgiftene deres er relativt høye for de fleste andre børser. Dette er fornuftig gitt verdien Coinbase gir, men det er verdt å nevne. Coinbase-avgifter er som følger:

 • Amerikansk bankkonto standard kjøp / salg: 1,49%
 • Kreditt- / debetkort kjøper: 3,99%

Hvis du ønsker å spare på handelsavgifter, er Bittrex absolutt verdt å vurdere.

Bittrex har en enkel 0,25% handelsavgift.

Det er imidlertid verdt å merke seg at Coinbase belaster disse avgiftene for å kjøpe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med USD, mens Bittrex-avgiftene er på handel med andre kryptovalutaer, for eksempel å kjøpe Ethereum med Bitcoin.

Når det er sagt, kan du bruke både Coinbase og Bittrex i kryptovalutahandelsrutinen ved å bytte USD for dine valgte mynter, og deretter overføre myntene dine til Bittrex for å bytte mot andre mynter som Coinbase ikke har.

Bare et ord for kloke, ved å bruke et kreditt- / debetkort får du en avgift på 3,99% som bør unngås.

Tilgjengelige kryptovalutaer på Coinbase og Bittrex

Hvis du vil kjøpe en rekke forskjellige altcoins, vil du sannsynligvis få mye verdi fra Bittrex. Muligheten til å kjøpe et bredt utvalg av altcoins er der Bittrex står hode og skuldre over Coinbase.

Bittrex Exchange

Bittrex støtter handel med hele 190+ forskjellige mynter, mens Coinbase for øyeblikket bare støtter kjøp av Bitcoin, Litecoin og Ethereum. Coinbase har uttalt planer om å legge til flere mynter i fremtiden, men de vil sannsynligvis bare legge til noen få av de mest populære.

Coinbase vs Bittrex: Endelige tanker

Hvis du måtte velge det ene over det andre mellom Coinbase og Bittrex, kan du ha noen problemer fordi de tjener to forskjellige formål. Selv om det er noe overlapp mellom tjenestene de tilbyr, har de begge en enorm fordel som den andre ikke har.

Coinbase lar deg kjøpe BTC, LTC og ETH med USD, noe Bittrex for øyeblikket støtter ikke.

Bittrex støtter handel med over 190 forskjellige kryptovalutaer, mens Coinbase bare lar deg kjøpe BTC, LTC og ETH.

Noe mange mennesker gjør er å bruke Coinbase for å kjøpe Bitcoin, og deretter flytte den til Bittrex eller en annen børs for å kjøpe andre altcoins.

Hvis du leter etter noe enkelt å komme i gang med kryptovalutaer, Coinbase er et godt valg. Når du har utviklet en mellomliggende forståelse og vil investere i andre altcoins, Bittrex er et solid neste trekk.

Flere Coinbase-sammenligninger

 • Coinbase vs GDAX
 • Coinbase vs Kraken
 • Coinbase vs Gemini
 • Coinbase vs XAPO
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map