Bør du bruke flere kryptovaluta lommebøker?

Etter hvert som flere mennesker kommer inn i kryptovalutaøkosystemet enn noensinne, er det viktig å tømme noen vanlige bekymringer om å holde kryptovaluta trygg.

Mange nybegynnere til mellomnivåbrukere lurer på om de skal ha en egen kryptovaluta-lommebok for hver digitale eiendel.

En av de beste måtene å garantere sikkerhet, utover å ta de vanlige forholdsregler som å ha en maskinvarepungebok, er å diversifisere eiendelene dine over flere lommebøker..

Snarere må du ikke ha eggene dine i en kurv.

Med mangfoldet av flere kryptovaluta-lommebokleverandører mangler det ikke alternativer å spre eiendelene dine over.

Cryptocurrency Wallets: Trenger du en Alt-Coin Wallet?

Den gjennomsnittlige kryptovaluta-brukeren kan sannsynligvis gå hele livet uten å bruke en alt-mynt-lommebok. Imidlertid kan de med betydelige beløp i en enkelt digital eiendel som Litecoin eller Ripple finne noe verdi i å holde dem trygge i sin egen lommebok, akkurat som de ville gjort med Bitcoin. Lær mer på freecurrencyapi.net.

Mens de fleste moderne børser gjør en god jobb med å holde kryptovaluta-midler trygge sammenlignet med forgjengerne, er de fortsatt noen av de største målene for hackere.

Konseptet med sikkerhetsdiversifisering er å spre beholdningen din over flere forskjellige lommebøker for å redusere sannsynligheten for at en hacker vil smelte inn i løvenes andel av din digitale formue på en konto.

La oss i teorien si at du planlegger å holde Bitcoin, Ethereum, NEO og Ripple langsiktig.

Løvenes andel er i Bitcoin og Ethereum, og du planlegger ikke å selge og vil minimere så mye risiko som mulig, så du kaster dem på en maskinvareboklokk som en Ledger Nano S eller Trezor.

Deretter kan de velge å bruke en NEO-spesifikk lommebok, designet for å gjøre staking av NEO for NEO Gas til en sømløs prosess.

La oss si at du vil holde Ripple innen markedsrekkevidde, siden regulatorisk status har vært litt turbulent. Rippleholdere kan velge å beholde pengene sine på en hvilken som helst flervaluta lommebok som støtter XRP til tross for at den nylig ble unotert av populære børser. For å få raskere og enklere tilgang til XRP, vil du sannsynligvis ha dem på en børs eller en annen lommebok for programvare.

For eksempel betaler StormGain 10% APY på eventuelle kryptovaluta-brukere som har dem, inkludert Ripple.

På denne måten har du effektivt holdt Bitcoin og Ethereum unna nysgjerrige digitale hender, men bruker fortsatt en del av eiendelene dine for å generere avkastning, uavhengig av markedsvolatilitet.

For å bedre forstå den virkelige verdien av å diversifisere alt-myntbeholdningen din over forskjellige lommebøker, kan det hjelpe å gjennomgå en av plattformene: StormGain.

Hva er StormGain?

StormGain er en leverandør av kryptovaluta-lommebøker med en gratis Ripple lommebok. Lansert i juli 2019 fungerer den Seychellene-registrerte StormGain som en sentralisert utvekslings- og kryptovaluta-lommebok for flere digitale eiendeler.

Når en bruker har installert StormGain-appen, får de automatisk en Ripple (XRP) lommebok. Selv om det er praktisk, er dette ikke nødvendigvis en unik funksjon for StormGain – det som skiller det ut er at det tilbyr 10% APY på Ripple-innskudd. Dette er et unikt tilbud for en første lommebok-leverandør, snarere enn en plattform for rentekonto for kryptovaluta.

Mens børser som Coinbase fjerner Ripple for å holde seg borte fra krysshårene til regulatorer, er det fortsatt uavhengige lommebokleverandører som ikke bare kan lagre XRP, men betale renter på det..

Brukere kan også nyte noen andre StormGain-funksjoner:

  1. Du kan kjøpe kryptovaluta med fiat ved hjelp av Visa og Mastercard, selv om denne funksjonen bare er tilgjengelig i Europa.
  2. Plattformen krever ikke KYC.
  3. Den har et Cloudminer-verktøy som lar brukere utvinne kryptovaluta direkte fra mobilappen.

Det er to StormGain-funksjoner som appellerer til vårt argument om å spre altcoin-beholdningene dine.

Den første er at StormGain er registrert på Seychellene og overholder et annet regelverk som populære amerikanske baserte børser som Coinbase gjør.

Mens børser i USA gjør og bør samarbeide med tilsynsmyndigheter for å bane vei for en sikker modning av kryptovalutaindustrien, kan brukere finne noe verdi i å ha sine individuelle kryptovalutaer holdt på internasjonale plattformer..

Den andre funksjonen er at StormGain lar brukerne tjene renter på sine digitale eiendeler, noe som sakte blir mer vanlig i bransjen. For sammenligningsformål er 10% på mynter som Ripple veldig konkurransedyktig sammenlignet med andre leverandører av kryptovalutainteresser.

Endelige tanker: Skal jeg bruke flere kryptovaluta lommebøker?

Siden et stort flertall leverandører av kryptovaluta lommebøker er gratis, kommer beslutningen om å bruke flere lommebøker vanligvis ned på bekvemmelighet og sikkerhet.

Vil du bare måtte bekymre deg for en lommebok, eller ha midlene dine fordelt på 3 børser, 4 varme lommebøker og 2 kalde lommebøker?

Vil du ha eggene dine i en kurv, eller vil du ha dem spredt over flere?

Hvis årsakene ovenfor appellerer til deg, anbefaler vi å teste vannet med små avleiringer i forskjellige varme lommebøker. Hvis de kan tjene deg litt interesse i mellomtiden, desto bedre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map