Beste online kurs og læringspraksis for Blockchain Developer Training

Rollen som blockchain-utvikler har raskt blitt en av de mest lukrative tech-stillingene på arbeidsmarkedet. For bare noen få år siden var begrepet blockchain-teknologi stort sett teoretisk og åpent for hovedsakelig doktorgradsstudenter innen felt som datavitenskap og kryptografi. Nå gjør imidlertid online kurs for blockchain-utvikleropplæring dette til en stadig mer tilgjengelig teknologi å lære. I denne artikkelen vil vi se på noen av de beste nettkursene for blockchain-utvikling på markedet i dag, og også undersøke de beste metodene for å forberede seg på en karriere som blockchain-utvikler..

Trenger jeg tidligere erfaring med koding?

Dette er et av de største spørsmålene folk flest har når de prøver å avgjøre om en karriere som blockchain-utvikler er mulig. Selv om svaret ikke er et enkelt ja eller nei, og avhenger mye av kravene til en potensiell arbeidsgiver, kan kodeerfaring i andre områder foruten blockchain definitivt hjelpe.

Når det er sagt, gjør tidligere kodeerfaring ikke nødvendigvis utvikling av blockchain enklere å lære. For eksempel opprettet Ethereum et helt nytt språk med Solidity. Ved første øyekast deler Solidity mange av de samme egenskapene som JavaScript; men, det er veldig forskjellig av mange grunner ved nærmere undersøkelse. Dette kan bety at læring av soliditet kan ta litt tid selv for erfarne devs.

Jobbmarkedet: Ting du bør vurdere før du begynner

Som i enhver jakt på læringskode, er det viktig å vurdere hvilken (e) tekniske stabel (er) du skal lære. Foreløpig er det ikke et enhetlig kodingspråk som brukes eller brukes flertall. Fra et lærers perspektiv gjør dette det vanskelig å vurdere hvilke språk som skal være en del av en læringsstrategi.

En av de beste strategiene er å vurdere hvilket blockchain-prosjekt du kanskje vil jobbe med i fremtiden. Hvis du for eksempel vil bli en Ethereum-utvikler, er det best å starte med Solidity. Hvis du vil jobbe for et annet prosjekt, er det viktig å se på hvilke programmeringsspråk de bruker.

Selv om du ikke er sikker på hvilket blockchain-selskap du kanskje vil jobbe for, er det best å se på ulike stillinger og krav til utviklere på nettsteder som crypto.jobs eller cryptojobslist.com før du starter læringsprosessen. Dette vil gi deg en ide om hvilke typer teknologier du bør fokusere på i læringen din.

blockchain arbeidsmarked

Velge de beste kursene og læringsmetodene

Det er en rekke måter å lære blockchain utvikling. Hvis du er en mer erfaren utvikler, kan du kanskje plukke opp det kompliserte ved et kodingsspråk ved å bla gjennom Github-sidene på noen av de mange open source-blockchain-prosjektene der ute. Men hvis du ikke er så kjent med blockchain-utvikling, er kursopplæring på nettet sannsynligvis det beste alternativet.

Uansett hvilken læringsmetode du velger, er det viktig å huske at blockchain-teknologien utvikler seg veldig raskt; derfor kan det hende at kode som brukes i et kurs som ble publisert for bare en måned siden, kanskje må endres noe.

Den gode nyheten er at mange blockchain / cryptocurrency-prosjekter bruker veletablerte kodingspråk som C ++, Golang, etc. Dette betyr at erfarne kodere kan plukke opp disse språkene ganske raskt for å lage virkelige applikasjoner.

Treningskurs for Blockchain-utviklere


En annen fordel med blockchain voksende popularitet er at det nå er et økende antall gode online-kurs. Ganske mange blockchain-utviklingskurser finnes på nettsteder som Udemy for en rekke forskjellige tekniske stabler. Disse inkluderer 3+ timer, 4.5+ stjernes blockchain-kurs, spesielt for JavaScript i tillegg til iOS ved hjelp av Swift.

For de som er interessert i å lære Ethereum og soliditet, er det til og med et 24-timers kurs designet for alle læringsnivåer. Instruktøren lærer alt fra det grunnleggende om blockchain-teknologi og kryptering til de avanserte detaljerte detaljene om hvordan du programmerer smarte kontrakter og interaktive applikasjoner på flere sider. Med over 18 000 studenter og 4,7 stjerner, er dette kurset en av de mest populære og høyest rangerte for tiden på markedet.

I tillegg til altomfattende læringsplattformer som Udemy, er det noen få blockchain / kryptospesifikke nettsteder som Blockgeeks og store navn tradisjonelle universiteter som Oxford University som tilbyr en rekke online-kurs for elever på forskjellige nivåer av blockchain-utvikling.

blockgeeks

Karrieremuligheter

For de som akkurat har begynt på reisen for å lære blockchain-utvikling, er det noen gode nyheter og dårlige nyheter. Det er viktig å merke seg at dataene viser at arbeidsmarkedet allerede har blitt stadig mer konkurransedyktig. Ifølge forskning fra jobbsøkemotorgiganten Faktisk har tilbudet av arbeidssøkere som er interessert i blockchain-jobber generelt (ingen spesifikk kategori oppført for blockchain-utvikling), skutt i været for å innhente etterspørsel fra arbeidsgivere.

Fra en arbeidsgivers perspektiv er dette en god ting. Fra et utviklerperspektiv forteller historien oss at dette kan være en utfordring for noen mennesker.

ios og blockchain jobber

iOS vs. Blockchain Developer Job Posts

En ting å passe på er muligheten for at blockchain-utviklingsposisjoner vil følge en lignende vei som andre tekniske jobbtrender tidligere. For eksempel, fra diagrammet nedenfor, kan vi se at den samlede interessen for å bli en iOS-utvikler har holdt seg relativt høy de siste årene. Som vist i diagrammet ovenfor ansetter imidlertid langt færre selskaper for denne stillingen i 2018 mot tilbake i 2015.

blockchain og ios jobber

iOS vs Blockchain Developer Jobsøkere

I hovedsak vil en karriere som blockchain-utvikler sannsynligvis forbli relativt populær over tid; vedvarende arbeidssøkers interesse kan imidlertid bety at det skapes et arbeidsoverskudd på lang sikt. Likevel bør de aller fleste kvalifiserte / erfarne utviklere fortsatt være i høy etterspørsel og bør ikke ha for mye av et problem med å finne nye jobbmuligheter i fremtiden.

Videre vet vi ikke nøyaktig når ansettelsestrenden kan avta. Derfor er det bra å begynne å lære via nettkurs nå mot å risikere å komme bak andre arbeidssøkere bare på grunn av en potensiell ansettelse som bremser en gang i fremtiden.

Konklusjon

Selv om det ikke er så mange kursalternativer for øyeblikket for de som ønsker å bli blockchain-utviklere sammenlignet med andre teknologiske felt, dukker nye alternativer opp ganske raskt. Før du velger et nettbasert kurs, bør du vurdere noen få faktorer som dagens arbeidsmarked og fremtidige karrieremuligheter. Alt dette vil hjelpe deg med å finne de beste tekniske stakkene du kan lære, og la deg lage din egen fokuserte, personlige strategi for ikke bare å bygge virkelige applikasjoner (dvs. smarte kontrakter, dapps og mer), men også å finne langsiktige karrieremuligheter..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map