Apple medstifter Steve Wozniak Sett til å bli med i Blockchain Startup Equi

Kunngjøringen om at Steve Wozniak bryter inn i blockchain er så ny Equi nettsted sier fortsatt “kommer snart.” Men som medstifter av Apple, uten tvil det mest innovative selskapet i vår tid, er det rart at Wozniak dukker opp sent på blockchain-scenen?

Egentlig har han vært fascinert av Bitcoin fra de første dagene, og kalte det “digitalt gull.” Men en rekke ubrukelige kryptovalutaer og falske ICO-er fikk ham til å holde igjen med å komme ombord med en blockchain-oppstart..

En annen kjempegivende blockchain selens godkjenning

Med flere banker, multinasjonale selskaper og til og med Facebook og Amazon som kjøper opp blockchain-patenter, har vi gått inn i en periode med enestående blockchain-adopsjon. Blockchain naysayers pekte på stillheten til teknologigigantene på teknologien, og brukte den som bevis på overhype. Men nå er de store teknologiselskapene i ferd med å innhente startende letegrupper og doble ned på deres innsats for å gjøre seg klar for Web 3.0.

Web 3.0

Hva er Web 3.0? https://coincentral.com/what-is-web-3-0/

Videre beveger regulering seg til et punkt der større selskaper og tradisjonelle investorer blir mer komfortable. Med SEC som stort sett merker alt som en sikkerhet, tar de bare feil på siden av forsiktighet. De vil lansere sikkerhetstokener siden sikkerhetstokener har ganske veletablerte lover. Faktisk sa han i et intervju med Polymath-sjef Trevor Koverko:

“Verdipapirlover er veldig utbredt. Det er klart hva en sikkerhet er. Det er mye rettspraksis, mange presedenser som er satt i verdipapirloven fra 1933 til i dag. Det er mye klarhet i hva som er en sikkerhet og hva som ikke er. Det vi foreslår er at vi vet hva reglene er, la oss bare følge reglene. Tokens kan være verdipapirer, så du trenger ikke nødvendigvis nye fancy regler. Vi trenger bare å følge eksisterende regler slik de ønsker det. ”

Så, er det det som får Wozniak med i spillet? Det at reglene gradvis blir mindre uskarpe? Ikke helt.

Hva handler Equi om?

Equi hevder å være den “ultimate forstyrreren” for tradisjonell risikovillig kapitalinvestering. Så, i motsetning til andre blockchain-oppstart, gjør Wozniak det klart at Equi ikke vil være en ny valuta for den skyld. De vil heller ikke holde noen pumpe- og dumphendelser for å blåse opp prisen. Selskapet vil selge aksjer av aksjer i selskaper, og arbeide med tokenisering av virkelige eiendeler som eiendom.

Equi

Startside for Equi

Og faktisk har Equi allerede en forsprang som jobber med investorer i eiendom og andre tradisjonelt illikvide eiendeler. Faktisk har en av Equi-gruppen allerede oppført en hel bygård for investering med Bitcoin.

Equi-token vil være et tydelig sikkerhetstoken, men det er ikke sikkert om selskapet vil starte i USA eller ikke. Wozniak var sitert i mediekilder som å si at Equi kan starte opp på Malta, og at selskapet likte den positive holdningen landet har inntatt på blockchain. “Noen land [som Malta] er veldig positive til samme måte som de var om elektriske kjøretøy,” sa han.

Mens USA kanskje ikke direkte har utestengt blockchain-selskaper eller ICO-er, ifølge VideoCoins Halsey Minor, “har de heller ikke sagt at du er velkommen.” Og det sender mye penger offshore. Faktisk, hvis Equi registrerer seg på Malta, vil det bli med hundrevis av andre amerikanske selskaper som gjør det samme. “VideoCoin er et registrert selskap på Caymanøyene,” sier Halsey.

Hva tar Steve Wozniak med til bordet?

Kanskje et bedre spørsmål å stille er hva han ikke bringer til bordet. Som medstifter av Apple, en kjent oppfinner og datamaskiningeniør, er Wozniak en av pionerene på PC-en. Han er også en av de første pionerene som ledet internettets tidlige dager.

Utover et vell av erfaring og anerkjennelse, omdømme og troverdighet, gir Wozniak en ustoppelig drivkraft for fortsatt læring og fascinasjon med ny teknologi. Han beskriver blockchain-teknologien som for kompleks til å forstå på en dag (lykke til for oss andre da). Han sier at jo mer du leser om det og ser at det fungerer, jo mer er det endelig fornuftig.

Wozniak har også sammenlignet Ethereum med Apple ved flere anledninger. På den måten plattformen deres åpnet for utviklere av alle striper for å bygge videre på den og bringe mer innovasjon til bordet, gjør Ethereum det for DApps, og gir utviklerne verktøyene for å bygge sine egne applikasjoner, fra slike som CryptoKitties til IDEX.

Bilde via Cryptokitties hjemmeside

Bilde via Cryptokitties hjemmeside

Selv om han mener Bitcoin er i en klasse for seg selv. Med det du kan kalle en forkjærlighet for teknologi, fanget Bitcoin hans oppmerksomhet hovedsakelig på grunn av matematikken. Han liker også at den ikke har noen sentralisert komponent eller kjent skaper. “Matematikk for meg er som naturen,” sa han en gang, og “Bitcoin er fremdeles digitalt gull.”

Pakke den opp

Fra teknologi til filantropi, innovasjon til utdanning, Wozniak har rykte på seg for å være i forkant og få hendene skitne med selve arbeidet. Nå ser det ut til at han er opptatt av å innlede den fjerde industrielle revolusjonen og utgjøre en sentral del av det som kommer med blockchain-teknologi.

Så selv om han alltid kan være mest kjent for sine Apple-dager, er Wozniaks bok ikke over ennå, det er mange flere kapitler som kommer og banebrytende oppfinnelser å følge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map