7 av de kuleste tingene du kan kjøpe med Bitcoin

Da Satoshi avslørte sin beryktede whitepaper tilbake i 2008, forventet han ikke at Bitcoin skulle tjene navnet på digitalt gull. Det er fordi bitcoin aldri var ment å være et investeringsmiddel, men en peer-to-peer-versjon av elektroniske kontanter. Det var ment å sende penger over hele verden mellom to parter uten en finansmyndighet.

Ting var ment å bli kjøpt med bitcoin og solgt i bitcoin. Det var ikke skjebnebestemt å havne i hendene på nyansatte investorer som HODLing deres mynt. Det er få rådgivere der ute som vil fortelle deg at du skal tilbringe stashen din akkurat nå. Men hvis du vil øke trenden og faktisk bruke den som en valuta, er det sju av de kuleste tingene du kan kjøpe akkurat nå.

1. En verdensrundtur

Forutsatt at du har nok bitcoins i den virtuelle lommeboken din, kan du bruke dem på et verdensomspennende cruise. Og du har sannsynligvis tjent det etter kryptovalutaåret hittil. Lyst på en luksustur til Bahamas eller en kulturfest i Europa? Du kan få det hele gjennom Expedia. Du kan også betale for hotell, kjøpe flyreiser og andre tjenester i valutakursen på dagen.

Expedia slår seg sammen med Coinbase for å gjøre det enklere å betale i bitcoin, og konvertering av dollar til bitcoin er så nøyaktig som mulig. Prisantydningen gjelder i maksimalt ti minutter, og deretter må du be om et nytt.

Til tross for at bitcoin-transaksjoner er irreversible, kan du likevel søke om tilbakebetaling hvis du angrer etter at du har brukt penger, men du får ikke digitale midler tilbake. Så hvis verdien skyter i været etter kjøpet ditt, må du suge den opp i en champagnecocktail ute på det åpne havet.

2. En leilighet i Dubai

leilighet i dubai

Du har kanskje sett overskriftene tidligere i år. En flagring av spenning ripplet gjennom kryptosamfunnet da unge investorer tenkte på mulighetene. Å kjøpe et stykke eiendomshimmel i verdens mest luksuriøse by. Aston Plaza & Boliger solgt 50 leiligheter i bitcoin i februar, men resten er bare tilgjengelig i fiat.

Hvis du fortsatt ønsker å få tak i noen eiendommer ved hjelp av bitcoin, er det faktisk ikke bare en forbigående kjepphest, til tross for volatiliteten. Verdens første kryptovaluta får fremdeles grep i eiendomsbransjen, med en ny rapport fra Re / Max Action først hyller bitcoin som den perfekte passformen for eiendomsmarkedet.

Faktisk, utover velstående eiendomsmagnater med dype lommer i UAE, har rundt 37 hjem allerede blitt oppført på realtor.com så langt av selgere som godtar bitcoinbetaling. Det inkluderer et lite Kansas-hjem og et herskapshus på flere millioner dollar.

3. En politisk skandale

Hvis du liker tanken på å avsløre korrupsjon eller se den rike og mektige squirm, kan du donere bitcoins til Wikileaks. Fortsett å lese Hillarys e-poster, finn ut om spionasjeordrer under det franske valget, eller rett og slett støtte å holde et øye med Russland – bitcoins og satoshi kan hjelpe deg.

Til tross for grunnleggerens ganske mystiske natur, er Wikileaks en registrert ideell organisasjon, og som sådan kan du gi bitcoin som en donasjon in natura. Det betyr at du kan bidra til å finansiere denne kontroversielle korsfareren – og avskrive den også for skattemessige formål.


4. En høyskoleutdanning

Cumbria University i Storbritannia ble verdens første offentlige universitet som godtok bitcoin som betaling for studieavgift i 2014 – og hvem sa at britene var motstandsdyktige mot endring? De var kanskje ikke begeistret for euroen, men Storbritannia er overraskende bitcoinvennlig.

Så hvis du virkelig vil bruke dine hardt opptjente bitcoins på å videreutdanne deg, er det en håndfull andre akademiske institusjoner globalt som lar deg gjøre det. Listen inkluderer Mexicos Universidad de las Américas i Puebla og Sveits Lucerne University of Applied Sciences and Arts.

5. Sushi

Sushi

Bitcoin kan reduseres som en betalingsmåte for dagligdagse varer, men du kan fortsatt kjøpe din sushi med det noen få steder rundt om i verden. Selvfølgelig har du stort sett ikke noe insentiv til å gjøre det, annet enn å vise vennene dine hvilken tidlig adopterer du er.

Og mens Bitcoin nesten er erklært død som en valuta 300 ganger, hvis det virkelig er tilfelle, kan du like godt tjene penger på satoshi på sashimi.

6. Badebomber og boblestenger

Hvis du vil lene deg tilbake og slappe av i et bad fullt av bobler, kan du bruke bitcoin til å gjøre det. Produsenten av badebomber, boblestenger og alt deilig, Frodig kosmetikk, aksepterer bitcoin i betaling for sine produkter.

Økonomisjef Mike West erklærte på nettstedet sitt i fjor: “Å akseptere Bitcoin er veldig spennende for Lush. Med Bitcoin vil kunder fra hele verden betale det samme for produktene våre, uten svingende valutasvingninger og høye bankkostnader. ” Det var tydelig at han holdt en badekule, og ikke en krystallkule, på den tiden.

7. En diamantring

Fra digitalt gull til ekte gull, hvis du virkelig er hekt på å leve det høye livet, kan du like godt gå ut og skaffe deg eller din partner en diamantring. REEDS Juvelerer er mer enn glad for å akseptere bitcoin som betalingssmykker og klokker, enten online eller i noen av sine 65+ butikker i USA.

Bitcoin-kjøpt lykke

De sier at penger ikke kan kjøpe deg lykke, men kanskje bitcoin kan. Fra luksuriøs reise til et bad i karet, kan du fortsatt kjøpe ganske mange ting med bitcoin. Men som med enhver annen artikkel du leser om emnet, bør du først vurdere risikoen.

Å kjøpe varer med høy billett i ustabil digital valuta er ikke uten risiko. Så selv om du forhåpentligvis ikke ender opp med å stå utenfor en eiendom uten nøkler eller kontanter, er det lite sannsynlig at en bank vil gi deg et pantelån i bitcoin snart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map