5 nøkler du bør vurdere når du bygger din Cryptocurrency-portefølje

Å bygge en kryptovalutaportefølje er ikke noe du gjør på 5 minutter. Oppgangen til kryptovalutamarkedet og ICO har generelt lokket mange investorer til ideen om å tjene store penger så raskt som mulig. Og mens det fortsatt er mange muligheter der ute, lønner det seg (ganske bokstavelig talt) å være så profesjonell som mulig.

Det er det ville ville vesten igjen, bortsett fra denne gangen, kjører programmerer-cowboyer på kodede hester på jakt etter digitalt gull. Arm deg med noen kraftige verktøy, slik at du også har sjansen til å slå det stort.

La oss dykke inn og se på 5 viktige punkter du bør vurdere når du bygger en kryptovalutaportefølje.

# 1: Bitcoin – Det nye referansepunktet

I følgende grafikk måler vi % gevinster med flere store kryptovalutaer mot amerikanske dollar siden begynnelsen av 2018:

Kryptovaluta portefølje

Nybegynnerinvestorer elsker å måle resultatene til favorittmynten i forhold til den lokale valutaen (som amerikanske dollar eller euro). Dette er imidlertid en feil. Vurder i stedet å måle ytelsen din mot Bitcoin eller Ethereum.

I eksemplet ovenfor utkonkurrerte Bitcoin Litecoin, Monero og Dash, men ikke Ethereum. 2018 Har så langt vist seg å være et bjørnemarked, og å ha mer Ethereum i porteføljen din ville ha minimert tapene dine. 28% Sammenlignet med Bitcoins 57%.

Hvorfor referanseindeks?

Bestefar av krypto oppnådde ikke den tittelen uten god grunn. Bitcoins enorme oksemarked siden 2011 er resultatet av et økonomisk verdisystem som er bygget med tanke på egenskapene til sunne penger.

Det er ingen overraskelse at mange i kryptosamfunnet omtaler Bitcoin som digitalt gull. Akkurat som det fysiske slaget brukes som en verdilager i vanskelige tider, strømmer det også inn i Bitcoin når investorer blir nervøse:

 • Ingen hack av Bitcoin blockchain har noen gang blitt registrert
 • Bitcoin er allment tilgjengelig & godt støttet på børser over hele verden
 • Det er den mest flytende kryptovalutaen som er tilgjengelig (lett å finne en kjøper / selger i markedet)

Mange mindre mynter er dårligere enn Bitcoin og er vanskelige å handle. Spør deg selv, er det verdt risikoen å kjøpe en mindre kjent mynt? I mange tilfeller vil bare HODL’ing bitcoin og ikke gjøre noe i noen år fungere bedre i det lange løp.

# 2: Forstå risikoprofilen din

Risiko er like mye en del av livet som det er i markedene. Ingen smerte, ingen gevinst, som de sier. Å investere i dette markedet betyr å håndtere store svingninger i pris (volatilitet). Og mange har ikke magen for det.


Det er viktig å stille deg flere spørsmål relatert til kryptokurrencyrisiko. Det er også lurt å skrive ned svarene. Noen spørsmål du bør vurdere:

 • Hvor mye kapital har du å investere?
 • Er du komfortabel med å miste hele eller hele kapitalen din??
 • Hva er investeringsmålene dine??
 • Hvor nær er du pensjonisttilværelsen?

En god metode for å måle risikotoleransen er å se hvor godt du sover om natten samtidig som investert i kryptovalutamarkedet. Hvis du opplever deg som besatt av pris og reiser deg midt på natten for å sjekke, er sjansen stor for at du har for mye investert kapital.. Aldri noen sinne invester penger du ikke har råd til å tape!

Det kan være lurt å vurdere å ansette en finansiell rådgiver for å gjøre jobben for deg. Men husk at akkrediterte finansielle rådgivere er nesten ukjente i denne fremvoksende bransjen.

# 3: Gjør din egen forskning (DYOR)

Det kanskje verste du kan gjøre i dette markedet er å investere impulsivt eller basert på et tilfeldig tips du hørte via venner, familie, en Telegram-kanal eller Reddit-gruppe. Dette er tross alt pengene dine.

Vi lever i internettalderen, og informasjon har aldri vært så allment tilgjengelig som den er i dag. Dette er både en god og en dårlig ting. Det er en mengde informasjon der ute. Det er relativt enkelt å finne, men relativt vanskelig å tolke. Det er din jobb, som en intelligent investor, å gjøre din egen due diligence.

Gjør din egen forskning

Hilsen av Kris Straub

Hvert prosjekt prøver å markedsføre seg selv i best mulig lys. Nei prosjektet er perfekt, og mange er rett og slett svindel. Sjekk inn med ekspertene. Det er noen gode kilder på twitter som gir verdifull informasjon på daglig basis.

# 4: Ta fullt ansvar for avgjørelsene dine

Nå som du har gjort det harde arbeidet, er det på tide å faktisk legge til mynter i kryptovaluta-porteføljen din og møte konsekvensene. Det stemmer, du er helt ansvarlig for alle investeringsbeslutningene dine, både gode og dårlige. Eier det. Det vil gjøre deg til en bedre investor.

Ikke la deg lure av tweets, videoer eller innlegg fra investorer som hevder at de aldri taper. Selv de beste investorene i verden tar forferdelige beslutninger. Det er en del av spillet. Når du godtar feilene dine, åpner du også døren for å bli en bedre kryptovalutainvestor.

På ingen måte, form eller form bør noe av dette innlegget betraktes som investeringsråd. Hvis du har hørt det før, er det fordi påvirkere over hele nettet frykter å tilby innhold som kan betraktes som økonomisk rådgivning. Hvorfor? Fordi mange investorer som taper penger ofte vil overføre skylden til noen andre. Ikke vær den fyren / jenta.

Den nylige Bitconnect-skandalen, som så mange påvirkere servert med søksmål, er et godt eksempel. Så jeg sier det igjen, du er helt ansvarlig for din egen økonomiske velvære.

# 5: Vær tålmodig

Når folk ser tosifret avkastning i et stort oksemarked, er det lett å fange et tilfelle av fomo (frykt for å gå glipp av det). Vær tålmodig, spill det lange spillet. Markedet var her i går, og det vil være her i morgen.

Med mindre du er en talentfull og aktiv dagshandler, kan en langsiktig HODL-strategi være et bedre alternativ for deg. Når du ser lengre, med øvelse og tålmodighet, er det lettere å mage tosifrede tap fordi du ser det større bildet. Bitcoin har allerede malt det bildet siden 2011.

Husk at det ikke er noen garantier med dette. Tenk også på motsatt side av argumentet. Bruk tålmodighet som ett verktøy i ditt større verktøysett. Å være tålmodig med en mynt som går til null lønner seg ikke. Uansett er tålmodighet en dyd som er verdt å bygge ettersom du blir en bedre investor.

Sammendrag av kryptovalutaportefølje

Investering i kryptovaluta er ikke for alle. Noen vil bli stinkende rike av det, og noen vil miste alle pengene sine. Med noe disiplinert arbeid øker sjansen for at du blir førstnevnte og ikke sistnevnte dramatisk.

For å oppsummere, husk disse 5 nøklene når du bygger kryptovalutaporteføljen din og lykke til der ute i markedene!

 1. Bitcoin – Det nye målestokken
 2. Forstå risikoprofilen din
 3. Gjør din egen forskning (DYOR)
 4. Ta fullt ansvar for avgjørelsene dine
 5. Vær tålmodig
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map