4 Coinbase-alternativer: Finn frihet fra høye avgifter

Coinbase har raskt blitt defacto-appen for å begynne å investere i kryptovaluta. Skryter 30 millioner brukere og over 150 milliarder dollar i handler, det er ingen overraskelse at børsen har den enorme synligheten den gjør. Som noen som ønsker å begynne å investere i krypto, kan det virke som om det ikke er noen annen plattform tilgjengelig for det

Vel, jeg har nyheter for deg. Ikke bare er det andre plattformer tilgjengelig, men mange av disse børsene har fordeler som er å foretrekke fremfor høye avgifter og begrensede handelsopsjoner funnet på Coinbase, bare sørg for å fortsette å lese for å finne myntbasealternativ som fungerer for deg!

I denne artikkelen skal jeg gi en oversikt over fire alternativer til Coinbase og hvilke fordeler de gir. Alternativene er:

  • Tvillingene – Mer avansert handel til lavere pris
  • Coinbase Pro (tidligere kjent som GDAX) – En jevn overgang fra Coinbase
  • Kraken – En måte å utvide altcoin-porteføljen din på
  • Bitcoin-minibanker – Alternativet for unbanked

Coinbase nøkkelinformasjon

Tvillingene – Mer avansert handel til en lavere pris

Kanskje du har fått komfortabel handel på Coinbase og vil legge til noen avanserte taktikker i investeringsstrategien din. Eller kanskje du allerede har tradisjonell investeringserfaring, så den forenklede Coinbase-plattformen appellerer ikke til deg. Uansett er Gemini verdt oppmerksomheten din.

Gemini er en kryptovaluta-utveksling hvor du kan kjøpe og handle Bitcoin og Ethereum. Plattformen har et mer komplekst grensesnitt enn den enkle utformingen av Coinbase, men er fortsatt intuitiv nok til at nye investorer kan finne ut.

Som med de fleste børser, kjøper / selger du mynter gjennom en ordrebok – en annen prosess enn hva du ville funnet i Coinbase. Hvis du er strategisk med bestillingen din, kan du ofte få myntene dine en bedre pris enn prisen som er satt på Coinbase. Du kan plassere markedsføre og begrense bestillinger samt sette maker-or-cancel (MOC) og øyeblikkelig-or-cancel (IOC) bestillinger på Gemini.

Tvillingbestillingsskjema

En annen fordel med Gemini er muligheten til å gjøre analyser på ordrebokskartet mens du bestiller. Å lære å gjenkjenne generiske mønstre i dette diagrammet er en god måte for nye investorer å begynne å studere teknisk analyse (TA).


Gemini Order Book Chart

De handelsavgifter på Gemini spenner fra -0,10% (en rabatt med nok volum) til 0,25% – betydelig mindre enn Coinbase 1,49% til 3,99% avgiftsområde.

Informasjon om Gemini Key

Coinbase Pro (GDAX): En jevn overgang fra Coinbase

Coinbase Pro, tidligere kjent som GDAX, er en online-børs som eies av samme selskap som Coinbase. I likhet med Coinbase kan du kjøpe / selge Bitcoin, Ethereum og Litecoin med fiat valuta. Denne børsen er et flott alternativ for investorer som har likt å bruke Coinbase, men som ikke er fornøyd med de høye innskudds- og uttaksgebyrene.

Investorer som bruker Coinbase kan øyeblikkelig overføre pengene sine til GDAX gratis. Når du er på børsen, kan du fritt handle myntene dine ved å betale en maksimal handelsavgift på 0,25%.

Ser vi på det elegante grensesnittet på GDAX, er det tydelig at børsen deler morselskap med Coinbase. Designet plasserer flere viktige opplysninger (handelshistorie, ordrebok, pristabell) på en enkelt side ved siden av bestillingsskjemaet. Dette er viktig for investorer som ønsker å forbedre TA-ferdighetene sine ytterligere.

GDAX-diagram

Du kan plassere markeds-, begrense- og stop-loss-ordrer på GDAX, samt handle på margin. Selv om jeg ikke er en erfaren investor, anbefaler jeg at du unngå marginhandel på grunn av den høye risikoen og volatiliteten til kryptovalutainvesteringer.

GDAX bestillingsskjema

GDAX nøkkelinformasjon

Kraken – Utvid altcoin-porteføljen din

Coinbase er ideelt for å få din første smak av krypto, men etter en tid er det kanskje ikke nok med tre mynter for deg. Hvis du ønsker å utvide porteføljen din med tillegg av nye mynter, bør du sjekke ut Kraken.

Det er viktig å merke seg at Kraken kan være overveldende for nye investorer. Plattformen har over 15 mynter at du kan handle gjennom mange sammenkoblinger, og det er en rekke faner som inneholder handels-, markeds- og kontoinformasjon. I motsetning til Gemini og GDAX, er pris- og ordrebokdiagrammene på en egen side der du bestiller, noe som gjør analyser av data til tider ubeleilig.

Kraken XBT / USD-diagram

For å støtte nye investorer, tilbyr Kraken en omfattende Støttesenter med en stor liste over vanlige spørsmål. Selskapet har også opprettet en handelsguide for å hjelpe deg med å bli en bedre investor.

Kraken tilbyr praktisk tre grensesnitt for å gjøre handler: Enkelt, Mellomliggende og Avansert. De Enkel fane har mer enn nok funksjoner for den uformelle investoren som bare er interessert i å legge til noen forskjellige mynter i sin portefølje.

Kraken Bitcoin Dashboard med enkel fane valgtSelv om det er flere andre børser hvor du kan kjøpe altcoins, er Kraken en av de få og mest pålitelige som lar deg kjøpe mynter med fiat.

Kraken nøkkelinformasjon

Bitcoin-minibanker – Alternativet for unbanked

Bitcoin-minibanker har vokst i popularitet i det siste og vil fortsette å bli vanlig når kryptovaluta oppnår markedsadopsjon. Mennesker uten tilgang til et pålitelig banksystem eller de som prøver å kutte bånd til den tradisjonelle banknæringen, anser disse for å finansiere deres kryptokurrencybehov.

Bitcoin-minibanker ser ut og fungerer på samme måte som typiske minibanker, men godtar bare kontanter i bytte mot Bitcoin (eller andre altcoins i noen minibanker). Disse minibankene er en av de få måtene du kan kjøpe kryptovaluta uten kreditt- eller debetkort.

Det er imidlertid noen betydelige ulemper ved å bruke en minibank for å kjøpe til krypto. For de fleste minibanker må du oppgi bilde-ID og ta en selfie for å kjøpe. Dette kan være avskrekkende hvis personvern er en av dine bekymringer.

Imidlertid er de største ulempene de vanvittig høye gebyrene og prisene knyttet til transaksjonen. Avgifter kan variere fra 3-5% og valutakursene er nesten alltid dårligere enn markedskursen.

I skrivende stund hadde Bitcoin en pris på ~ $ 5 970 ifølge coinmarketcap.com.

Bitcoin på Coinmarketcap

Valutakursen til nærmeste minibank oppførte Bitcoin til prisen av $ 6818,92. Det er en påslag på over 14%.

Bitcoin minibank

Disse avgiftene og dårlige valutakursene vil sannsynligvis ikke reduseres før flere minibanker er på markedet og kryptovaluta har bredere adopsjon. Foreløpig er de fremdeles et godt alternativ for folk utenfor banksystemet eller reisende som ofte betaler lignende avgifter for å veksle valuta utenfor landet sitt..

Du kan finne et kart over minibanker over hele verden her.

Konklusjon

Det er mange grunner til det Coinbase er så populær blant nye investorer, men som du ser, finnes det alternativer som kan være bedre egnet for dine behov.

Tvillingene har mer avanserte handelsalternativer og lavere avgifter enn Coinbase uten å være for komplisert for nye investorer.

GDAX er et klart neste skritt utover Coinbase og gir øyeblikkelige, gratis pengeoverføringer for Coinbase-brukere. I likhet med Gemini har GDAX lave handelsgebyrer og viser mange diagrammer for å hjelpe deg med analyser.

Kraken bør være din børs hvis du vil kjøpe mer enn bare Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Plattformen har relativt lave avgifter og inkluderer forskjellige grensesnitt som passer for hver type handelsmann.

Bitcoin-minibanker har latterlig høye avgifter, men gir deg muligheten til å kunne kjøpe kryptovaluta enkelt uten bankkonto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map