3 viktige forretningsfordeler med Blockchain

Den økende populariteten til blockchain og cryptocurrency gir mange muligheter til næringslivet. Ikke alle kan lage et topp fem kryptovaluta-prosjekt eller utvekslingsplattform. Imidlertid er det fortsatt alle slags andre forretningsfordeler med blockchain og industrien rundt den. Sosiale medier, smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner gir alle muligheter for helt nye forretningsmodeller. I denne artikkelen vil vi se på hvordan disse innovasjonene vil endre fremtidens økonomi og se på noen selskaper som allerede dukker opp i disse områdene..

Sosiale medieplattformer

Mens mange mennesker i kryptovaluta kan se annonseforbud på nettsteder som Facebook, Google og Twitter som et tilbakeslag for kryptovalutamarkedet, kan dette også sees på som en langsiktig markedsmulighet. Som alle som er kjent med ICO og kryptokurrencyprosjekter vet, er det allerede alle slags nye sosiale medieplattformer som har hatt nytte av kryptos økende popularitet. Her er noen eksempler.

Telegram, som bare ble lansert 14. august 2013, har allerede samlet 200+ millioner månedlige aktive brukere og har blitt en stiftplattform for vellykkede kryptoprosjekter. Selv om Telegram selvfølgelig ikke bare er fokusert på kryptovaluta, bruker mange av brukerne denne appen som en form for kommunikasjon mellom seg selv og kryptoprosjektgrupper..

Steemit er et eksempel på en plattform som dreier seg om kryptovaluta. Ved å tokenisere innholdsskapere og kuratorer fortsetter Steemit å tiltrekke seg flere innholdsskapere og forbrukere til å bruke plattformen. Flere detaljer om dette prosjektet finner du i denne detaljerte guiden.

Det er veldig sannsynlig at flere selskaper i sosiale medier vil bygge helt nye plattformer rundt blockchain-teknologi og kryptovaluta. Noen av disse nye virksomhetene kan godt konkurrere og til og med overgå populariteten til dagens beste sosiale medieplattformer.

Smarte kontrakter

Smarte kontrakter er muligens de mest vidtrekkende forretningsfordelene med blockchain og crypto-prosjekter. De endrer spill både for prosjektgruppene som oppretter dem og virksomhetene som bruker dem. I hovedsak eliminerer smarte kontrakter behovet for tredjepartsformidlere i godkjennings- / godkjennelsesprosessen av viktige offentlige dokumenter.

For eksempel må en tradisjonell kontrakt gå gjennom godkjenningsprosessen til en juridisk ekspert og sendes vanligvis frem og tilbake mellom de to signeringspartiene til det er enighet. Imidlertid bruker smarte kontrakter kode for raskt å verifisere legitimiteten til kontrakter. Det er mange kryptoprosjekter som jobber med å bruke smarte kontrakter som en måte å lage offisielle dokumenter i et bredt spekter av bransjer (juridisk, helsetjenester, eiendom, økonomi, global handel).

Teamene som best kan utvikle og markedsføre denne teknologien kan selge dette som en B2B-tjeneste. Verdien opp og ned er enorm fordi selskaper kan bruke smarte kontrakter for å spare penger på advokatsalær og eliminere behovet for konstant, frem og tilbake kontraktforhandling. Prosjekter som Propy for eiendom eller IBM / Maersk for global handel er gode eksempler på hvordan smart kontraktsteknologi kan implementeres for å løse spesifikke, virkelige forretningsproblemer.

Desentraliserte applikasjoner (DApps)

Fremveksten av mobilapper har endret måten mennesker over hele verden samhandler på daglig basis. Imidlertid er det ett stort problem med dagens appmarked: sentralisering av kraft. I hovedsak bestemmer Apple og Google hvilke apper som er tilgjengelige for verden å bruke. Mange apper blir til og med sensurert av nasjonale myndigheter over hele verden. Desentraliserte applikasjoner har imidlertid ingen enkelt myndighet som kontrollerer hvilke brukere som får eller ikke får tilgang til dem. Denne desentraliseringen er en av de store forretningsfordelene med blockchain for den bredere økonomien.

Weifund er et eksempel på en dapp som bruker smarte kontrakter for å skape en robust crowdfunding-kampanjeplattform. Dette prosjektet sammenlignes med en neste generasjons Kickstarter som gir både investorer og selskaper mer frihet. KYC-Chain er et eksempel på en dapp som forhindrer svindel og fullfører kontroller av identitetsbekreftelse ved bruk av distribuert hovedboksteknologi.

Dapps har potensial til å erstatte og forbedre mange av dagens eksisterende mobilapper. Bedriftene som lykkes med å utvikle dem, kan ha en betydelig innvirkning på fremtiden for P2P-delingsøkonomien.

Entreprenørskap i Crypto Era

Ja, det er mange prosjekter som jobber med lignende ideer, og ikke alle satsinger kan lykkes, men det som er bra med forretningsfordelene med blockchain og effekten av kryptovaluta er at det er et stadig utviklende rom uten en klar vinner.

Siden denne teknologien fremdeles blir perfeksjonert, er det nye markedsmuligheter hver dag. Disse mulighetene finnes for alle, fra dapp-utviklingsselskaper til ASIC-chipprodusenter på industrielt nivå. Videre kan bedrifter som tar seg tid til å forstå hvordan blockchain / cryptocurrency-teknologier kan være til fordel for potensielle kunder, godt kunne bli noen av de største tech-gigantene i nær fremtid..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map