3 Vanlige kryptovalutaskatt “smutthull” og hvorfor de ikke fungerer

3 Vanlige kryptovalutaskatt “smutthull” og hvorfor de ikke fungerer

Følgende er et gjestepost av Mario Costanz, administrerende direktør i HappyTax og CryptoTaxPrep.com. ascsvszvzdv

Kryptovalutahandlere hadde en gang et relativt reguleringsfritt investeringsmiljø. Tilbake i de første dagene av Bitcoin, var det bare de mest teknologikyndige investorene som visste at det eksisterte. Etter hvert som kryptovaluta kryper lenger inn i det vanlige, utvikler reguleringsbyråer imidlertid stadig mer sofistikerte retningslinjer for digital valuta.

Internal Revenue Service (“IRS”) kunngjorde først hvordan og hvorfor kryptokurver skal beskattes med en kort policyerklæring i 2014. Mye til byråets forferdelse har imidlertid nesten ingen betalt skatten på investeringer i digital valuta. Nå forfølger IRS aktivt kryptovalutainvestorer som ikke har rapportert sin Bitcoin-inntjening.

Vi mimrer alle om de gode gamle dager. Tross alt var livet så mye enklere for investorer i virtuell valuta når skattemyndighetene var i mørket om at milliarder dollar ble tjent på kryptovaluta-børser. Mange investorer mener fremdeles at kryptovalutautveksling faller under smutthull i skattekoden som fritar dem for beskatning. Imidlertid kan ingenting være lenger fra sannheten.

Det kan hende du hører rykter i kryptovaluta-samfunnet som får deg til å tro at du kan dra nytte av skattehull for å unngå å betale skatt på den digitale valutavekslingen. Dessverre er dette lite mer enn ønsketenkning. Denne artikkelen tar for seg noen av disse ryktene og presiserer hvordan og hvorfor de ikke fungerer.

Hvis du unngår skatter, selv ved et uhell, kan du komme i alvorlig varmt vann. Smart skatteplanlegging kan imidlertid minimere ditt ansvar overfor IRS.

1. Kjøpe kryptovaluta gjennom pensjonskontoen din

De fleste av oss vet at pensjonskontoer som IRAer, 401-ks eller ROTH gir skattelettelser for folk som sparer til pensjon. Som et resultat tror noen kryptovalutainvestorer at de kan unngå å betale skatt på deres virtuelle valutaveksling ved å kjøpe eiendelene gjennom pensjonskontoen. Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort.

Hvis du er amerikansk statsborger eller fastboende, og du vil kjøpe kryptovaluta gjennom din IRA, må du først få en unik type pensjonskonto. Det blir ofte referert til som en selvstyrt eller sjekkhefte IRA (den vanligste). Du kan også kvalifisere for en selvstyrt 401k eller SEP, avhengig av vår forretningsstruktur. Disse typer kontoer har også en rekke begrensninger. Det er flere typer transaksjoner som er uttrykkelig forbudt, og fullføring av noen av dem kan ugyldiggjøre hele transaksjonen. Dette vil resultere i at det blir skattlagt som en fordeling med tilleggsstraffer for tidlig distribusjon også.

Du kan til og med vurdere å sette opp en offshore, men dette gir enda flere komplikasjoner for hele prosessen og blir vanligvis unngått.

Høres komplisert ut? Det er. Du vil definitivt trenge hjelp fra et yrke. Prosessen har betydelige kostnader for å komme i gang, og krever litt nøye planlegging for å kunne få maksimalt utbytte av den. Du kan også finne deg selv med et svært begrenset antall børser du kan operere, da du trenger å opprette en institusjonell konto og ikke en personlig..

Kompleksitet, utgifter og potensiell svindel er ikke de eneste problemene med denne ordningen. Siden denne prosessen krever at du blir administrator for din egen investeringskonto, har du ikke lov til å dra fordel av investeringene personlig. IRS-regler forhindrer deg i å låne fra kontoen eller på annen måte tjene på det personlig, akkurat som enhver annen profesjonell investeringsrådgiver. Videre kan det totale årlige bidraget til IRA-ene dine ikke overstige til sammen $ 5500 hvis du er under 50 år, og de er begrenset til $ 6500 når du er eldre. Caps på noen av de andre planene er mye høyere, men vanligvis også papirene.


De har ett sted hvor de skinner. Hvis du forlater en jobb der du hadde en 401k, kan du potensielt rulle 401k-en din til en selvstyrt IRA og deretter investere i kryptovaluta. Bare vær sikker på at du praktiserer god risikostyring og forstå at verdier kan krasje raskt.

2. Kjøpe kryptovaluta gjennom livsforsikringspolisen

Livsforsikringer kan ha skattefradrag som ligner pensjonskontoer. For eksempel, hvis du setter opp en livsforsikringspolicy for privat plassering, holder den i en periode og deretter utbetaler den, har du rett til skatteutsettelse som en tradisjonell IRA. Du betaler fortsatt kapitalgevinstskatt, men du kan utsette skatteplikten til et senere tidspunkt. Det er ingen skattefradrag, bare utsettelse.

Men hva om du aldri utbetaler politikken? Hvis du har virtuelle valutaer i livsforsikringen til du dør, overføres den til arvingene dine. I likhet med annen eiendom som blir formidlet gjennom livsforsikring, trenger ikke arvingene dine å betale skatt for noen økninger i verdien av de virtuelle valutaene som er underlagt forsikringen. Høres bra ut, ikke sant? Tross alt, er ikke hele poenget med å unngå å betale kapitalgevinster på kryptovalutainntektene dine? Visst, bortsett fra ett stort problem: du er død. Hva er vitsen med å unngå skatt hvis du aldri kan bruke pengene du prøver å skjule for skattemyndighetene? Du kan like godt bare gi skattemyndighetene kutt og nyte livet mens du fremdeles lever det.

Å overlate kryptovalutaer til arvingene dine, høres ut som en fin måte å forsørge familien din på når du er borte. Imidlertid krever de fleste retningslinjer for privat plassering en investering på minst 500 000 dollar før de til og med vil begynne samtalen. Dette minimumskravet til investering ekskluderer de fleste av oss fra å til og med prøve å hoppe gjennom alle bøylene som er nødvendige for å delta i denne ordningen, så det er bedre å spare tid og hjertesorg og bare betale skatten.

Etter hvert som kryptokurver fortsetter å bygge rikdom, vil dette området se mye mer oppmerksomhet ettersom flere og flere investorer vil slå tall som kvalifiserer for minimumene. Forsikre deg om at du finner en profesjonell som virkelig forstår disse transaksjonene for å unngå å bli truffet med straffer.

3. Krevde fritak for utveksling av like slag

I IRS-policyen 2014 klassifiserte byrået digitale valutaer som eiendom. Dette førte til at mange investorer trodde at bytte av Bitcoin mot andre virtuelle valutaer som Ethereum, Bitcoin Cash eller Ripple, kvalifiserer som en liknende børs under seksjon 1031 i skattekoden. En 1031-lignende børs innebærer å bytte en slags virksomhet eller investeringsmiddel for en annen. For eksempel, hvis du eier et kunstgalleri og bytter ut et maleri som kundene avskyr for en skulptur du forventer vil tiltrekke et publikum, betaler du ingen skatter på børsen. Skatteplikt oppstår når du selger skulpturen, men så lenge de to kunstverkene har samme karakter, kan du utsette skatten på skulpturen til den selger.

Investorer som solgte sine cryptocurrency-eiendeler før 2018, argumenterer ofte for at de bør dekkes av den samme slags børsfritak fordi kryptovalutaer har samme natur eller karakter. Imidlertid er dette ikke hvordan IRS behandler virtuelle valutaer. Dispensering av Bitcoin – enten for amerikanske dollar eller annen virtuell valuta – er en skattepliktig begivenhet. Dette gjelder enten du kjøper en kopp kaffe eller den hotteste nye alternative mynten. Transaksjonen kvalifiserer ikke som bytte av eiendom-for-eiendom. Snarere blir det behandlet som et salg umiddelbart etterfulgt av et kjøp.

For investorer som planlegger å kreve den samme slags utvekslingsregelen for kryptovalutahandel i fremtiden, har den føderale skattereformen i 2018 ført regn til paraden. Blant de flere endringene i den føderale skattekoden som ble vedtatt de siste dagene i 2017, begrenset Kongressen uttrykkelig seksjon 1031-utveksling til kun å gjelde fast eiendom. Dette lukket det samme slags utvekslingshullet, i det minste så langt det kan ha brukt på kryptovalutaer tidligere.

Når du er i tvil, ring en profesjonell

De fleste av oss er relativt nye for kryptovaluta. Imidlertid har skattemyndighetene hatt et øye med virtuelle valutatransaksjoner i flere år nå, og de lar ingen slippe unna med å unndra seg skatt gjennom oppfattede “smutthull” i skattekoden. Tidlige investorer trøstet seg med troen på at de var beskyttet av uklarhet og usikkerhet i IRS-policyen. Imidlertid forfølges disse investorene nå av skatteetaten, som mest sannsynlig vil spikre dem med gebyrer og straffer i tillegg til å kreve tilbake skatten de skylder..

Når det gjelder å beskytte eiendelene dine, er det viktig å holde seg på høyre side av IRS. Sørg for å jobbe med en lisensiert sertifisert regnskapsfører som har fått omfattende opplæring i beskatning av virtuell valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map