Un ghid pentru începători privind confidențialitatea minelor de monede | Cum să Mine ZCash

Deci, sunteți interesat de extragerea monedelor de confidențialitate? Ei bine, ZCash este probabil chiar acolo sus pe lista dvs. de priorități. Și din motive întemeiate. Monedele de confidențialitate au adunat o mulțime de abur în ultima vreme, în urma autorităților de reglementare care doresc să limiteze Bitcoin și toate altcoinele care au apărut din acesta. În acest ghid, vom obține câteva informații despre cum să extrag ZCash pentru începători.

(Rețineți că acest lucru acoperă utilizatorii Windows, deși procesul de pe Linux va fi oarecum similar.)

O scurtă prezentare generală a ZCash

ZCash adaugă un strat suplimentar de anonimat tranzacțiilor criptografice în comparație cu Bitcoin. Criptografia cunoscută sub numele de zk-SNARKS permite utilizatorilor să tranzacționeze complet privat sau, dacă doresc, să facă vizibile anumite tranzacții.

zcash

Această funcționalitate are părți bune și rele. În primul rând, vă permite să trimiteți în siguranță fonduri mari în întreaga lume, fără a deveni potențial ținta unui atac online sau offline bazat pe identitatea dvs. Pe de altă parte, deține și potențialul pentru diferite tipuri de spălare a banilor.

ZCash folosește dovada de lucru, similară cu Bitcoin, pentru a-și securiza rețeaua. O diferență fundamentală este, totuși, în algoritmul său de minerit Equihash ceea ce facilitează crearea de blocuri într-un mod diferit. Acesta este un punct important, deoarece veți dori hardware-ul optimizat pentru a-l utiliza. Mai multe despre asta mai târziu. Deocamdată, să mergem mai departe și, dacă sunteți interesat de o bucată interioară pe ZCash, aruncați o privire la ghidul nostru ZCash.

Rentabilitate

Dacă nu ați exploatat niciodată cripto până acum, ar fi un moment bun pentru a afla dacă de fapt veți obține un profit decent din această afacere. Mulți participanți necultivați la cripto consideră că mineritul este o modalitate ușoară de a câștiga bani. Pur și simplu nu este cazul. Iată câteva elemente cheie pe care va trebui să le luați în considerare înainte de a vă arunca în exploatarea ZCash sau a oricărei alte criptomonede în acest sens:

  • Prețul actual al pieței
  • Cheltuielile inițiale de capital pentru hardware
  • Putere totală disponibilă
  • Costul energiei electrice
  • Costuri pentru taxa de piscină

Pentru a face acest lucru, mergeți la Ce să Mine și introduceți câteva variabile din setare. De exemplu, introducem un echipament tipic de placă grafică cu aproximativ 6000 h / s (rata de hash):

Calculați-vă potențialul de profit proiectat

Calculați-vă potențialul de profit proiectat

După cum puteți vedea, cel mai recent potențial de profit nu este deosebit de mare. Acest lucru se datorează în mare parte pieței ursului din 2018, care a făcut dificilă obținerea de profit pentru minerii mici. Aceste rezultate sunt doar estimări. La fel ca în majoritatea lucrurilor cripto, nimic nu depășește experiența practică.

Hardware pentru minerit


ZCash a fost construit pentru a rezista mașinilor ASIC și pentru a utiliza în schimb GPU-urile (plăcile grafice) ca resursă principală pentru extragerea monedei. Aceasta este o veste bună pentru minerul care începe, deoarece nu va trebui să concurați cu giganți minieri precum Bitmain care au o cotă de piață ASIC uriașă.

Ceea ce înseamnă acest lucru este că veți dori cu siguranță să obțineți câteva plăci grafice Nvidia. Minerii cu experiență au raportat că depășesc cu mult cardurile AMD atunci când extrag ZCash. Seria Nvidia GTX80 este un bun punct de plecare dacă nu știți ce card să ridicați. În plus, din moment ce cererea de carduri a pus un pic de presiune pe aprovizionarea cu plăci grafice, ați putea încerca să ridicați câteva GPU second-hand de la prietenii dvs. de jocuri sau de pe eBay.

Stocarea recompensei: portofele ZCash

Monedele miniere nu ajută decât dacă le putem stoca de fapt undeva. Din fericire, avem destul de multe opțiuni aici. A portofel terță parte este mai bine pentru începători ca portofel oficial funcționează numai cu Linux. Există o serie de opțiuni bune aici, deși pentru siguranță maximă, probabil că veți dori să mergeți cu un portofel hardware, cum ar fi un Trezor sau un Ledger.

Dacă doriți să construiți un portofoliu Bitcoin sau, probabil, să încasați în fiat (de exemplu, dolari / euro / etc), atunci veți dori cu siguranță să-l extrageți direct la un schimb acceptat. Acest lucru vă va permite să ignorați taxele suplimentare atunci când transferați între portofelul personal și schimb. Contactați-vă mai întâi schimbul pentru a vă asigura că acceptă această opțiune.

Software și pașii următori

Șoferii

Presupunând că ați plecat cu cardurile Nvidia pentru platforma dvs., așa cum am menționat anterior, este momentul să vă asigurați că acestea sunt instalate și configurate corect. Mergeți spre Site-ul Geforce al Nvidia și instalați cele mai recente drivere dacă nu ați făcut deja acest lucru:

Pentru o eficiență maximă, asigurați-vă că aveți cele mai recente drivere pentru card

Pentru o eficiență maximă, asigurați-vă că aveți cele mai recente drivere pentru card

Instalarea multor GPU-uri poate fi un proces dificil. Este posibil să găsiți cel mai bine să instalați unul câte unul, să reporniți, apoi să clătiți și să repetați sau, alternativ, să le instalați simultan. Minerii au raportat câteva modalități diferite de a face treaba, așa că programați ceva timp pentru a vă instala corect echipamentul înainte de a continua cu pașii următori.

Descărcați și rulați EWBF Miner

Este timpul să conectați software-ul la hardware-ul dvs., astfel încât să putem primi fonduri. Software-ul recomandat aici este EWBF’s Cuda ZCash miner. Aveți întotdeauna grijă când descărcați mineri, deoarece unele programe necunoscute pot fura fonduri de la utilizatori nebănuși. Faceți-vă cercetările și asigurați-vă că urmați Bitcointalk comunității atunci când vine vorba de recomandările minerilor.

Descărcați și instalați cea mai recentă versiune de Cuda. Windows are un obicei urât să întrerupă buna funcționare a mașinilor de exploatare. Acest lucru înseamnă că va trebui să ajustați câteva setări pentru a vă asigura că le obțineți la o eficiență maximă.

În primul rând, asigurați-vă că antivirusul dvs. nu blochează Cuda sau orice alte fișiere asociate. În al doilea rând, poate doriți să dezactivați actualizările Windows și, în schimb, să actualizați manual, planificând perioade de nefuncționare specifice pentru platforma dvs. În cele din urmă, dezactivați modul de repaus de pe computer, deoarece acest lucru va perturba continuu exploatarea ZCash.

Alăturați-vă unui grup minier

Exploatarea ZCash pe cont propriu nu este practică și în zilele noastre o veți reduce doar dacă vă înscrieți într-un grup minier. Pe scurt, acestea vă permit să vă „puneți în comun” resursele cu alți mineri cu o posibilitate mai mare de a descoperi blocuri și de a vă revendica recompensa minieră. Investoon are un mare comparație pe bazinele miniere ZCash din apropierea locației dvs. curente.

Faceți clic pe un anumit miner și veți primi instrucțiuni despre cum să vă conectați la acel pool:

Instrucțiuni despre cum să vă alăturați unui anumit grup minier

Instrucțiuni despre cum să vă alăturați unui anumit grup minier

În special, va trebui să luați notă de fișierul liliec și setările minerului EWBF. Acestea pot fi modificate în dosarul EWBF pe care l-ați descărcat mai devreme. De asemenea, va trebui să copiați adresa portofelului despre care am vorbit mai devreme. Sunt destul de puțini biți aici, așa că asigurați-vă că totul este la fața locului.

Ultimele gânduri: Cum să-mi pun ZCash

Acum nu mai rămâne decât să începem să extragem ZCash! Faceți dublu clic pe fișierul .bat și ar trebui să extrageți efectiv primul dvs. ZCash. Rețineți că majoritatea grupurilor vă permit să vă verificați câștigurile din portofel prin intermediul site-urilor web respective. Mai sunt încă multe de învățat dacă doriți să profitați la maximum de învățarea cum să extrageți ZCash.

Amintiți-vă, piețele au scăzut și concurența este dură. Pentru a rămâne pe linia de plutire, va trebui să păstrați legătura cu cele mai recente evoluții și să vă rafinați procesul. Noroc și minerit fericit!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map