Un ghid pentru bazinele miniere Verge (XVG)

Exploatarea criptomonedelor poate fi o afacere foarte profitabilă. Selectarea monedei potrivite pentru mine este un pas important în acest proces. Verge (XVG) este una dintre cele mai unice criptomonede când vine vorba de minerit. Acest lucru se datorează faptului că permite minerilor să selecteze între cinci algoritmi de consens diferiți. Cu toate acestea, o abundență de opțiuni înseamnă, de asemenea, mai multe opțiuni pentru mineri. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care doresc să se alăture unui grup de minerit Verge. În acest articol, examinăm o varietate de opțiuni de pool de minerit Verge. Sperăm că acest lucru vă va oferi informațiile necesare pentru a evalua care ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs..

Should I Mine Verge (XVG)?

Atunci când decideți dacă să extrageți o anumită criptomonedă sau să vă alăturați unui anumit grup minier, trebuie luați în considerare o mulțime de factori. Cu Verge (XVG), procesul nu diferă. Înainte de a vă decide să vă alăturați unui grup de minerit Verge, iată câteva lucruri la care să vă gândiți mai întâi.

Motive pentru:

Verge (XVG) este o monedă de confidențialitate bine-cunoscută. Și-a făcut un nume și este adesea unul dintre cele mai discutate criptos din această zonă de concentrare. Printre altele se numără Monero, Dash și PIVX.

Verge (XVG) a menținut un nivel ridicat al capitalizării pieței, chiar și cu un număr tot mai mare de criptomonede care intră pe piață. Da, a scăzut în 2018. De exemplu, a fost pe locul 23 în ceea ce privește capitalizarea pieței 7 ianuarie și a scăzut la 40 de până la 30 septembrie. Cu toate acestea, alte proiecte au scăzut în același ritm sau chiar mai mult în acel interval de timp.

Această monedă este listată pe marea majoritate a schimburilor populare de criptomonede, ceea ce înseamnă că are una dintre cele mai mari lichidități de pe piață. Exemple includ Binance, Bittrex, Indacoin și multe altele.

Sigle ale diferitelor schimburi care listează Verge (XVG)

Verge (XVG) este listat pe multe schimburi populare de criptomonede.

Motive împotriva:

Verge (XVG) a suferit o serie de atacuri de 51%. Din păcate, această vulnerabilitate de securitate nu a fost încă rezolvată pe deplin și trebuie depuse mai multe eforturi pentru a îmbunătăți acest aspect al proiectului.


Au fost, de asemenea, unele critici asupra proiectului Reddit și alte platforme de discuții populare legate de cripto. Unii au criticat rolul său ca o adevărată monedă privată. Alții și-au pus la îndoială parteneriatele și alte detalii.

Algoritmul Consensus Verge și Găsirea celui mai bun pool de minerit Verge

În timp ce majoritatea covârșitoare a criptomonedelor oferă un singur protocol de consens, Verge (XVG) oferă cinci opțiuni diferite. Deoarece Verge se bazează 100% pe dovada muncii pentru consens, minerii joacă un rol integral în viitorul acestei monede. Iată câteva exemple de pool-uri de minerit Verge bazate pe fiecare dintre cei cinci algoritmi de mining. Mai multe informații despre fiecare grup de minerit Verge menționate în această listă pot fi găsite pe site-ul proiectului. În plus, unele dintre site-urile listate de Verge nu pot fi accesate. De asemenea, unele link-uri de pe site-ul oficial Verge redirecționează utilizatorii către un site de minerit cu un nume diferit. Taxele enumerate pe diferite site-uri web ale bazinelor miniere se pot modifica oricând în viitor.

Scrypt

Pe site-ul Verge sunt listate zece grupuri miniere Scrypt. Block Masters oferă un bun exemplu de popular Scrypt pool care adaugă transparență eforturilor miniere și plăților. De exemplu, pe site-ul Block Masters sunt incluse mai multe valori importante (adică hashrate, taxe, numărul de mineri etc.) pentru monedele bazate pe Scrypt, inclusiv Verge. Acest site listează, de asemenea, un pool de minerit Verge pentru X17 și Lyra2rev2. Taxele pentru acest fond sunt stabilite la doar 0,25% pentru toți algoritmii și monedele. Unele alte pool-uri Scrypt populare includ ZPool, Aikapool, și BSOD.PW.

Fotografie a statisticilor miniere Scrypt pe Block Masters

Scrypt este un algoritm popular pentru Verge și alte criptos de pe Block Masters.

Myr-Groestl

Există cel puțin șapte piscine Myr-Groestl pentru Verge. Pentru oricine folosește un card AMD, acest algoritm este probabil cea mai bună opțiune pentru mineritul Verge. IDCray este considerat de mulți ca fiind cel mai bun pool de minerit Verge pentru algoritmul Myr-Groestl. Pentru unii utilizatori, faptul că serverele sale se află în China ar putea fi un obstacol suplimentar de luat în considerare. Taxele pentru IDCray au crescut la 1% începând din iulie 2018. Poolovich.pro oferă o opțiune și pentru Myr-Groestl.

x17

Dintre toate piscinele miniere enumerate pe site-ul Verge, X17 are cele mai multe, cu douăsprezece opțiuni diferite. Poolovich.pro oferă un algoritm x17 pool Vering mining. Plățile se fac automat la fiecare 2 ore pentru toate soldurile peste 0,001 sau 0,0001 duminica. Taxele sunt stabilite la 0,9% în general. HashFaster este o altă opțiune populară; cu toate acestea, taxele pentru XVG și alte monede sunt ușor mai mari, cu 1,0%.

Fotografie a unei notificări pe pagina de pornire a site-ului Poolovich mining pool

Poolovich oferă destul de multe opțiuni pentru cei care doresc să testeze diferiți algoritmi de minerit Verge.

Blake2s

Pentru minerii care ar putea dori să încerce Blake2s, sunt disponibile opt bazine. AntMinePool oferă o opțiune populară. Este important să rețineți că, deși AntMinePool este listat și ca un pool de extragere a algoritmului x17 pe site-ul oficial Verge, Verge este listat doar în categoria Blake2s de pe site-ul AntMinePool. În plus, nu există informații despre utilizarea X17 pe site-ul AntMinePool începând cu 1 octombrie 2018.

Verge (XVG) pare a fi o monedă foarte populară pe AntMinePool, deoarece utilizatorii pot găsi notificări precum „Pentru exploatarea XVG, vă rugăm să utilizați xvg.antminepool.com:9008 sau 9009. Serverul este dedicat doar exploatării XVG”. Notificarea mai spune: „Datorită numărului mare de tranzacții, plata minimă pe VERGE este de 5 XVG (0,5 duminică)”. Taxele pentru acest pool Verge ming sunt stabilite la 0,9%. Cryptocartel.one pare să ofere o altă alegere promițătoare pentru cei care doresc să se alăture unui pool de minerit Blake2s Verge. Această opțiune include plăți automate și taxe la doar 0,5%.

Lyra2rev2

Ca și în cazul Myr-Groestl, Lyra2rev2 are cel puțin șapte piscine cunoscute. Din nou, multe dintre pool-urile menționate mai sus pentru alți algoritmi oferă o soluție bună pentru cei care doresc să folosească Lyra2rev. Acestea includ BSOD.PW, Block Masters, și altele.

Grafic mBTC / Mh / zi pentru algoritmul Verra Lyra2rev2

BSOD.PW oferă informații actualizate, cum ar fi hashrate și profitabilitate pentru mineritul Verge.

Concluzie și alți factori de luat în considerare

Privind fiecare grup de minerit Verge, există o serie de factori de luat în considerare. După cum s-a menționat mai sus, taxele și timpii de plată au cu siguranță diferențe evidente între diferitele site-uri. Cu toate acestea, este, de asemenea, esențial să examinați statisticile privind rentabilitatea, asistența pentru comunitate / clienți, precum și recenziile dintr-o varietate de surse.

Pe scurt, ar trebui să luați în considerare mai întâi atât avantajele, cât și dezavantajele proiectului Verge în general. Dacă sunteți interesat de această monedă de confidențialitate și de extragerea criptomonedelor, aderarea la un pool de minerit Verge ar putea fi o modalitate excelentă de a participa și chiar de a câștiga ceva XVG suplimentar în acest proces..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map