Tot ce trebuie să știți despre Perianne Boring

Mulți oameni consideră că Perianne Boring este un avocat important pentru blockchain și criptomonede. Cu peste 23,6k Stare de nervozitate adepți (începând cu noiembrie 2018) și un lung CV al activității politice, Boring a devenit un influent de top în spațiu. În acest articol, vă vom explica tot ce trebuie să știți despre fundalul și activitatea curentă a lui Boring.

Perianne Boring Bio

Potrivit LinkedIn, Perianne Boring este expert în comunicare și vorbitor public. De-a lungul carierei sale, Boring s-a concentrat pe rolul guvernului în modelarea reglementărilor financiare. În 2010, Boring a absolvit Universitatea din Florida cu o licență în științe în administrarea și managementul afacerilor, economie.

Perianne-Boring-YouTube

Din 2011 până în 2013, a fost analist legislativ în Camera Reprezentanților din Statele Unite. Din 2013 până în 2014, Boring a fost gazdă de televiziune și ancoră a programului de televiziune financiar internațional RT America numit Prime Interest. Emisiunea a avut 650 de milioane de spectatori și a fost difuzată în peste 100 de națiuni.

În 2014, Boring a devenit fondatorul și președintele Camerei de Comerț Digital. Începând din ianuarie 2018, Boring a început să predea cursuri de profesor adjunct pe FinTech și Blockchain la Școala de Afaceri McDonough a Universității Georgetown..

Perianne Boring Twitter pic de profil

Perianne Boring este fondatorul și președintele Camerei de Comerț Digital, care a fost înființată în 2014.

Fondarea Camerei de Comerț Digital

În ultimii ani, Boring s-a concentrat în principal pe munca sa la Camera de Comerț Digital. În octombrie 2014, această organizație a primit statutul non-profit de 501 (c) (6) de la Serviciul Intern de Venituri (IRS) din Statele Unite. Scopul Camerei de Comerț Digital este de a promova adoptarea tehnologiei blockchain, bitcoin, monedă digitală și active digitale.

Camera de Comerț Digital are o serie de inițiative și grupuri de lucru. Acestea includ Token Alliance, Smart Contracts Alliance, Blockchain Intellectual Property Council, Digital Assets Accounting Consortium, Global Blockchain Forum, State Working Group, DC Blockchain Center și Blockchain Alliance. Rolul specific al fiecărui grup variază. Cu toate acestea, toate aceste eforturi sunt menite să „reflecte prioritățile relevante pentru ecosistemul blockchain”. În primul rând, scopul acestei organizații este de a influența politicile publice legate de blockchain și criptomonede.

Sigla pentru Summit-ul DC Blockchain din 2019

Camera de Comerț Digital găzduiește DC Blockchain Summit și alte câteva evenimente în fiecare an.

Companii membre, evenimente și eforturi internaționale


Companiile membre ale Camerei de Comerț Digital se întind pe o varietate de industrii. Acestea includ start-up-uri de vârf, companii de software, consultanțe IT globale, instituții financiare, companii de asigurări, firme de avocatură și firme de investiții. Unele companii membre notabile includ Accenture, Bittrex, BNP Paribas, Cisco și Microsoft. Organizația găzduiește mai multe evenimente în fiecare an. De exemplu, unele evenimente din 2018 au inclus Code-a-thon, DC Blockchain Summit și DC FinTech Week.

Organizația urmărește, de asemenea, să ghideze dezvoltarea politicilor la nivel global. De exemplu, în octombrie 2017, Camera de Comerț Digital a colaborat cu Departamentul de Comerț al Statelor Unite. Împreună, au condus prima misiune comercială certificată Blockchain către Emiratele Arabe Unite. În septembrie 2018, Camera de Comerț Digital a publicat un document care comentează politica canadiană. Acest lucru a fost un răspuns la reglementările politice propuse din „Produsul criminalității (spălarea banilor) și Legea privind finanțarea terorismului, 2018”.

Podcast Bitcoin necenzurat

În 2016, Boring a fost invitat la un episodul podcast-ului Bitcoin Uncensored. Această apariție a creat o mulțime de controverse pe diferite platforme de socializare. Gazdele podcastului au pus întrebări simple și plictisitoare despre blockchain. Potrivit gazdelor, ea fie nu le-a putut răspunde, fie a dat un răspuns incorect. Unii oameni s-au alăturat gazdelor spunând că Boring nu știa suficient despre blockchain sau cripto și că Boring s-a bazat prea mult pe cuvinte cheie și puncte de vorbire stricte. Gazdele podcastului l-au acuzat și pe Boring că promovează proiecte de înșelătorie.

Alte persoane au susținut puțin mai mult plictisitorul după ce au ascultat podcast-ul. Aceștia au declarat că ea nu a pretins niciodată că este un expert tehnic (adică un dezvoltator de blockchain) și că gazdele erau nepoliticoase. O persoană obiectivă a rezumat-o astfel „Bitcoin Uncensored’s MO este de a grăti. A merge pe podcastul lor și a aștepta altfel este ca și cum ai lăsa The Daily Show să-ți facă o piesă și să te aștepți să fii codolit. ”

Boring’s Reaction to Podcast Release

Reacția lui Boring la acest interviu a adus și o atenție negativă suplimentară. Ea a amenințat că va da în judecată gazdele podcastului pentru hărțuire și calomnie dacă episodul a fost postat. De fapt, podcastul a fost postat și este încă disponibil pe Soundcloud. Conform un articol de reacție, acest interviu nu s-a apropiat de acuzațiile făcute de Boring. Articolul continuă spunând că gazdele nu aveau nevoie de autorizația lui Boring pentru a posta episodul de podcast.

Din păcate, acest lucru i-a făcut pe unii oameni să se întrebe dacă Boring ar trebui sau nu să fie persoana care să conducă o organizație de advocacy pentru blockchain și criptomonede. Între timp, alții au susținut că sunt necesari mai mulți avocați care au experiență în politica guvernamentală precum Boring. În ciuda acestei controverse, Boring continuă să fie un susținător major al blockchain-ului și cripto-ului.

Podcast Bitcoin necenzurat cu copertă (găsit pe Soundcloud)

Boring a amenințat că va da în judecată după ce acest interviu pe podcast a greșit.

Discursuri, pledoarie și realizări

Perianne Boring a servit ca vorbitor la o serie de evenimente blockchain de profil înalt. De asemenea, ea colaborează frecvent la diferite programe de televiziune și media pe internet. De exemplu, a apărut Boring TradeTalks ale Nasdaq program pentru a discuta starea reglementărilor criptomonedelor și rolul jetoanelor utilitare. În septembrie 2018, ea a vorbit la Forumul OCDE Blockchain Policy Forum de la Paris. În octombrie 2018, Boring a participat la Finance Disrupted, un eveniment găzduit la New York de The Economist.

Foto de prezentare pentru Finance Disrupted (2017)

Boring este vorbitor public la o serie de conferințe legate de blockchain și cripto.

rezumat

Inovațiile tehnice vor continua să facă blockchain / crypto mai viabil. Totuși, nu putem ignora nici importanța organizațiilor non-profit precum Camera de Comerț Digital sau a persoanelor precum Boring. Sunt necesare multe eforturi pentru a stabili și clarifica politica publică în ceea ce privește tehnologia blockchain și criptomonedele.

După cum am văzut prea des în mass-media, lucruri precum volatilitatea prețurilor sau escrocheriile cu criptomonede au dat multor oameni o impresie negativă asupra spațiului. Având în vedere climatul actual al reglementărilor guvernamentale și interzicerea criptomonedelor, este esențial să existe avocați care pot ajuta la construirea unui viitor mai pozitiv pentru industrie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map