Telecomunicații Blockchain: Noua Era a Telefoanelor Crypto

Utilizatorii Crypto s-ar putea bucura în curând de mai multe opțiuni hardware. Mai mulți producători de smartphone-uri au anunțat planuri de integrare a tehnologiei blockchain în produsele lor în lunile următoare. Telecomunicațiile blockchain duc utilizatorii cripto la nivelul următor cu aplicații descentralizate integrate (Dapps) și multe altele. Pregătește-te pentru telefoanele crypto.

Telecomunicații Blockchain

Industria telecomunicațiilor trece prin începutul unei revoluții blockchain care are potențialul de a remodela piața pentru anii următori. Analiștii au prezis mult timp integrarea acestor tehnologii. Un studiu a plasat nivelul viitorului blockchain investiție de către producătorii de telecomunicații cu aproximativ 1 miliard de dolari în următorii cinci ani. Majoritatea acestor fonduri viitoare de investiții vizează dezvoltarea Dapps. Dapps sunt în centrul acestei infuzii de telecomunicații blockchain.

În plus, producătorii de telefoane caută acum tehnologia blockchain ca răspuns la infrastructurile lor îmbătrânite. Tehnologia Blockchain oferă utilizatorilor mai multă securitate decât metodele tradiționale utilizate de giganții din domeniul telecomunicațiilor din lume. După ce au recunoscut posibilitatea îmbunătățirii, firmele se uită acum la această tehnologie emergentă pentru a-și poziționa produsele în economia digitală.

Telefoane criptomonede: viitorul este acum

Telefoanele cu criptomonede ar putea arăta ca smartphone-uri obișnuite, dar o inspecție mai atentă dezvăluie o mulțime de caracteristici unice pentru a vă menține conversațiile și cripto-ul în siguranță. Aceste unități sunt special concepute pentru a satisface cerințele unei comunități criptografice în creștere. Combinarea acestor tehnologii va oferi pasionaților de cripto acces la o securitate mai mare, printre alte caracteristici interesante.

Cursa către Blockchain Telecommunications

Cursa urmează să fie primul producător care a lansat cu succes un telefon bazat pe blockchain către public. Pe măsură ce sunteți pe punctul de a învăța, concurența crește cu fiecare lună care trece. Să luăm un moment pentru a examina unele dintre cele mai așteptate proiecte care au fost scoase la lumină până acum.

Sirin Labs Finney: 1000,00 USD

Unul dintre cele mai așteptate proiecte în acest spațiu este Sirin Labs Platforma Finney. Acest proiect unic a fost posibil printr-o asociere cu gigantul producător de smartphone-uri Foxconn. Dispozitivul are deja peste 25.000 de unități precomandate.

Finney include un portofel dur încorporat, care permite utilizatorilor să-și stocheze cripto-ul direct pe dispozitiv. Nici nu veți avea nevoie de un schimb pentru a vă schimba cripto-ul, deoarece dispozitivul utilizează un schimb de criptare integrat. De asemenea, schimbul de telefonie vine cu taxe zero.

Siren Labs Finney prin Engadget

Siren Labs Finney prin Engadget

Dezvoltatorii telefonului continuă să dezvăluie mici detalii despre proiect. Cea mai recentă actualizare a funcționalității acestora include posibilitatea de a-ți genera bani din hotspot. Aceasta înseamnă că puteți încărca criptomonede individuale în schimbul datelor hotspot.


Proiectul Finney a luat zborul în decembrie anul trecut, după finalizarea cu succes a ofertei inițiale de monede (ICO) de 158 milioane dolari. Sirin Labs speră să câștige un impuls suplimentar în restul anului, iar dezvoltatorii prezic milioane de unități vândute la scurt timp după lansarea publică.

HTC Exodus: 1000,00 USD

HTC Exodus proiect reprezintă punctul culminant al anilor de cercetare efectuate de gigantul producător de smartphone-uri. Proiectul Exodus a făcut titluri recente cu anunțul că creatorul Litecoin Charlie Lee s-a alăturat proiectului ca consilier. HTC dorește să înțeleagă în profunzime Lee cu privire la comunitatea criptografică și să o aplice în anii lor de cercetare și dezvoltare a proiectului.

Detaliile rămân limitate, dar HTC a lansat câteva caracteristici esențiale către public cu privire la acest dispozitiv. La fel ca majoritatea telefoanelor criptografice, Exodus are un portofel de depozitare frigorific încorporat pentru a vă menține criptarea în siguranță. Vă veți bucura și de apeluri și mesaje criptate. În plus, telefonul este încărcat cu jocul Cryptokitties extrem de popular bazat pe Ethereum.

HTC Exodus prin Digital Trends

HTC Exodus prin Digital Trends

HTC Exodus este singurul telefon bazat pe blockchain care acceptă rețeaua Lightning până în prezent. Rețeaua Lightning este o soluție de scalare off-chain care utilizează canale de plată private pentru a reduce congestia Bitcoin blockchain. În timp ce se aflau încă în etapele sale de testare beta, dezvoltatorii au adoptat protocolul cu un flux constant de aplicații Lightning Network care au intrat pe piață în ultimul an.

Motiv Blacture: 395 USD

Proiectul Motif a intrat pe scena criptografică cu ajutorul unui artist de înregistrare de renume mondial Pras Michel. Telefonul face parte din cel al vedetei Blacture proiect, care urmărește să ofere tehnologie futuristă comunităților negre cu speranța de a stimula o renaștere neagră.

Proiectul Motif include numeroși experți în telecomunicații la nivel înalt, cum ar fi fostul programator Nokia OS OS, Alpesh H. Patel. Utilizatorii de motive vor fi plătiți în jetoane pentru utilizarea telefonului. Așa cum era de așteptat, dispozitivul include un portofel dur încorporat pentru stocarea cripto-ului dvs..

Motivul Blacture prin Ghidul Bitcoin Exchange

Motivul Blacture prin Ghidul Bitcoin Exchange

În mod unic, primiți un card de debit conectat cu achiziția dvs., care permite și tranzacții zilnice. Cardul ajută, de asemenea, la facilitarea plăților de transfer. Plățile pentru remitențe constituie fonduri internaționale care sunt trimise înapoi în țara de origine a unui imigrant. Tehnologia Blockchain gestionează aceste sarcini mai eficient, iar integrarea acestei funcționalități în platforma Motif va umple cu siguranță o nișă atât de necesară pe piață.

Spre deosebire de mulți dintre concurenții săi, Motif utilizează un nou sistem de operare bazat pe blockchain cunoscut sub numele de sistemul de operare Zippie. Interfața recompensează utilizatorii prin jetoane. Motivul include o înregistrare simplă și o criptare digitală completă. Dezvoltatorii telefonului așteaptă o dată de lansare în toamnă. Având în vedere caracteristicile sale unice și faptul că prețul este la jumătate față de cel mai apropiat concurent, experții așteaptă un răspuns puternic din partea comunității.

Telecomunicații blockchain: telefoane cu criptomonedă

Aceste proiecte evidențiază schimbarea actuală către proiecte de telecomunicații bazate pe blockchain la nivel global. Ar trebui să vă așteptați să vedeți o împingere continuă în această direcție direct după lansarea acestor dispozitive extrem de anticipate. În viitor, ați putea vedea caracteristici precum portofelele dure care devin o normă, pe măsură ce criptomonedele continuă să câștige popularitate. Deocamdată, cursa de telecomunicații blockchain tocmai se încălzește.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map