Săptămâna aceasta în criptomonedă: 8 martie 2019

Un pic mai sus acum

Un pic mai sus acum. Și puțin mai sus acum. Piața criptografică a continuat să aibă o creștere constantă în această săptămână, câștigând peste 2,5 miliarde USD în plafonul general al pieței. Condusă de Litecoin (18,63%), Binance Coin (27,50%) și BAT (18,03%), piața a crescut cu două procente sănătoase în cursul săptămânii. În ceea ce privește primele trei monede:

Statisticile pieței criptomonedelor (08.08.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (08.08.19)

Bitcoin a câștigat săptămâna cu o creștere a prețului de 1,43%. Continuă să se apropie de marca de 4.000 de dolari.

Ethereum abia mișcat, crescând doar cu 0,36%. Prețul rămâne doar timid de 140 USD.

XRP a înregistrat o ușoară retragere de 2,57%, înclinându-se către 0,30 USD.

Știri despre criptomonede interne

La revedere, Visa. Bună, Bitcoin: Săptămâna trecută, Kroger, un proeminent lanț de magazine alimentare din SUA a anunțat o interdicție la nivel de magazin a plăților Visa începând cu luna aprilie. Miscarea vine ca răspuns la taxele exorbitante de procesare ale Visa, care aparent îngreunează lanțul să mențină prețuri mici pentru clienți.

Avocații Bitcoin au fost, bineînțeles, foarte repede. Anthony „Virusul se răspândește” Pompliano a cerut pe Twitter ca orice adepți să-l pună în contact cu echipa executivă Kroger. Și, la naiba, Satoshi a funcționat. Pompliano a urmărit săptămâna aceasta, informând masele de pe Twitter că a vorbit cu echipa digitală Kroger și că lucrurile par să progreseze. Plățile Bitcoin Lightning Network ar putea ajunge la un magazin alimentar din apropierea dvs..

Magazin alimentar @kroger oprește acceptarea @Visa în peste 250 de magazine din cauza taxelor de rețea.

Cine cunoaște pe cineva din echipa de conducere de acolo?

Echipa Morgan Creek Digital va zbura pentru a le întâlni și pentru a le conecta la Lightning Network la nivel național. &# 128293;&# 128591;&# 127997;

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 2 martie 2019

Denver va încerca votul bazat pe blockchain: Municipalul cu o înălțime de mile intenționează să piloteze o aplicație de votare mobilă pentru alegerile sale din mai. Aceștia pun la dispoziție aplicația bazată pe blockchain pentru militarii activi și pentru persoanele dependente eligibile, precum și pentru orice alegător din străinătate. Mutarea procesului de vot pentru absenți într-o aplicație mobilă îmbunătățește procesul obositor de a fi nevoie să tipăriți și să scanați toată documentația necesară. Și, în general, ar trebui să contribuie la creșterea numărului de votanți.

Efortul de vot progresiv este în parteneriat cu Tusk Philanthropies, o organizație cu misiunea de a „promova votarea mobilă și programele anti-foame în toată țara”.

Oamenii spunând lucruri

Dorsey, mai mult ca Hoardsey: Fanboy Bitcoin și CEO-ul Twitter / Square Jack Dorsey se asigură că se află pe partea dreaptă a istoriei atunci când Bitcoin devine mainstream. În această săptămână, pe podcast-ul Tales from the Crypt, Dorsey a dezvăluit că recent a înghițit cripto în valoare de 10.000 de dolari în fiecare săptămână, suma maximă prin intermediul aplicației Cash.

ce este nou la coincentral

Fondatorul IoTeX Raullen Chai pe Internetul obiectelor (IoT) și confidențialitate: Am vorbit cu echipa asigurându-ne că frigiderul tău inteligent nu te va extorca într-o zi pentru bitcoin.

Piața criptografică argentiniană sfidează iarna criptografică: fie că ați putea plasa cauza pe emisfere, fie în sectorul bancar discutabil, dar iarna criptografică argentiniană este fierbinte.

Facebook și Telegram Giants pentru rețelele de socializare vor lansa propriile valute digitale: pentru că, în mod evident, ar trebui să aveți încredere în mijloacele de trai financiare pentru compania care este soo etic cu datele personale.

Peste 150.000 de Bitcoins acumulate de balenele Bitcoin în 60 de zile: Nom, nom, nom. Se pare că balenele încep să-și mănânce în sfârșit prânzul.

Bitcoin nu moare, doar hibernează: „Bitcoin este mort!” Am auzit de un milion de ori. Iată de ce în mod clar nu este cazul.

Ce este rețeaua pastel (PSL)? | Un ghid pentru blockchain-ul de artă digitală: Descompunem modul în care această platformă blockchain face ca arta digitală să fie extrem de rară și absolut comercializabilă.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Și, în spatele ușii nr. Trei Quadriga …: Nimic, aparent. Bloomberg raportează că cinci dintre cele șase adrese de portofel rece pe care bursa canadiană QuadrigaCX susține că dețin majoritatea fondurilor utilizatorilor au fost goale din aprilie anul trecut. Pentru a recapitula, CEO-ul Quadriga, Gerald Cotton, a murit brusc anul acesta, ar fi luat cu el parolele majorității portofelelor reci ale schimbului..

Acum, Ernst și Young audită schimbul în încercarea de a găsi sute de milioane de dolari din fondurile utilizatorilor. Până acum nu au avut noroc. Următoarea lor linie de atac este prin Amazon Web Services (AWS). Aceștia caută subvenția judecătorească pentru a ordona Amazonului să ofere detalii despre datele platformei. Deoarece contul este în numele Cotton, Amazon nu poate (sau nu dorește) să îl predea fără instrucțiunile instanței.

Dacă criptarea minieră este grozavă, consideră-mă Myles Davis: Verdictul a dispărut. Campusurile colegiilor sunt oficial al doilea cel mai tare loc pentru extragerea criptomonedelor, potrivit unui studiu recent realizat de Cisco. Locul de naștere al standurilor de bere și ponguri a ajuns pe locul al doilea doar la plantele de energie / utilitate. Douăzeci și două la sută din toate activitățile de exploatare a criptomonedelor se desfășoară pe terenuri universitare, probabil din cauza energiei electrice gratuite oferite de școală.

Cele mai importante verticale miniere criptografice

Cele mai importante verticale miniere criptografice (Sursa: Cisco)

În afară de studenți, cercetătorul Cisco în domeniul amenințărilor, Austin McBribe, consideră că hackerii au infectat și computerele din campus cu programe malware miniere, AKA cryptojacking. El notează: „Dacă nu trebuie să plătești pentru aceste costuri, atunci te afli într-un loc foarte bun pentru a câștiga bani pe banii universității.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map