Săptămâna aceasta în criptomonedă: 7 iunie 2019

Actualizare piață criptomonedă: Piețele criptomonedelor au înregistrat o ușoară corecție în această săptămână, cu toate acestea, unele jetoane și-au văzut încă timpul la soare.

Pierdătorii: Bitcoin în scădere cu 4%, Ethereum în scădere cu 3%, EOS în scădere cu 16,44%.

Câștigători: Litecoin a crescut cu 7,55%, Tron cu 6,54%, Cosmos cu 12,6%, Chainlink cu 21,1%, Zilliqa cu 26%.

piețele criptomonede

piețele criptomonede

Dezvoltatorii Blockstream acuzați că au fost plătiți anual 850.000 USD: Blockstream, compania de dezvoltare Bitcoin Core, ar fi plătit angajaților săi până la 850.000 de dolari pe an datorită unui acord prin care angajații sunt plătiți cu 20% din salariul lor în BTC legat de prețul său din 2014. Acest lucru deduce că angajații sunt plătiți anual cu 85 BTC, ceea ce reprezintă un bonus de 680.000 USD pe an. Cu toate acestea, merită să luați aceste informații cu un bob mare de sare, deoarece au fost lansate într-o piesă de succes de Cashbleed, un site înregistrat săptămâna aceasta, care declanșează câteva fotografii inflamatorii, cum ar fi acuzarea Blockstream că a „sifonat Bitcoin în valoare de milioane de persoane portofele. ”

Interzicerea criptomonedelor în India? N-am auzit niciodata de ea &# 128684;&# 128526 ;: Criptomoneda a fost un subiect controversat în India, cu preziceri că țara intenționează să interzică toate criptomonedele stabilind un ton de neliniște. Săptămâna aceasta, un avocat indian pe nume Varun Sethi a primit un răspuns la cererea sa privind dreptul la informație (RTI) la banca centrală a Indiei, Banca de rezervă a Indiei (RBI). RBI a negat că a trimis sau primit orice comunicare oficială către alte departamente „pentru această chestiune”. Cu toate acestea, climatul criptomonedelor pare a fi destul de îngrijorător, cu o ușoară șansă de interdicție, deoarece câteva departamente guvernamentale, cum ar fi Departamentul pentru afaceri economice (DEA), Consiliul central pentru impozite directe (CBDT), Consiliul central pentru impozite indirecte și vamale ( CBIC) și Autoritatea pentru Fondul de Educație și Protecție a Investitorilor (IEPFA) au susținut cu toții ideea de a interzice complet cumpărarea, vânzarea și emiterea tuturor criptomonedelor.

Ce este nou la CoinCentral?

Fostul Poker Pro lansează MintDice: Crypto Casino online: Am avut șansa să ne conectăm cu Bryce Daifuku și să ne gândim la evoluția spațiului cazinoului și la ce trebuie să facă industria criptomonedelor pentru a evolua.

NSA neagă că instrumentul de hacker cu scurgeri a fost folosit pentru a crea Bitcoin Ransomware: Agenția Națională de Securitate a SUA (NSA) a negat că oricare dintre instrumentele sale de hacking ar fi fost folosite de criminalii cibernetici pentru a propaga un atac asupra sistemelor guvernamentale din Baltimore..

Previziuni ale prețurilor Bitcoin, descoperirea factorilor reali ai pieței cripto: un colectiv de analiști ai pieței cripto cred cu tărie că un raliu care depășește marca de 10.000 USD va declanșa FOMO considerabil și va propulsa moneda principală pe noi culmi.

Balenele criptografice ar putea fi capabile să manipuleze piețele, dar nu pe termen lung: totuși, le-a permis balenelor bitcoin să cumpere sute de mii de bitcoini la prețuri degradate. Balenele criptomonede au reușit să achiziționeze peste 450.000 BTC în mai puțin de nouă luni.

Justin Sun anunță prânzul cu Warren Buffet: prețul BitTorrent (BTT) devine „Meh”: Sun este prima persoană care a donat peste 4 milioane de dolari pentru prânzul uimitor, depășind recordul anterior de aproximativ 3,5 milioane de dolari în 2016. În timp ce Glide și cei implicați în licitație sunt probabil extazi în ceea ce privește donația, alții nu sunt atât de mulțumiți.

6 Start-uri Blockchain care se ocupă de economia freelancerului: acum un deceniu, freelancing-ul era văzut ca o insulă de jucării inadecvate – oameni cărora altfel li se interzicea forța de muncă corporativă mai mare, fie prin calificări de locuri de muncă, locație geografică sau discriminări, cum ar fi mâneci pentru tatuaje, sau acei puțini nebuni care au decis să-și înceapă propria afacere. Astăzi, ecosistemul freelancing înflorit a zdruncinat itinerariul profesional tradițional.


Fostul Mt. CEO-ul Gox dezvăluie o nouă pornire Blockchain: Mt. Gox a fost piratat pentru 460 de milioane de dolari a fost un moment esențial în istoria criptomonedelor, precum și viața CEO-ului Mark Karpeles. Unii ar spune că este dificil să revii după un hack de 460 de milioane de dolari, mai ales când se confruntă cu acuzații de delapidare în Japonia, o țară cu o rată de condamnare de 99%. În martie, Karpeles a coborât relativ curat, cu o pedeapsă suspendată de 2,5 ani, pe care nu ar trebui să o îndeplinească dacă nu va intra în probleme. În această săptămână, Karpeles a anunțat că sare înapoi în lumea criptomonedelor pentru a lansa o afacere numită Tristan Technologies, cu pretențiile că vrea să ajute Japonia să devină o putere în cadrul economiei blockchain..

Droguri Darknet în creștere: Sondajul global asupra drogurilor a chestionat peste 123.000 de persoane din peste 30 de țări și a constatat că achizițiile de droguri darknet au crescut rapid. Sondajul a constatat că 87% dintre respondenți erau albi, 59% bărbați și o vârstă medie de 29 de ani, cu cele mai populare droguri ilegale utilizate în ultimul an, erau canabis, MDMA, cocaină, amfetamine, LSD și ciuperci psilocibine. Mulți oameni care achiziționează medicamente pe darknet au folosit BTC, deși firele populare de pe forumul de ceapă încurajează utilizarea Monero. Antagoniștii criptomonedelor indică adesea ușurința și anonimatul de a tranzacționa cu criptocurrency pe darknet.

Facebook vizează debutul în criptomonedă pentru 18 iunie: Numele de familie, Balanță. În primul rând, oamenii din proiectul de criptomonedă Facebook nu vor înceta să vorbească despre numit. Potrivit TechCrunch, mai multor investitori informați cu privire la Project Balanță li s-a spus că Facebook intenționează să lanseze cartea albă Balanță pe 18 iunie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map