Săptămâna aceasta în criptomonedă: 5 aprilie 2019

Bitcoin vrea să pompeze … Tu sus!

Vremurile bune continuă să intre. Piața a fost destul de liniștită săptămâna aceasta. Ei bine, liniște până luni târziu, când a crescut cu peste 10% peste noapte. Și nici această pompă nu a fost urmată de o haldă. Plafonul total de piață a continuat să crească în restul săptămânii, terminând cu 22 la sută mai mare decât vinerea trecută.

Statisticile pieței criptomonedelor (05.04.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (05.04.19)

Dacă ați fost un altcoin fără creștere de două cifre săptămâna aceasta, ați făcut ceva greșit. Din primele 100 de monede (cu excepția monedelor stabile), doar trei monede erau în roșu în ultimele șapte zile. Dar despre cei trei lideri ai noștri?

Bitcoin, cel mai probabil, catalizatorul acestei raliuri, a avansat cu 22,56%. Acum este peste 5.000 de dolari.

Ethereum a fost aproape în urmă cu un câștig de 17,19%. Prețul său este acum confortabil peste 160 USD.

XRP a intrat pe locul trei, saltând cu 16,83%. Prețul fluctuează chiar în jurul valorii de 0,35 USD.

Știri despre criptomonede interne

SEC oferă câteva orientări: Miercuri, SEC a lansat un Cadrul pentru analiza „Contractului de investiții” a activelor digitale, dar conținutul a lăsat dezamăgiți unii membri ai comunității. În loc să ofere orice îndrumare obligatorie din punct de vedere juridic, cadrul „reprezintă doar punctele de vedere ale personalului și nu este o regulă, un regulament sau o declarație a Comisiei”.

În plus, documentul nu prezintă nimic din ce SEC nu a explicat deja. Parcurge efectiv diferitele piese ale testului Howey și descrie modul în care acestea se pot aplica criptomonedelor și ofertelor inițiale de monede (ICO). Formularea cadru implică faptul că o bună parte din activele digitale nu se descurcă atât de bine cu acest test.

Deci, cu alte cuvinte, jetonul dvs. de „utilitate” este încă probabil o securitate în ochii SEC.

SEC dă drumul înainte: În cea de-a doua știre SEC din această săptămână, organizația a emis prima scrisoare „fără acțiune”, permițând unui ICO să vândă jetoane. Destinatarul, TurnKey Jet, Inc. (TKJ), a scris marți către SEC întrebând dacă comisia va lua măsuri dacă ar deține un ICO. Scrisoarea de 13 pagini a subliniat mai multe aspecte ale afacerii, inclusiv detaliile vânzării de jetoane, nevoia de blockchain și analiza internă a testului Howey.

Ca răspuns, SEC a scris că nu vor lua nicio măsură atâta timp cât compania îndeplinește anumite criterii. În mod specific, acestea necesită:


  • „TKJ nu va folosi niciun fond din vânzările de jeton pentru a dezvolta platforma, rețeaua sau aplicația TKJ”
  • „TKJ va restricționa transferurile de jetoane doar la portofelele TKJ”
  • Și „… fiecare Token va reprezenta o obligație TKJ de a furniza servicii de charter aerian la o valoare de un USD pe Token”

Dacă TKJ poate respecta aceste reguli împreună cu câteva reguli suplimentare, își poate păstra ICO-ul fără a fi nevoie să se înregistreze la SEC.

Oamenii spunând lucruri

Fostul CEO Dogecoin, Elon Musk: Ca parte a unei glume a lui April Fools condusă de contul Twitter Dogecoin, Elon Musk și-a schimbat temporar descrierea pe Twitter în fostul CEO Dogecoin. Și, în adevăratul mod al internetului troll, am continuat să trimitem declarații și meme pozitive Doge. De atunci a eliminat titlul, dar suntem siguri că trolling-ul va continua.

Se pare că ești CEO acum @elonmusk, Trimiteți-ne unde să trimiteți prin e-mail codurile de acces &# 128512; pic.twitter.com/xaftsRZ8MA

– Dogecoin (@dogecoin) 2 aprilie 2019

ce este nou la coincentral

8 dintre cele mai bune instrumente de dezvoltare Blockchain pentru dezvoltatorii Ethereum: sunteți interesat de dezvoltarea unor contracte inteligente, dar nu știți de unde să începeți? Te-am acoperit.

Modul în care Blockchain schimbă piața proprietății de închiriere: Există trei lucruri de luat în considerare atunci când se evaluează o proprietate de închiriere – blockchain, blockchain, blockchain.

Ce face de fapt o firmă de consultanță Blockchain ?: Este mult mai mult decât să vă încărcați un braț și un picior.

Predicții Ethereum pentru 2019: Vor câștiga Taurii sau Urșii ?: Urșii Ethereum vs. Tauri Ethereum. Cine va castiga? Numai timpul va spune.

Măsurarea Blockchain Buzz la South by Southwest: Steven Buchko de la CoinCentral a ieșit pe stradă la South By din acest an pentru a vedea dacă blockchain-ul a reușit să-l mai aibă pe piața ursului.

Ce este Holochain (HOT) | Un ghid pentru agentul centralizat non-blockchain: aflați despre proiect încercând să remodelați modul în care gândim despre aplicațiile distribuite.

MimbleWimble | Un răspuns la confidențialitatea Blockchain-ului scalabil: Hocus. Pocus. Alakazam. MimbleWimble lucrează pentru ca tranzacțiile dvs. să fie cât mai private.

Potențialul criptomonedei: cum ar putea fi cea mai bună formă de bani: forma ideală de bani are șase caracteristici fundamentale. Examinăm modul în care Bitcoin se acumulează.

[SPONSORIZAT] Obsidian Bot pentru tranzacționarea automată a criptomonedelor și crearea botului: Ne-am așezat cu echipa Obsidian Bot pentru a afla cum este să conduci o companie de criptotransfer de bot..

Airbnb merită mai bine: de ce IPO-urile sunt prea datate pentru a face justiția economiei partajate: Această postare a oaspeților ICOBox analizează modul în care cripto-ar putea ajuta proprietarii în economia partajării.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Teroriștilor nu le place criptomoneda: Potrivit unui studiu recent realizat de RAND Corporation, teroriștii pur și simplu nu folosesc criptomonede pentru a-și finanța operațiunile. Mai precis, există „încă doar un număr mic de cazuri documentate și confirmate public de TF [finanțarea terorismului] care implică VC [monede virtuale]”.

Motivele nu ar trebui să fie un șoc. Multe criptomonede, cum ar fi Bitcoin, nu sunt anonime, sunt ușor de urmărit. În plus, criptomoneda este încă relativ dificil de utilizat atunci când o comparați cu mediile tradiționale. Și cheltuirea criptomonedelor reprezintă o altă provocare din cauza ratei de adopție scăzute actuale. Chiar și monedele de confidențialitate, cum ar fi Monero, sunt greu utilizate.

Acestea fiind spuse, studiul concluzionează că îmbunătățirile viitoare ale activelor virtuale vor face din criptocurrency o alegere mult mai probabilă pentru teroriști în viitor.

Dar aparent, băncile fac: Un raport publicat de Forumul Economic Mondial a subliniat că cel puțin 40 de bănci centrale din întreaga lume cercetează moneda digitală a băncii centrale, CBDC. Dincolo de asta, mulți dintre ei rulează și piloți CBDC.

Lista băncilor include Banca Thailandei, Banca Centrală a Braziliei, Autoritatea Monetară din Hong Kong, Banca Franței, printre altele. Banca Franței, de exemplu, și-a înlocuit procesul de furnizare a identificatorului de credit SEPA cu o soluție bazată pe blockchain. Și, actualizarea a avut succes. Banca a înregistrat o mai mare eficiență a timpului, auditabilitatea proceselor și recuperarea în caz de dezastru în cadrul sistemului.

Spotlight sponsorizat – Obsidian Bot

logo obsidian bot

În zilele noastre, comercianții de criptomonede iau toate avantajele pe care le pot obține. Una dintre aceste margini este automatizarea. De ce să vă ispitiți cu meserii iraționale atunci când un bot poate reduce riscul de eroare umană pentru dvs.?

Obsidian Bot vă aduce roboți personalizabili pentru tranzacționare 24/7, fără mâini, fără contracte pe termen lung. Tranzacționați cu roboții dvs., vindeți-i sau cumpărați altcineva – alegerea este a dvs. Viziteaza Site-ul Obsidian Bot astăzi pentru a începe încercarea gratuită de 14 zile.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map