Săptămâna aceasta în criptomonedă: 29 martie 2019

Bitcoin pe străzi, Monero în foi

Vestea bună continuă să apară. După o scurtă scădere la mijlocul săptămânii, capitalizarea totală a pieței a crescut în mod constant pentru a ajunge la 143,3 miliarde de dolari. Calculând din plafonul de vineri trecut de 140,4 miliarde USD, piața a crescut cu două procente sănătoase în această săptămână. Și, mai multe monede au suflat acea creștere din apă.

Statisticile pieței criptomonedelor (29.03.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (29.03.19)

Indicativul de bază pentru atenție a crescut cu 43,63%, Ravencoin a crescut cu 44,79%, iar EOS și Cardano au crescut cu 17,92% și, respectiv, cu 20,27%. Primele noastre trei monede nu au avut succes, dar au reușit totuși o săptămână bună.

Bitcoin prețul a bifat cu 1,36% în sus.

Ethereum a condus pachetul cu un câștig de 2,10%.

XRP nu a putut ține pasul, pierzând 1,67% în ultimele șapte zile.

Știri despre criptomonede interne

Raportați prognozele cheltuieli mari pentru blockchain: TechInsight360 a lansat un raport intitulat Statele Unite ale Americii Blockchain Oportunități de afaceri și Outlook Databook Series (2016-2025), în această săptămână, cu câteva predicții favorabile privind viitoarele cheltuieli pentru blockchain din SUA. Punctul culminant al raportului: cheltuielile Blockchain se așteaptă să ajungă …tambur, te rog …41,11 miliarde USD până în 2025.

Dacă predicția se dovedește corectă, aceasta ar însemna o creștere a cheltuielilor cu blockchain de aproape 2.400 la sută în doar șapte ani. Deși această cantitate de creștere pare exagerată, suma cheltuielilor a crescut cu 110,1% doar în 2018. Când țineți cont de o piață taur renaștere și de o piață mai matură, prognoza începe să devină mai rezonabilă la urma urmei.

O altă înșelătorie mușcă praful: Welp, acum îl poți adăuga pe Daniel Todd Levine pe lista tot mai mare de rufe a artiștilor înșelători bitcoin. Brokerul din Englewood, Colorado, a semnat recent o scrisoare de la Autoritatea de Reglementare a Industriei Financiare (FINRA) de acord cu o interdicție din partea industriei valorilor mobiliare.

Levine ar fi comis mai multe fapte de conduită necorespunzătoare, inclusiv executarea unor meserii neautorizate. Punctul esențial al scandalului a presupus însă o operațiune bitcoin cu fratele său, un fugitiv american. Se pare că fratele lui Levine l-a „băgat” în credință că ar putea cumpăra bitcoin cu o reducere de 60 până la 90% de la un vânzător din Europa. După ce Levine a încasat peste 1,5 milioane de dolari din fondurile clienților, fratele a dispărut.

De atunci, Levine a rambursat o parte din fondurile pierdute, deși suma specifică este necunoscută.


Oamenii spunând lucruri

Bankers Bash Blockchain: În cele mai puțin surprinzătoare știri ale săptămânii, directorii executivi de la Mastercard și Wells Fargo au denunțat starea actuală a blockchain-ului în această miercuri la Festivalul de idei Fintech. Tim Sloan, CEO Wells Fargo, a susținut că „tehnologia fundamentală este foarte interesantă, dar a fost foarte lent să se lanseze”. Și CEO-ul Mastercard, Ajaypal Banga, a declarat: „Cred că blockchain-ul ar putea fi interesant, dar modelul de afaceri nu este dovedit”.

Totuși, nu a fost vorba negativă. Ambii CEO cred încă în tehnologie pe termen lung, iar companiile lor respective au investiții semnificative în idei de blockchain.

ce este nou la coincentral

Spălarea banilor Bitcoin: Cum să rămâi în siguranță în CryptoLand: Crypto este un paradis pentru spălarea banilor. Iată câteva dintre modalitățile prin care infractorii fură bitcoin și le spală curat.

Interviu cu Michael Meisler, EY Global Blockchain Tax Leader: EY nu este străin de impozite, iar liderul impozitului blockchain al companiei are câteva sfaturi pentru toți investitorii de acolo.

Cele mai bune carduri de debit cripto în 2019: puteți HODL numai atât de mult timp. Am cercetat cele mai bune carduri de debit pe care le puteți folosi pentru a vă cheltui stocul cripto.

Ghidul complet pentru publicitatea blockchain: vă ajutăm să navigați în interdicțiile, listele albe și resursele spațiului de publicitate blockchain, adesea complex,.

Robinhood Crypto Review | Cum se compară acest schimb ?: Robinhood îl ucide în finanțele tradiționale. Dar cum se schimbă schimbul fără taxe pentru cripto?

South by Southwest 2019 Recapitulare criptomonedă: Editorul-șef Alex Moskov oferă o recapitulare a experienței sale SXSW de 10 zile pline de haos.

Derek Capo pe TokenPay, parteneriat cu Litecoin Foundation și Spearheading Crypto Adoption: TokenPay a colaborat recent cu Litecoin Foundation; am vorbit cu CEO-ul proiectului pentru a afla mai multe.

[SPONSORIZAT] Obsidian Bot pentru tranzacționarea automată a criptomonedelor și crearea de bot: ne-am așezat cu echipa Obsidian Bot pentru a afla cum este să conduci o companie de cripți de tranzacționare..

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Bitwise descoperă Fakening: O prezentare recentă Bitwise adresată Comisiei Securities and Exchange din SUA (SEC) a dezvăluit mai multe cazuri de volum de tranzacționare falsificat în bursele mondiale. În timp ce schimburi cunoscute precum Coinbase Pro și Kraken au apărut curate, cele mai mici, precum CoinBene și OKEx, au mai multe exemple de activitate suspectă.

În general, raportul a concluzionat că doar 10 din cele 81 de burse de top raportează numere exacte de volum. Bitwise susține că, deși bursele au raportat aproximativ 6 miliarde de dolari în volum de tranzacționare pe o perioadă de 5 zile, numărul este de fapt mai aproape de 273 de milioane de dolari – doar 4,5% din numărul inițial.

Diferența raportată bit în volum de tranzacționare

Diferența raportată bit în volum de tranzacționare

Tot Paladiul din Rusia: Cel mai bogat om din Rusia și cel mai mare producător de Palladium din lume intenționează să tokenizeze numărul atomic 46. Vladimir Potanin lucrează cu autoritățile elvețiene pentru a rezolva detaliile implementării jetoanelor pentru fondul său Palladium din Elveția.

Potanin își apără mișcarea viitoare, citând că „tranzacțiile în jetoane sunt mai simple și mai convenabile” decât mijloacele tradiționale. Din păcate, legile rusești în acest moment îngreunează tokenizarea. Potanin și echipa sa speră să îi oblige pe parlamentari să schimbe regulile în următoarea audiere din aprilie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map