Săptămâna aceasta în criptomonedă: 22 februarie 2019

Choo Choo!

Toți la bordul trenului spre Lună! Această săptămână a preluat impulsul de la impresionantul miting de la sfârșitul săptămânii, vinerea trecută. Capacitatea totală a pieței criptomonedelor a crescut constant de la 120,5 miliarde dolari la 135 miliarde dolari pe parcursul celor șapte zile – o creștere de aproximativ 12%.

Statisticile pieței criptomonedelor (22.02.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (22.02.19)

Aproape fiecare altcoin a fost pe verde în această săptămână, cu câteva creșteri de două cifre. EOS (38,68%), Maker (24,36%) și Vechain (24,51%) au fost dintre cei mai buni performanți. Privind cele mai importante trei:

Bitcoin a arătat cu o creștere de 10,04% în săptămână, atingând marca de 4.000 $.

Ethereum a condus pachetul, câștigând 20,84% pentru a obține înapoi aproximativ 150 USD.

XRP, deși a avut cea mai mică creștere, totuși a crescut cu un respectabil 6,60%. Prețul este în prezent de aproximativ 0,32 USD.

Știri despre criptomonede interne

Bitconnnnnnect Partea a doua: FBI Boogaloo: Tocmai când ați crezut că toate știrile despre Bitconnect au fost în sfârșit moarte și îngropate, schema Ponzi face din nou titluri. De data aceasta, cel puțin, are o notă mai pozitivă.

FBI a publicat miercuri declarația, „căutând potențiale victime în ancheta [lor] Bitconnect”. Biroul a rămas vag cu privire la informațiile pe care le caută, dar încurajează investitorii Bitconnect să completeze un chestionar despre această chestiune. Întrebările includ:

  • „Unde ai auzit prima dată de Bitconnect?” Ferește-te, Trevon James.
  • „Câți bani ați investit în Bitconnect?”
  • „Cine v-a trimis către Bitconnect (dacă este cazul)?” Din nou, ai grijă, Trevon James.

După cum vă puteți da seama, pare să existe o temă în ceea ce privește FBI-ul. Așadar, țineți cont de Bitconnnnnnnnect Partea a treia: Reuniunea Bitconnect Gang.

Bitcoin în mass-media


Musk’s Take: Într-un podcast recent cu Ark Invest, Elon Musk (Paypal, SpaceX, Tesla etc.) și-a petrecut ceva timp pentru a vorbi despre criptocurrency cu cele două gazde ale difuzării. În general, el avea lucruri pozitive de spus. El notează: „Banii de hârtie vor dispărea. Și cripto este un mod mult mai bun de a transfera valori decât o bucată de hârtie. ” Nici un argument aici.

Adăugarea Google: Bucură-te, toți utilizatorii de iPhone. Acum puteți include clasicul Bitcoin ₿ în textele dvs. În această săptămână, Google a lansat o actualizare a tastaturii iOS care include simbolul criptografic ca opțiune valutară.

tastatura bitcoin google ios

₿itcoin ₿aby (prin Reddit u / Crypto_edu)

Lansarea Samsung: La un eveniment de produs din această săptămână, Samsung a introdus câteva oferte noi, printre care un smartphone / tabletă pliabilă, un concurent airpods și o nouă linie de smartphone-uri. Cu toate acestea, cel mai aplicabil pentru noi a fost știrea că Samsung Galaxy S10 și Fold ar avea suport nativ pentru un portofel blockchain în Knox, funcția de stocare a cheilor private a telefonului.

ce este nou la coincentral

Ce este un ICO? | O explicație a ofertelor inițiale de monede: în 2017, ICO-urile erau fierbinți. Aflați cum funcționează și unde ar putea să se îndrepte în continuare.

Este Boss Crypto Legit? O revizuire a cursului de tranzacționare a criptomonedelor: încercăm Boss Crypto, examinându-i argumentele pro și contra, astfel încât să puteți ști dacă este potrivit pentru dvs. înainte de a face o achiziție.

Rolul blockchain-ului pe piețele de capital: blockchain intră pe piețele de capital și rămâne indiferent dacă băncile doresc sau nu acest lucru.

Blockchain pentru Europa unifică vocile industriei: am discutat cu echipa care lucrează pentru a oferi companiilor blockchain o voce unitară între autoritățile de reglementare europene.

Lumea în creștere a legii criptomonedelor: ceea ce trebuie să știți: dacă ați crezut că legea regulată este complexă, așteptați până când veți afla despre legea criptomonedelor.

Cum ar putea elibera criptocurrency creatorii de conținut: încet, dar sigur, se pare că platformele de conținut oferă creatorilor boot. Iată cum cripto-ul îi poate ajuta să lupte înapoi.

Cripto AI: când învățarea automată se întâlnește cu noi finanțe: criptomonedă și inteligență artificială. Nu puteți obține mult mai multe cuvinte cheie decât asta.

Misiunea lui Litecoin de a deveni forma perfectă a banilor: argintul pentru aurul Bitcoin are o nouă direcție impresionantă pentru 2019 și mai departe.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Din Argentina în Paraguay – Bitcoin > RAPID: Săptămâna trecută, un export de fumigare și combaterea dăunătorilor a făcut-o din Argentina prin vamă în Paraguay. De una singură, această sarcină nu este prea mult o realizare. Cu toate acestea, în loc să efectueze plata prin tradiționala plată SWIFT, țările au soluționat tranzacția cu bitcoin – o premieră pentru ambele națiuni.

Tranzacția a fost procesată prin Bitex, o companie de servicii financiare blockchain din America Latină care facilitează plățile bitcoin. Deși dimensiunea exportului a fost relativ mică (doar 7.100 USD), aceasta demonstrează o îndepărtare clară de sistemele vechi către viitorul blockchain.

Nu, Tu Primul: Potrivit The Korea Herald, instituțiile sud-coreene așteaptă ca Statele Unite să facă mișcări de reglementare a criptomonedelor înainte de a lua orice acțiune proprie. Publicația coreeană a vorbit cu un oficial anonim de la Korea Exchange (KRX), singurul operator de schimb de valori mobiliare din țară, despre această chestiune.

În ceea ce privește un ETF bitcoin, oficialul afirmă: „SUA au fost liderul pe piața criptomonedelor și a instrumentelor derivate aferente … motiv pentru care observăm progresul și răspunsul deciziei Comisiei de valori mobiliare și bursă a SUA cu privire la ETF-urile bitcoin”. Cu o decizie inițială a SUA după colț (5 aprilie), o aprobare ETF bitcoin ar putea fi primul domino dintr-o serie de decizii din întreaga lume.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map