Săptămâna aceasta în criptomonedă: 15 februarie 2019

Am lovit Altitudinea de croazieră

După raliul impresionant pe care l-am avut de încheiat săptămâna precedentă, săptămâna aceasta a fost destul de plictisitoare. Plafonul pieței criptomonedelor a revenit între 120 și 122 miliarde de dolari, pierzând în cele din urmă aproximativ un procent în săptămână.

Statisticile pieței criptomonedelor (15.02.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (15.02.19)

Dash (12,38%), Maker (24,19%) și NEO (10,02%) au înregistrat câștiguri de două cifre în această săptămână, în timp ce puține monede erau în roșu. Primii trei au fost un pic de geantă mixtă în ultimele șapte zile.

Bitcoin a crescut cu 2,15% pentru a-și aduce prețul peste 3.600 USD.

Ethereum a avut o săptămână monstru cu o creștere a prețului de 8,13%. Acum este chiar peste 120 USD.

XRP nu a fost la fel de norocoasă. Știrile despre noul criptograf al lui J.P.Morgan ar fi putut fi cauza diapozitivului monedei de 1,13%.

Știri despre criptomonede interne

Virusul se răspândește: Fondul de acoperire digital Morgan Creek a lansat în această săptămână un fond de oportunități Blockchain care se concentrează pe investițiile în active digitale. Noul fond de 40 de milioane de dolari include investiții din poliția din județul Fairfax și din planurile de pensii ale angajaților din județul Fairfax. Această investiție este prima dată în istoria SUA când un fond public de pensii a investit în criptomonede.

Fondatorul Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, este de mult timp un susținător al criptomonedelor pe Twitter și pe podcastul său, În afara lanțului. Într-un fir recent pe Twitter, el a subliniat detalii suplimentare despre fond, inclusiv strategia lor de investiții și mai multe informații despre părțile interesate din afara fondurilor de pensii..

0 / Fondul pe care l-am anunțat astăzi la Morgan Creek Digital a fost produsul multor munci.

Timp pentru un fir &# 128071;&# 127997;&# 128071;&# 127997;&# 128071;&# 127997;

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 13 februarie 2019

Jamie Dimon, You Sly Fox: La doar câțiva ani după ce a numit Bitcoin o fraudă, CEO-ul lui JP Morgan, Jamie Dimon, pare să-și schimbe melodia, deși doar ușor. În această săptămână, banca multinațională a anunțat JPM Coin, un simbol digital pentru decontarea instantanee a plăților între clienții J.P. Morgan. Moneda este corelată 1: 1 cu dolarul SUA similar cu multe alte stablecoins de pe piață.

Banca a pregătit deja trei cazuri de utilizare diferite pentru JPM Coin: plăți internaționale pentru clienți corporativi, tranzacții cu valori mobiliare și înlocuiri de trezorerie. Miscarea vine ca o surpriză pentru unii din industria blockchain-ului; cu toate acestea, Dimon a susținut anterior că, deși este anti-Bitcoin, a fost în mod constant pro-blockchain.

ce este nou la coincentral

O explorare a eticii blockchain: un indicativ cu două laturi: Există două părți ale fiecărei povești, bune / rele sau corecte / greșite, iar blockchain-ul nu face excepție.

Turism Bitcoin | Cât de departe suntem de plățile fără margini adevărate ?: Bitcoin este susținut ca o adevărată monedă globală. Dar s-ar putea să fim mai departe de acea realitate decât ar dori unii să creadă.

Reasigurare Blockchain | Simplificarea industriei de asigurări complexe: plasarea asigurării pentru asigurarea dvs. pe un blockchain. Nu ne vine să credem că nu se numește insurație.

Construirea unui mediu blockchain mai bun: nouă din 10 oameni de știință (probabil mai mulți) sunt de acord: schimbările climatice sunt reale. Din fericire, se pare că blockchain ar putea ajuta la combaterea acestuia.

Brock Pierce pe Crypto, Blockchain Gaming, Reboot Mt. Gox și multe altele: EOS, Mt. Renaștere Gox, blockchain către Puerto Rico – nu vrei să ratezi discuția noastră cu figura legendară.

Cum perturbă proprietățile imobiliare blockchain ?: Există o mulțime de startup-uri blockchain de valoare care aduc în industria imobiliară. Să aruncăm o privire la modul în care o fac.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Activitatea Bitcoin venezueleană în creștere: Volumul săptămânal LocalBitcoins din Venezuela a atins un nou record din această săptămână și continuă să crească. Volumul de peste 2,4 mii BTC echivalează cu aproape 9 milioane USD în tranzacționare săptămânală.

Pe măsură ce economia venezueleană continuă să scadă în spirală, se pare că cetățenii țării se uită la bitcoin ca un magazin alternativ de valoare. Se așteaptă ca hiperinflația în țară să ajungă la 10 milioane la sută anul acesta, iar criptocurrency Petro creat de guvern nu este de natură să ajute. Trei milioane de venezueleni au fugit din țară în ultimii cinci ani din cauza recesiunii economice.

Volumul Venezuela LocalBitcoins

Volumul Venezuela LocalBitcoins (via Dans de monede)

Mai mulți shenanigani canadieni: La doar o săptămână după dezmembrarea sa anterioară, QuadrigaCX a revenit din nou în știri. Pentru cei necunoscuți, săptămâna trecută au apărut știri că CEO-ul bursei canadiene a decedat, lăsând 145 milioane dolari în fonduri pentru clienți de neexecutat. Deoarece era singura persoană care știa cheile private ale portofelelor reci ale QuadrigaCX, aceste fonduri sunt blocate la nesfârșit.

Acum, potrivit unui raport Ernst and Young (EY) către Curtea Supremă din Noua Scoție, se pare că schimbul s-a încurcat din nou. Auditorii declară: „La 6 februarie 2019, Quadriga a transferat, din greșeală, 103 portmonee în valoare de aproximativ 468.675 dolari către portofelele reci Quadriga la care Compania nu poate accesa în prezent” Nu este clar cum s-ar fi putut întâmpla această greșeală. Dar, hei, ce înseamnă încă o jumătate de milion peste aproape 150 de milioane?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map