Săptămâna aceasta în criptomonedă: 14 decembrie 2018

„Dar nu este vorba despre cât de tare ai lovit. Este vorba despre cât de greu poți fi lovit și să continui să mergi înainte ”- Boxing Movie Man

Limita totală a pieței criptomonedelor a scăzut de la 104 miliarde USD la 102,1 miliarde USD, o scădere de 1,82% pentru săptămână, ceea ce nu este atât de rău în comparație cu piețele puternice pe care le-au preluat în ultimele săptămâni.

Bitcoin a alunecat 4,58% la 3.241 dolari.

Ripple și Ethereum au scăzut 4,87% și 4,61% respectiv.

Cu toate acestea, piața nu era lipsită de verdeață. EOS a crescut cu 6,28%, iar alte câteva altele au văzut câștiguri masive care amintesc de anul 2017, moment în care văzutul verde cu două cifre pe piața criptomonedelor era o apariție zilnică * se aprinde și termină o țigară într-o singură tragere, se uită cu mirare la un perete pentru câteva clipe *. Valurile s-au răcorit 63,04%, TenX sus 48,29%, Dentacoin sus 33,45%, și Swarm crește cu 85,89%. Departe de cele mai mari momente ale acestui proiect, dar o notă plăcută în câteva săptămâni altfel triste.

Piețe criptomonede

Piețe criptomonede 14.12.2018

Știri despre criptomonede interne

Congresmanii prezintă facturi care se opun manipulării prețurilor criptografice: Republicanul Ted Budd și democratul Darren Soto și-au pus mâna pe culoar pentru a pune capăt manipulării prețurilor criptomonedelor. Cei doi bărbați au introdus câteva proiecte de lege care „direcționează CFTC și alte autorități de reglementare financiară să facă recomandări critice pentru modul de îmbunătățire a mediului de reglementare atât pentru consumatori, cât și pentru dezvoltarea afacerilor”.

Prima factură, Legea privind protecția consumatorului a monedei virtuale, solicită CFTC să analizeze manipularea actuală a prețurilor și să propună modificări de reglementare pentru a o preveni în viitor. Al doilea, Piața valutară virtuală din SUA și Legea privind competitivitatea de reglementare, dorește ca organizația să efectueze un studiu al reglementărilor din alte țări pentru a găsi „alternative pentru reglementările împovărătoare actuale care pot inhiba inovația”. Noul proiect de lege pare un câștig pentru toate părțile implicate.

CFTC Caută know-how Ethereum: Comisia de tranzacționare pe viitor a mărfurilor (CFTC) vă caută acum expertiza Ethereum. Marți, organizația a lansat o cerere de informații (RFI) pentru a afla mai multe despre superrețeaua contractului inteligent.

Vă rugăm să participați la apelul nostru pentru comentarii publice cu privire la mecanica și piețele Crypto-asset | COMISIA COMERCIALĂ A VIITORILOR DE MARFĂ SUA https://t.co/DJUSIyx8XE

– Chris Giancarlo (@giancarloCFTC) 12 decembrie 2018

RFI include întrebări surprinzător de relevante precum: „Rețeaua Ethereum se confruntă cu provocări de scalabilitate? Dacă da, vă rugăm să descrieți astfel de provocări și orice soluții potențiale. ” și „A fost testat sau validat la scară un mecanism de dovadă a consensului mizei?” Poate că acești oficiali guvernamentali știu puțin despre blockchain până la urmă …

Oamenii spunând lucruri

Mike Surfin ’Bird Novogratz: Într-un interviu recent cu Bloomberg, legendarul avocat al criptomonedelor, Mike Novogratz, a răspândit o bucurie de sărbători cu privire la viitorul industriei. El a declarat că, deși suntem într-o perioadă de pauză, vine un val uriaș. Și atunci când o va face, firma sa „mai bine să fie Laird Hamilton de cripto”.

„Ce este Bitcoin?” -Toata lumea: Google și-a lansat săptămâna aceasta rezultatele din anul 2018 în căutare, iar câteva subiecte legate de cripto au ocupat primele locuri. „Ce este Bitcoin?” a ocupat primul loc în Ce este…? categoria în timp ce „Cum să cumperi Ripple” s-a clasat pe locul patru în Cum să categorie.

ce este nou la coincentral

Cum să extrag IOTA fără a instala un nod complet: Doriți să obțineți IOTA? Este mai ușor decât crezi.

Proiecte de top Blockchain pentru lanțul de aprovizionare pentru 2019: startupuri corporative până la scrappy: lanțurile de aprovizionare nu sunt străine de blockchain. Iată câteva dintre proiectele de top care oferă un impuls logisticii.

Recesiunea industriei blockchain cauzând investitori chinezi Jitters: Odată cu scăderea pieței criptografice, unii investitori chinezi devin reci.

Ce este managementul identității? Securitatea în epoca anonimatului: identitatea ta este probabil cea mai personală posesie a ta. Nu ar trebui să aveți control asupra cine îl vede?

Opt lucruri pe care trebuie să le știți despre impozitele criptografice: „Pentru că eu sunt impozitul, da, sunt impozitul.”

Cum să plătiți impozite pe criptomonede: doar două lucruri în viață sunt sigure: moartea și … ei bine, știți.

Scăderea dificultății miniere Bitcoin favorizează minerii persistenți: auziți vreodată povestea despre cei doi șoareci mici?

Managementul identității blockchain | Securitatea datelor 2.0 ?: A: Equifax, Yahoo, Uber. Î: Numiți trei companii care v-au compromis recent datele.

Hackerii răspândesc programe malware de cripto-minare prin intermediul routerelor: ascundeți browserele, ascundeți routerele, pentru că hacking pe toată lumea aici.

Blockchain Internet: Unchaining the Web: Există doar o mână de organizații care controlează internetul presupus „descentralizat”. Cu blockchain-ul, web-ul ar putea atinge efectiv acest obiectiv.

Cum să găsiți cel mai bun contabil criptografic: un ghid pentru a vă găsi ghidul în timpul sezonului fiscal: Da, am auzit că aveți nevoie de un ghid fiscal. Deci, am făcut un ghid despre cum să găsiți un ghid.

CoolWallet S Review | Ce ar trebui să știți despre portofelul hardware mobil: pentru că sunteți fierbinte și vă este frig, păstrați aurul digital. Prețul este ridicat și scade, Zâmbim și ne încruntăm.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

KFC venezuelean Chick Out, Church’s Chick In: O grămadă de știri pentru francizele de pui Dash și venezuelene săptămâna aceasta. La începutul săptămânii, Dash Venezuela a anunțat că locațiile KFC din țară vor accepta în curând criptomoneda Dash. Cu toate acestea, se pare că au sărit pistolul la anunț. La scurt timp, KFC Venezuela a publicat o corecție, afirmând că tocmai discutau posibilitatea.

Înainte de a ne putea așeza tamburul, Dash și Church’s Chicken au urmat cu un comunicat de presă suplimentar care prezintă noul lor parteneriat. Lanțul de fast-food va începe să accepte criptomoneda în 13 dintre locațiile lor din Venezuela.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map