Seth Shapiro, fondatorul AlphaNetworks, spune că afacerea cu mass-media este ruptă și toată lumea o știe

Într-o altă zi, o altă companie blockchain a decis să preia industria media și publicitatea.

Este o presupunere destul de comună că modelele actuale eșuează pe multe fronturi. Spectatorii sunt nevoiți să urmărească reclame pe care nu le interesează. Agenții de publicitate plătesc pentru a irita publicul greșit. Cât despre creatorii de conținut? În cea mai mare parte, se răstoarnă pe tăiței în apartamente cu lumină slabă.

„Aș aș defini defectele”, spune Seth Shapiro Fondatorul companie media AlphaNetworks. „Lucrurile se strică atunci când creatorul nu este cu adevărat fericit, iar consumatorul nu este cu adevărat fericit și nimeni nu simte că ar fi avut multe. Toți încearcă să treacă și cred că putem face mult mai bine. ”

Deci, ce face AlphaNetworks diferit de toți ceilalți cruciați media cu blockchain cu ochi înstelați? Un produs funcțional, pentru început. O echipă solidă cu medii, blockchain și medii de tehnologie. Și câțiva parteneri destul de serioși, care includ IBM Cloud Video, Watson AI și RadicalMedia.

CoinCentral a ajuns din urmă cu Seth la World Blockchain Forum din Londra luna aceasta pentru a afla cum el și echipa sa intenționează să remedieze necazurile mass-media.

Seth Shapiro Shot Head

Seth Shapiro Fondator AlphaNetworks

Cum a intrat Seth Shapiro în Blockchain?

Cu o experiență în psihologie și o pasiune pentru muzică, Seth a lucrat ca producător al unei case de discuri independente, învățând de la început două lecții valoroase. În primul rând, că psihologia organizațională este fundamentală pentru succes. „O mare parte din inovație are legătură cu cultura companiei”, spune el. Și în al doilea rând, „nu intra niciodată într-o afacere care nu se extinde”.

El oftează: „Iubesc muzica, dar afacerea muzicală se confruntă cu provocări fundamentale pe care oamenii care o conduc nu au abordat-o niciodată pe deplin”.

Așteaptă, deci, industria mass-media a fost întotdeauna ruptă? Shapiro crede că da. În calitate de câștigător de două ori al premiului Emmy, care a lucrat ca producător principal pentru Walt Disney Company și șef de producție la DIRECTV, a avut locuri în prima linie pentru evoluția sa.

„Am fost întotdeauna tipul care făcea noul lucru, așa că am fost mereu angajat ca cineva care a lucrat la orice ar fi noua platformă cu noua tehnologie.”

O privire rapidă la Shapiro’s Profilul LinkedIn este suficient pentru a vă face să vă rotiți capul. De la compoziția muzicală la ingineria software, mass-media și tehnologie, el a condus multe valuri de inovație. De asemenea, a învățat să codeze.

„După ce am fost în muzică, am decis să nu mă aflu niciodată într-o afacere care nu crește. Lucrul care crește era digital. Am făcut acest mare salt intuitiv și am decis că voi învăța să fiu coder. Singura modalitate de a înțelege și de a intra în afacere în acel moment a fost într-adevăr să o pot face eu.


M-am mutat la Hollywood chiar când internetul începea. La Hollywood erau probabil cinci producători care erau de fapt producători competenți care puteau gestiona și dezvoltarea de software. Am fost unul dintre ei, așa că a fost un moment foarte bun. ”

Media și tehnologia sunt strâns legate

„Cred fundamental că afacerea media este întotdeauna legată de tehnologie. Majoritatea mișcărilor economice majore și majoritatea mișcărilor creative majore din mass-media se întâmplă prin valorificarea noilor tehnologii cu ceva cu adevărat creativ. Veți termina cu o nouă tehnologie și apoi cu un asemenea tip de renaștere culturală, apoi va încetini și va deveni plictisitor, iar apoi o altă tehnologie o va deschide din nou.

Al patrulea val de mass-media

Blockchain este al patrulea val de media https://alphanetworks.io/

Cred că acum avem o serie de modele de afaceri care îmbătrânesc complet din utilitate. Ca exemplu, știrile de televiziune. Știrile de la televiziune au început cu adevărat cu Kennedy. Kennedy a făcut vestea sexy. Atunci știrile au trecut de la 15 minute la 30 de minute. Atunci oamenii au început să angajeze birouri internaționale. Probabil a atins apogeul cu Watergate și războiul din Vietnam … Acum, știrile TV sunt pentru oamenii de peste șaizeci de ani. ”

Statisticile de pe televiziunea prin cablu, în general, sunt destul de neplăcute, spectatorii tăind cablul în masă. Media locuinței plătește pentru 206 de rețele și urmărește aproximativ 15 și vizualizator mediu de știri TV are 68 de ani. Dar ce zici de YouTube, Netflix și streaming live?

Social Media nu este soluția

„Cred că în multe moduri fundamentale, YouTube este rupt”, spune el. „A existat o mulțime de promisiuni în ideea de a transmite dvs. sau vârsta influențată de influențatori. Faptul este că suntem într-un mediu în care conținutul oricui poate fi tras în jos de pe o platformă în orice moment, din orice motiv. Și doar 3 la sută din totalul contribuabililor câștigă peste pragul sărăciei. Mi se pare că nu este un model optim.

Pe măsură ce cultura influencer devine din ce în ce mai importantă și pe măsură ce mai mulți oameni au capacitatea și talentul de a face videoclipuri bune, ar trebui să existe o modalitate prin care să își câștige existența. Nu este doar YouTube, ci și Facebook. Cred că încercarea de a construi o afacere video sau încercarea de a construi o afacere pe YouTube sau Facebook este ca și cum ai încerca să construiești o casă pe terenul altcuiva. Aștepți doar căderea celuilalt pantof ”.

Conținutul YouTube a fost eliminat

Conținutul YouTube a fost eliminat

Și ce zici de problema știrilor false? „Știri false, da. Lipsa autentificării, lipsa trasabilității. O altă [industrie] spartă, acum m-ați început, este publicitatea. Agenții de publicitate se angajează în ceea ce aș considera un sistem de eșec garantat, deoarece plătesc pentru ceva care nu le place fundamental oamenilor.

Ce sens are acest lucru? Plătești pentru a mă obliga să urmăresc ceva ce pur și simplu nu vreau să văd. Soluția trebuia să fie online, dar YouTube este și mai rău. Preroll este la fel de enervant. Ei reușesc să încapă atât de multă supărare în 15 secunde cât a trebuit să facă televizorul în 30 ”.

Problema pentru creatorii de conținut

„Modelele existente au încă multe probleme. Nu aș spune că sunt rupte, dar nu sunt optime. De exemplu, Netflix ia o licență exclusivă, adesea de 10 ani, pentru un conținut. Plătesc o anumită sumă, dar deținătorul drepturilor are foarte puțină libertate. Practic acest conținut a dispărut. Aproape nu primesc date de la Netflix. Chiar dacă Netflix poate colecta o cantitate extraordinară de date, de fapt nu le partajează creatorului de conținut. ”

Aceasta înseamnă că producătorii de emisiuni nu au nicio idee cine își urmărește emisiunile, popularitatea anumitor episoade, ce demografie atrage cel mai mult, ce fel de subiecte trebuie evitate și ce subiecte atrag atenția spectatorilor. „V-ați fi crezut ideea că digitalul ar fi mai transparent și ar oferi din ce în ce mai multe date. De fapt nu este încă cazul ”, spune el.

Problema pirateriei este, de asemenea, o „problemă masivă”, spune el. „Există mai mult conținut online, dar acum oricine, oriunde în lanțul de semnal, de la un actor la un producător, la un regizor și la un studio care realizează un lungmetraj trăiește în teroarea de moarte că filmul va fi finalizat pe BitTorrent înainte de weekend și distrug sute … Am fost cu producători ale căror filme s-au difuzat și este ca și cum ați merge la o înmormântare. ”

Soluția AlphaNetworks

„Ceea ce facem cu AlphaNetworks este să luăm o soluție video de streaming de clasă mondială deja construită și o asociem cu propriul nostru sistem blockchain intern pentru înregistrarea fiecărei interacțiuni a fiecărui consumator cu fiecare conținut. Vom avea o evidență exactă a consumului exact. Apoi, împărtășim acest lucru într-un tablou de bord foarte puternic cu fiecare creator.

AlphaNetworks

Soluția AlphaNetworks

Algoritmul nostru se numește Dovadă de implicare și, prin urmare, ceea ce face este să-ți spună că episodul tău șapte a ieșit din parc. Vedem că aveți un public în tendințe în America de Sud. Episoadele dvs. care tratează rețete au un succes extrem … Apoi plătim în funcție de consumul real. Totul este scris în lanț și, dacă ai 237.000 de vizualizări, vei fi plătit pentru 237.000 de vizualizări. “

Și spre deosebire de Netflix, care este reticent în a partaja date cu creatorii de conținut, AlphaNetworks dorește ca creatorii de conținut să aibă succes. „Cu cât mai mulți oameni vor să te urmărească, cu atât mai mult efect de rețea există în mai mulți oameni care doresc să vină în lumea noastră și să consume mai mult conținut. Deci, suntem total aliniați cu [creatorul de conținut]. Vrem să câștigi cât mai mulți bani și vrem să fim un loc fericit pentru creatorii de conținut. ”

Problema pentru spectatori și agenți de publicitate

„Cel mai puternic model de afaceri media din toate timpurile este TV prin abonament. Televiziunea cu plată, timp de decenii, a generat doar miliarde de miliarde de dolari ”, spune Seth. „Nu mai funcționează. Lucrul care funcționează acum și care va funcționa din ce în ce mai mult este streamingul serviciilor video. Oamenii care plătesc cantități mai mici de abonamente pentru mai multe lucruri pe care le doresc și plătesc mai puțin pentru lucruri pe care nu le interesează absolut ”.

Mai mult, spectatorii sunt plesniți cu publicitate de fiecare dată când pornesc. „Nu ar trebui să-i pedepsești pe oameni cu publicitate și, sincer, nici pentru agentul de publicitate nu este bine. Creează doar o asociere negativă. Un lucru pe care îl vom face este că vom plăti doar oamenii pentru a viziona reclame. Un alt lucru pe care îl vom face este să direcționăm reclamele mai eficient către client. ”

Soluția AlphaNetworks

„O parte din economia simbolică pe care am proiectat-o ​​este pentru modul în care funcționează într-adevăr afacerea media. Dacă oamenii se uită la reclame, fie optează, fie sunt plătiți să o facă sau au un fel de utilitate autentică … Dacă știm că sunteți o persoană criptografică, atunci un bun anunț publicitar privind compararea diferitelor portofele reci ar putea să nu fie deranjant. pentru tine. S-ar putea să fie util pentru dvs., dar merită și pentru Ledger sau Trezor dacă vă face să cumpărați unul. Cred că dorim să inovăm noi forme de conținut care sunt publicitate informațională, care nu este o pierdere de timp.

Îi mulțumiți pe agentul de publicitate, deoarece vor să le spună mai multe informații. Dar nu pierzi timpul oamenilor care nu sunt interesați. Acestea sunt genul de lucruri pe care vrem să le facem. Creați publicitate care să fie mai plăcută, mai utilă și nu deranjantă. ”

De asemenea, vor exista conținut de marcă, cum ar fi telenovelele de modă veche cu conținut adus de anumite etichete. Nu este nevoie să urmăriți o reclamă, dar agenții de publicitate ajung să se alinieze la o emisiune interesantă, iar consumatorul are o imagine favorabilă a mărcii. „Agenții de publicitate trebuie să se angajeze în a oferi consumatorilor valoare înapoi”, spune el.

Câteva lucruri mai interesante care fac ca AlphaNetworks să iasă în evidență

În afară de un produs funcțional și unele parteneriate destul de nebunești, compania gândește drumul spre viitor. Prin intermediul Watson AI, aceștia pot extrage de fapt recunoașterea facială și auditivă și pot învăța tipurile de conținut pe care spectatorii le bucură cel mai mult pentru a le viza punctele culminante. Înfiorător sau răcoros?

„Watson are o recunoaștere vizuală completă și o recunoaștere auditivă completă și poate începe să extragă metadatele, obiectele, tonalitatea și sentimentul”, spune Seth. Au încercat deja editând role de fotbal de înaltă calitate.

„Căutăm să aprofundăm cu adevărat metadatele și informațiile despre programare și să facem o analiză mai profundă a datelor cu privire la ceea ce oamenii răspund cu adevărat și apoi să le putem obține mai eficient mai multe lucruri care le plac cu adevărat, fără a fi nevoiți să meargă prin mii și mii de lucruri. Dacă ai în vedere un mediu precum YouTube, dacă nu cauți un anumit artist, poate fi foarte dificil să găsești ceva. Aveți nevoie de o abordare mult mai profundă a științei și a datelor.

Și ce zici de IoT?

Fața lui Seth se luminează. „Nimeni nu a adus asta în discuție într-o vreme”, spune el, „dar da, pe frontul IoT, unul dintre celelalte motive pentru care sunt atât de încântat de AlphaNetworks și de ce cred că toată această zonă va fi atât de explozivă este să exact punctul tău. Consumul video, de îndată ce proliferează lucruri precum autoturismele cu conducere automată, practic oamenii vor avea ore și ore mai mult timp pe ecran.

Nu va mai fi nimic altceva de făcut. Veți vedea proliferarea din ce în ce mai mult a ceea ce obișnuiam să considerăm ecrane și apoi copiii noștri vor spune: „Oh, a fost atât de drăguț! Obișnuiau să urmărească aceste dispozitive. Cât de demodat. ”Va fi doar aici, în câmpul vizual, cu realitate augmentată și altele.

Va exista un public din ce în ce mai mare pentru mai mult, nu vreau să-i spun nișă, ci mai multe tipuri și domenii de programare care nici măcar nu au fost inventate încă. ”

Gânduri finale

Contemplând rătăcirea într-un balon personalizat, fără șofer, vizionarea conținutului și a publicității care se ciocnesc cu lumea reală, este greu să ne imaginăm că avem vreun contact cu copiii noștri. Dar apoi, de-a lungul veacurilor, tehnologia a fost mărunțită ca fiind în detrimentul societății. Poate că dacă avem un ecosistem în care toți factorii interesați sunt fericiți și valoarea curge în direcția corectă, am putea fi capabili să ne împăcăm cu tehnologia până la urmă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map