Schimburi descentralizate, acum pe WordPress: Draper Goren Holm lansează un plug-in

Recent, Alon Goren a construit WP Crypto Exchange, un plugin WordPress care permite site-urilor să ofere utilizatorilor posibilitatea de a schimba jetoane fără a fi nevoie să părăsească site-ul. Deoarece plug-in-ul folosește API-ul companiei Totle din portofoliu, acesta oferă utilizatorilor și cele mai bune rate de schimb descentralizate posibile.

În teorie, orice site care rulează WordPress poate implementa acest plug-in în mai puțin de 30 de minute și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a tranzacționa active digitale, o caracteristică companiile precum Coinbase și Binance au cheltuit sute de milioane pentru a construi.

Plugin-ul WP Crypto Exchange = în.

Această lansare este deosebit de remarcabilă atunci când se ia în considerare dimensiunea redusă a comunității WordPress. WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului (CMS) și aproximativ 35% din site-uri web pe internet folosiți-l. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, unul din fiecare trei site-uri este construit folosind WordPress. Dintre site-urile construite CMS, 60% dintre ele folosesc WordPress. Există aproximativ 400 de milioane de oameni care vizitează un site construit pe WordPress pe lună.

Alon Goren, impreuna cu Josef Holm, a fondat Goren Holm în 2018, un studio de investiții fintech care se concentrează în principal pe incubarea și accelerarea startup-urilor blockchain în stadiu incipient. Împreună cu o investiție a miliardarului capitalist de risc Tim Draper, fondul a fost redenumit Draper Goren Holm în 2019 și de atunci și-a extins activitatea în spațiul de investiții blockchain.

Draper Goren Holm a făcut investiții în companii precum:

  • Totle, un agregator de schimb descentralizat cu un API care permite utilizatorilor să obțină cele mai bune rate de tranzacționare descentralizate.
  • Vertalo, o companie care ajută la tokenizarea tabelelor de plafoane ale companiei și a altor active.
  • Piața monetară DeFi, o companie care oferă conturi cu dobândă pentru depozite de criptomonede.

Astăzi, am ajuns să discutăm cu Alon Goren despre industria criptomonedelor, studioul său de risc blockchain Draper Goren Holm.

Ne-ai putea da un trailer de două minute despre viața ta? Cum ați ajuns să vă implicați în spațiul criptomonedelor?

Sunt tehnician de când eram copil. La facultate, am lucrat ca casier în câteva bănci, apoi am primit o slujbă tehnică la una dintre ele, dar am primit rapid o ofertă de muncă cu normă întreagă de la MySpace, așa că am luat asta și am terminat școala noaptea.

În timp ce eram acolo (și lucram mai târziu la IMDb / Amazon), unul dintre prietenii mei și cu mine din MySpace am decis să încercăm să folosim tehnologia social media pentru a ajuta oamenii să strângă bani pe internet. A fost crowdfunding înainte ca acel cuvânt să existe. De-a lungul timpului, această industrie a crescut și, în cea mai mare parte, a fost aspirată în spațiul criptografic.

În timp ce eram la acea companie, am experimentat cu cripto și minerit pentru a vedea dacă va funcționa pentru microtransacții, dar era prea devreme pentru primetime. De asemenea, unul dintre primii noștri parteneri a fost Boostfunder, platforma de crowdfunding creată de Adam Draper, care a devenit în cele din urmă BoostVC. El a făcut all-in pe cripto foarte devreme și așa a ajuns să învețe foarte multe de la urmărirea lor, participarea la zilele de demonstrație și întâlnirea cu o mulțime de companii.

În urmă cu câțiva ani, m-am implicat în spațiu când m-am alăturat unuia dintre investitorii mei anteriori pentru a începe un fond criptografic și a schimbat denumirea conferinței noastre de crowdfunding la Crypto Invest Summit (acum LA Blockchain Summit). De atunci am părăsit acest fond și am început Goren Holm Ventures pe care l-am redenumit la Draper Goren Holm anul trecut, când Tim Draper a devenit partenerul nostru.

Cum a apărut Draper Goren Holm? Ne-ai putea spune ceva despre firmă?

Draperul Goren Holm se numea Goren Holm Ventures. În esență, portofoliul de start-up-uri blockchain în stadiu incipient pe care Josef Holm și cu mine l-am adunat fie prin consiliere, fie prin investiții în companii. La acea vreme nu aveam investitori externi.

La începutul anului trecut, ne-am dat seama că ceea ce am construit a fost extrem de valoros și că funcționează foarte bine, așa că am decis să-l scalez strângând niște bani și crescând echipa și oportunitățile. În timpul acestui proces, Tim Draper a fost al doilea investitor și a luat tot restul rundei de finanțare. O parte a acestei înțelegeri a fost aceea că ne-am schimba numele și vom deveni parteneri egali. Acum redimensionăm! Investim și amplificăm startup-urile pre-seed blockchain și producem evenimente epice blockchain / crypto.

Alon Goren, Tim Draper, Josef Holm

Pentru cineva care dorește să se implice, fie ca investitor, fie ca antreprenor, cum ați defini oportunitatea în spațiul criptomonedelor?

Oportunitățile sunt abundente, haotice și minunate. Oricine ar trebui să participe, dar toată lumea ar trebui să-și ia timpul pentru a înțelege spațiul. În industriile emergente și susținute, există o mulțime de wannabes, escroci și oferte proaste.

Nu mergeți all-in până când nu puteți naviga în acest sens. Faceți-vă prieteni cu comunitatea. Veți întâlni cei mai deștepți oameni din lume și veți învăța MULȚI.

Vă puteți ajuta să aduceți cititorii la viteză pe Totle? De ce ați ales să lucrați cu API-ul lui Totle??

Totle este una dintre primele noastre companii de portofoliu. M-am îndrăgostit de ei prima dată când le-am văzut produsul. A fost prima dată când nu am simțit frică în timp ce foloseam un schimb descentralizat.

Au creat o modalitate de a direcționa tranzacțiile DEX către oriunde veți obține cele mai bune prețuri pentru acea tranzacție și au creat un API care să faciliteze inginerilor integrarea instrumentului respectiv în produsele lor. Am vrut să fie atât de simplu pentru cei care nu sunt tehnici și așa că am decis să-l folosesc pentru a crea pluginul WordPress Cryptocurrency Exchange.

Poți atinge experiența ta cu Totle?

Cred că am răspuns mai ales la acest lucru mai sus, dar produsul lor este minunat. Dacă mergeți direct la Totle.exchange, puteți vedea detaliile despre modul în care direcționează tranzacțiile pentru a obține cele mai bune prețuri. În opinia mea, este cel mai bun loc pentru tranzacționarea criptelor. Îmi plac Uniswap, Kyber și toate celelalte DEX-uri minunate, dar faptul că pot să schimb cele mai bune prețuri pe toate într-un singur loc este ceea ce este cu adevărat epic.

Îmi place și funcția PAY a API-ului lor. Acceptați orice Jeton ERC20 pe produsul dvs. și faceți-l să apară în portofel ca jeton la alegere. Super simplu, curat și cum ar trebui să arate viitorul banilor.

Ne puteți plimba prin procesul de lansare a propriului schimb de la zero folosind pluginul? Cum funcționează plug-in-ul?

A fost de fapt mai ușor decât credeam că va fi. În esență, a trebuit să reînvăț câteva elemente de bază PHP și a fost cu doar câteva niveluri mai greu decât tăierea și lipirea codului lui Totle, dar făcându-l mai mulți pași mai simpli pentru creatorul de conținut mediu care nu este tehnic.

L-am construit într-o zi sau două, dar pentru mine a fost important să-l obțin prin procesul de aprobare WordPress.org, astfel încât să fie în directorul oficial al pluginurilor pentru o actualizare ușoară și o expunere maximă la persoanele din afara balonului nostru DeFi. În acel moment, l-am personalizat în continuare pentru a permite oricui să-și încaseze propriile taxe și l-am optimizat.

Funcționează nebunesc simplu. Îl instalați (doar câteva clicuri, deoarece este în director) și apoi introduceți [wpdex] oriunde pe site-ul dvs. și aveți un schimb! Am creat tutoriale pe wpcryptoexchange.com pentru a învăța oamenii cum să personalizeze pluginul și să colecteze taxe dacă doresc să devină fantezi.

Utilizarea plug-in-ului vine cu aceleași datorii ca și executarea unui schimb real?

Nu … într-adevăr nu aveți propriul schimb în acest sens … este neprivativ și direcționează tranzacțiile către cele mai bune schimburi descentralizate existente. Așa ar trebui să fie.

Aduceți clientul, schimburile existente fac treaba, primiți comisionul (dacă doriți), iar utilizatorul nu părăsește niciodată site-ul dvs. și nu depune niciodată cripto-ul lor ORICÂND. Totle este, de asemenea, protejat de Quantstamp, astfel încât să aveți o anumită protecție împotriva bug-urilor, etc …

Plug-in-ul creează responsabilități suplimentare pentru site-urile care îl utilizează?

Nu, dar cred că toată lumea ar trebui să fie responsabilă de educarea publicului și de prudență.

Cum intenționează holdingul plug-in-ului să-l monetizeze?

Nu … nu există o societate holding pentru asta. Este open-source și oricine dorește să-l extindă sau să-l îmbunătățească poate să mă contacteze și să mă ajute să o fac. &# 128578;

Mulțumesc, Alon!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map