Rețeaua ConsenSys Bounties Simona Pop pe Construirea unei lumi pe Bounties

Simona Pop nu este tipul tău mediu de fată. Dar, din nou, vorbind cu oricine este implicat în dezvoltarea ecosistemului Ethereum, rareori transformă conversația în vreme. În calitate de șef de marketing și comunitate pentru Proiectul ConsenSys Rețeaua Bounties, a trebuit să-și forțeze calea prin câteva bariere.

Femeile nu numai că reprezintă doar 5 la sută a industriei blockchain, dar Pop nu are un fundal de programare, provenind în schimb din spațiul social media. Adăugați la asta, construind concepte care nu există încă și este ca și cum ați simți cum vă faceți întunericul. Fără lanternă.

Deci, ce a atras-o la blockchain în primul rând și de ce este atât de pasionată de idealul ConsenSys? Și, de fapt, ce este The Bounties Network și cum arată de fapt o „lume a recompenselor”?

„Una dintre principalele domenii ale blockchain-ului de care am fost cu adevărat atrasă este faptul că are potențialul de a echilibra terenul de joc”, spune ea. „Consider că natura descentralizată și faptul că poate fi folosită de oricine, indiferent de geografie sau infrastructură într-o anumită societate, sunt cu adevărat, cu adevărat interesante.”

Lucrând pentru a schimba lumea

Rețeaua Bounties

Rețeaua Bounties

Se spune adesea că adevărații inovatori au puterea de a vedea ceea ce oamenii încă nu știu că au nevoie. La fel ca smartphone-ul sau internetul. Dar nu este un lucru ușor de convingut oamenii să facă un salt de credință în necunoscut – cu atât mai puțin atunci când este vorba despre zdruncinarea status quo-ului sau încercarea de a schimba lumea.

„De atâta timp, mai ales în Occident, presupunem în mod greșit că aceasta este norma. Dar apoi vorbești cu diferiți oameni din diferite zone, cum ar fi America Latină sau Africa sau Orientul Mijlociu. Vă dați seama că barierele în calea accesului la economia globală sunt de fapt destul de ridicate, așa cum există ”, reflectă Pop.

„Cu cât citești mai mult, cu atât te gândești mai mult la posibilități și te entuziasmezi cu adevărat să faci lucrurile să se întâmple. Aici blockchain-ul îți oferă cu adevărat acea platformă, deoarece predă puterea individuală. Dacă vrei să faci ceva, de fapt poți. ”

[The Bounties Network] este „despre schimbarea modului în care funcționează lumea. Și cred că de aceea ne-am propus acest obiectiv foarte ambițios, dar cred absolut că este realizabil … Apelați la acest bazin global de creativitate și inovație și inițiative cu adevărat nobile în care oamenii vor să facă parte și să se implice cu adevărat. Să vedem cât de larg putem extinde acest lucru, cât de larg îl putem construi. ”

Spargerea barierelor

Pop a creat instalarea experiențială Bounties Network la evenimentul Ethereal al ConsenSys din New York în luna mai. A fost numit Stive of Idei la Ethereal pentru că a vrut să îi facă pe oameni să se gândească la posibilitățile blockchain-ului. Dar, de asemenea, pentru a comunica faptul că nu trebuie să fii programator pentru a lucra în blockchain dacă ai viziunea și o idee.

„Obiectivul nostru principal pentru acest an”, spune ea, „este să introducem blockchain-ului oamenilor care nu sunt tehnici, care nu sunt dezvoltatori, care nici măcar nu au cercetat atât de mult sau știu atât de multe despre noduri și hashuri și criptografie. Este vorba despre o exprimare foarte simplă “.

Ce este The Bounties Network?

Rețeaua Bounties permite utilizatorilor să creeze și să îndeplinească sarcini pe toate verticalele. În timp ce recompensele au fost utilizate în mod tradițional în dezvoltarea bazelor de cunoștințe sau a erorilor, Pop explică: „este un format foarte, foarte simplu, care vă permite să creați o sarcină și să o îndepliniți. Și se plătește în orice simbol pe Ethereum. ”

Cu o comunitate în creștere și o bază solidă de utilizatori în mii, rețeaua începe să prindă contur. Oricine poate accesa recompense live sau poate configura o recompensă destul de ușor instalând o extensie MetaMask în browserul său.

Dar cum arată o recompensă?

Recompensă

Recompense vii

„Pot fi la fel de simple sau de complexe pe cât aveți nevoie. De la traduceri de materiale despre blockchain … la modele. De fapt, oferim o mulțime de muncă pentru platforma reală. Este foarte simplu să ajungi de la A la B. “

Dacă vă gândiți că ați văzut deja alternative similare existente, acest lucru se datorează faptului că The Bounties Network abia începe. Dincolo de sarcinile simple, tradiționale, Pop explorează recompensarea proceselor întregi sau chiar a departamentelor.

Ea spune: „Deci, unul dintre lucrurile pe care sunt foarte interesat să le explorez în cadrul ConsenSys este de fapt să recompensăm întregul proces de interviu. Modul în care am merge în mod normal este că recrutorii ar primi o grămadă de CV-uri pe care trebuie să le treacă. Apoi veți avea un apel introductiv, apoi veți avea un alt apel, apoi veți avea un alt apel și așa mai departe. Ce se întâmplă dacă vom crea o recompensă pentru a crea o listă scurtă de candidați? ”

Lumea cu recompense

Rețeaua Bounties a fost descrisă la Task Rabbit sau Fiverr de blockchain, dar Pop crede că este mult mai mult decât atât. Și pe măsură ce ne pregătim pentru Web 3.0 (practic internetul tuturor), recompensele vor schimba modul în care oamenii lucrează și interacționează pentru totdeauna.

Freelance-ul de acasă, lucrul de pe computer poate fi un stil de viață izolant. Cu rețeaua tuturor și peste tot, oamenii pot restabili conexiunea umană pierdută. „Ca parte a inițiativei„ ConsenSys Cares ”pe care o desfășurăm în cadrul ConsenSys, avem de fapt pe cineva care plantează un copac”, spune ea.

„Cineva a creat o recompensă spunând:„ Fă ceva pentru comunitatea ta. ”Cred că era cineva din San Francisco și apoi cineva din Washington a mers de fapt și a cumpărat un copac, l-a plantat și apoi a prezentat dovada verificabilă că au finalizat recompensa. Există o fotografie a copacului pe care l-au cumpărat, există o fotografie a lor care plantează copacul cu data pe el. Ei au dovada deplină verificabilă a acțiunii respective. ”

Deci, dincolo de finalizarea lucrărilor online, cum ar fi scrierea și designul, recompensele vor lăsa ecranul desktopului în urmă și vor ieși în comunitate. „Absolut, puteți organiza lucruri care pot avea un impact social și de mediu. Acesta este un lucru important pe care ne concentrăm și noi “, se entuziasmează Pop.

Deci prin recompense, întregi comunitățile ar putea lucra împreună pentru a remedia o problemă, pentru a salva pădurea tropicală sau pentru a recicla coșul de gunoi în modul corect sau pentru a nu mai folosi plastic.

„Vedem o lume pe Bounties. O lume în care schimbăm complet modul în care lucrăm și colaborăm la proiecte. Așa că, de exemplu, îmi imaginam acest cadru întreg când am fost la Ethereal în New York timp de 10 zile și, pe baza abilităților, timpului și locației mele, am putut primi o notificare în ceea ce privește recompensele care se întâmplă în toată New York și în acele 10 zile , Aș putea alege să lucrez la un proiect comunitar în Brooklyn, la traducere, la consultanță, poate și la un proiect de artă! ”

Acest lucru ar însemna că oamenii ar putea lucra oriunde doresc, din orice parte a lumii și, de asemenea, să facă munca pe care au simțit-o mai degrabă decât aceleași sarcini repetitive în fiecare zi. În același timp, beneficiind comunitatea și lumea în general.

„Oamenii se află vreodată în această situație de a fi nevoit să lucreze dintr-o anumită locație într-un anumit interval de timp, pentru că așa facem de ani de zile. Așa este configurarea. Să eliminăm asta. Să le oferim oamenilor timpul înapoi, să îi recompensăm cu valoarea potrivită pentru munca pe care o fac și să le permitem oamenilor să colaboreze oriunde s-ar afla în lume, nu doar în Europa de Vest și America de Nord. “

Gânduri finale

Nu este ușor să închei o conversație cu Simona Pop. Are un magnetism care te face să îți dorești să rămâi mai mult, să discuți lucrurile mai adânc și să te implici cu adevărat. Pop însăși recunoaște în mod liber că nu poate obține suficient să vorbească despre posibilitățile blockchain-ului.

Dar există gânduri sau sfaturi de despărțire de la un evanghelist Ethereum care lucrează pentru a construi un viitor mai bun și mai luminos?

„Sfatul meu este întotdeauna: implică-te! Dacă sunteți interesat de cod, participați la construcție. Pentru toți ceilalți care doresc să exploreze posibilitățile blockchain-ului în domeniul lor, trebuie doar să încercați. Suntem în asta împreună.”

Mulțumesc mult Simona Pop!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map