Psihologia monedelor ieftine și rebrandingul Bitcoin

Psihologia monedelor ieftine

Există posibilitatea ca Bitcoin să sufere o rebranding majoră în viitorul apropiat din cauza isteriei care înconjoară adesea monedele ieftine. În acest articol, vom explora atracția psihologică a monedelor ieftine și modul în care un zvon renumit Bitcoin ar putea crește capacitatea sa de piață cu miliarde.

Ce au în comun multe dintre monedele care trec în prezent prin pompe nebunești? Tommy Wiseau ar fi putut spune asta cel mai bine în clipul următor:

Sunt ieftine ieftine ieftine ieftine. Ei bine, cel puțin psihologic sunt. Este mult mai greu de spus dacă aceste monede sunt cu adevărat supraevaluate sau subevaluate. Cu toate acestea, există o lungă istorie a efectului psihologic al divizării acțiunilor și a prețului mai ieftin care duce la creșterea numărului de investitori și la o creștere a plafonului de piață.

Conform YourArticleLibrary, „Pe măsură ce prețul unei acțiuni devine din ce în ce mai mare, unii investitori pot considera că prețurile sunt prea mari pentru a putea fi cumpărate sau investitorii mici pot considera că este inaccesibil. Împărțirea acțiunii reduce prețul acțiunii la un nivel mai atractiv. Astfel, efectul este psihologic. Valoarea reală a acțiunii nu se schimbă, dar prețul scăzut al acțiunii poate atrage noi investitori. ”

Aceste noi monede cu provizii circulante în miliarde profită de acest lucru? Unii cred că există o creștere a monedelor „ieftine”. Înțeles ieftin în jurul prețului unui dolar sau mai puțin. Aruncați o privire la diagramele acestor diferite monede ieftine din ultima săptămână.

Diagrama creșterii ondulației

Diagrama Cardano Rise

Graficul TRON Rise


Diagrama RaiBlocks Rise

Diagrama ascensiunii stelare

Există nenumărate exemple de monede ieftine în creștere. Comparați aceste diagrame cu cele ale monedelor mai scumpe, care au avut un mare succes în 2017, dar s-au luptat săptămâna trecută.

Graficul prețurilor Bitcoin

Diagrama prețurilor Litecoin

Diagrama prețului Bitcoin Cash

Diagrama prețurilor Dash

Diagrama prețurilor Monero

Nu există știri semnificative în jurul multora dintre aceste monede mai ieftine. Cu toate acestea, pompează, iar capitalizarea totală a pieței este în creștere. În cazul Cardano, nici măcar nu au încă un produs funcțional.

Este rezonabil să credem că acesta este un caz de bani noi care își fac loc pe piața altcoin, ignorând oferta maximă de monede și plafoane de piață și sperând pur și simplu să încaseze cripta manie. Oamenii văd psihologic monedele la un dolar pentru a avea un potențial mare de creștere și o monedă la 200 de dolari pentru a avea mai puțin.

„Există dovezi că investitorii nu reușesc să își ajusteze corect punctul de referință” atunci când vine vorba de prețul acestor monede și de oferta totală. (Psihologia investiției de John R. Nofsinger)

Realitatea este că moneda de un dolar ar putea fi mult supraevaluată și moneda de 200 de dolari complet subevaluată. Va fi interesant să vedem dacă aceste câștiguri recente caută un refugiu sigur și, în cele din urmă, curg în monede cu o experiență mai dovedită. Sau poate că am intrat într-o nouă eră, ascensiunea monedei ieftine.

Până de curând, era încă posibil ca o persoană obișnuită care se alătură Coinbase sau vreunui alt schimb să cumpere valori întregi de BTC, ETH și LTC. Mulți oameni încă nu înțeleg că puteți cumpăra o fracțiune de Bitcoin.

Fracțiunea unui Bitcoin Google Trends

Dar chiar dacă cineva știe că Bitcoin este diferit de un stoc, „înțelegerea fracțiilor și a zecimalelor este dificilă, deoarece numerele întregi sunt cel mai frecvent și cel mai vechi tip de număr experimentat”. De asemenea, considerați că „dovezile crescânde sugerează că dorința consumatorilor de a face față numere curate, rotunde”. Datorită creșterii acestor monede, totuși, cumpărarea valorilor întregi nu mai este fezabilă pentru investitorul mediu.

În 2017, Bitcoin a înregistrat o creștere extraordinară de 1263% și a primit cea mai mare acoperire a presei. În urma efectului psihologic al acestor monede ieftine, nu este surprinzător faptul că Litecoin a depășit Bitcoin pe anul, cu o creștere de 4978%. Cei care cumpărau Litecoin aveau cunoștințe despre Charlie Lee, timpii tranzacțiilor, taxe și lipsa furcilor constante? Nu este o coincidență faptul că Litecoin a fost de departe cea mai ieftină monedă de achiziționat direct de la fiat pe cele mai populare schimburi din America și China în 2017. Este posibil ca oamenii să fi fost intimidați psihologic de prețul în patru cifre al Bitcoin, dar cu Litecoin, au simțit că ajungeau la parter și că mai exista speranță pentru câștiguri de 5000%.

Acum ajungem în 2018, unde Bitcoin, Ethereum și Litecoin rămân în continuare cele mai ușoare monede de cumpărat, dar își pierd dominanța pe piață, fiind amenințați de monedele ieftine. În mod clar, din ce în ce mai mulți bani se mută pe piață în fiecare zi, dar pentru cei care încep, vedem ciclul continuând, cu Litecoin constant peste 200 de dolari, începe o căutare a noii monede ieftine.

Investițiile conversațiilor din aceste zile merg de obicei după cum urmează:

Persoana A: Ar trebui să intrați pe piața criptografică, nu este prea târziu.

Persoana B: Da, dar toate monedele pe care le dețineți sunt prea scumpe. Vreau ceva ieftin. Numiți-mi orice monedă ieftină de care au auzit oamenii.

Persoana A: Ei bine, există Ripple. Este de aproximativ 50 de cenți, dar există miliarde, așa că capitalizarea sa de piață este deja destul de mare.

Persoana B: 50 centi? Da vreau aia. Vreau orice monedă care este încă ieftină. Pot deține 20.000 dintre ei!

Această conversație nu este neobișnuită și indică ceea ce se întâmplă în spațiul cripto.

Desigur, Ripple crește cu 640% la scurt timp după aceea. Ripple este băiatul poster pentru avantajul psihologic al monedelor ieftine și poate a deschis porțile. Mulți oameni au devenit inițial interesați de Bitcoin ca o modalitate de a ocoli băncile, iar acum avem Ripple, numărul 3 în capitalizarea pieței, dorind să lucreze direct cu băncile. Nu numai că moneda lor este centralizată, minată, 20% din avere ajungând direct la creatori, dar simbolul nu are nicio legătură cu încercarea lor de afaceri cu băncile. A avut chiar propriile sale articole pe CNN recent. A crescut pur și simplu această monedă pentru că are expunere și este ieftină? Este posibil ca investitorul casual să acorde puțin timp pentru a înțelege diferența dintre oferta maximă de 21 de milioane de Bitcoin față de oferta maximă de 100 de miliarde de Ripple sau compararea plafoanelor de piață.

Pe măsură ce deținătorul mediu al criptomonedelor se maturizează, iar valul de dopamină al lunilor BTC, ETH și LTC dispare, un procent mai mare se mută în lumea Binance și Bittrex, în căutarea următoarei pompe mari. Aici monedele ieftine au început să prospere. În ceea ce privește ce monede ieftine, în special, sunt în creștere? Cu siguranță există o anumită corelație cu expunerea pe care o primesc pe Reddit și Twitter.

Posibilă rebranding

Acum să vedem ce a făcut deja Litecoin pentru a aborda spațiul ieftin pentru monede. Portofelul Loaf a încercat să se îndepărteze de Litecoins și să se concentreze mai mult pe Lites (unde 1 ltc = 1000 lites), cu o nouă setare implicită care arată numărul total de Lites din portofel. Imaginați-vă dacă atunci când vă conectați la Coinbase, intimidantul Litecoin de 200 de dolari a dispărut și este disponibil în schimb un Lite frumos de 20 de centi.

În cele din urmă, și cel mai important, există zvonuri puternice recent că Coinbase și alte schimburi vor face un efort coordonat pentru a marca ideea unui Bit (unde poate 1 btc = 1000 de biți). Există încă mulți oameni care doresc să facă parte din Bitcoin, dar consideră că prețul este descurajant. Dacă acești oameni se conectează și văd că pot cumpăra biți cu 15 dolari, ar putea duce la miliarde de miliarde să curgă în Bitcoin și în orice altă monedă care poate executa cu succes această strategie.

O rebranding psihologic ar ajuta, de asemenea, pe termen lung cu cheltuirea efectivă a monedei. Deși unele site-uri web încearcă, pur și simplu nu este fezabil la nivel de piață masivă să enumerați prețurile bunurilor din magazinul dvs. ca 0,00300000 BTC. Va fi 3 biți, vă rog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map