Proiectul industriei criptomonedelor: Tim Draper

Proiectul industriei criptomonedelor: Tim Draper

Tim Draper a devenit rapid una dintre cele mai proeminente figuri din lumea blockchain-ului.

Avocat de multă vreme al tehnologiei Bitcoin și blockchain, Draper a atras o atenție semnificativă asupra sa și asupra activității sale în lumea criptomonedelor..

Despre Tim Draper

Deși mulți din lumea criptomonedelor ar fi putut să aibă prima lor introducere în Tim Draper prin implicarea sa în spațiu, proeminența sa vine cu mult înainte de vârsta blockchain-ului.

Tim Draper provine dintr-un lung capitalist de risc, al treilea dintr-o linie familială de Drapers.

A absolvit un BS în inginerie electrică la Universitatea Stanford în 1980 și a primit un MBA de la Harvard Business School în 1984.

În 1985, Draper și-a înființat propria firmă de capital de risc, unde fostul coleg John H.N. Fisher a devenit partener în 1991 alături de Steve Jurvetson. Începând cu 2015, Draper Fisher JurvetsonFondurile de bază au strâns peste 5 miliarde de dolari, care au fost investiți în peste 300 de companii. DFJ este, de asemenea, unul dintre cei mai activi investitori din sectorul spațial.

Tim Draper vorbind

Se presupune în mod obișnuit că Draper și Jurvetson sunt inventatorii „marketingului viral”, născuți din ideea lor de a atașa automat un scurt mesaj publicitar la e-mailurile Hotmail trimise în 1996.

Draper este cunoscut pentru investițiile sale în faza incipientă în Skype și alte companii de unicorn și rinocer. Tatăl său, Bill Draper, a fost un investitor anterior în platforma video peer-to-peer, iar DFJ a investit în Skype în 2004. În 2005, Skype a fost vândut către eBay cu 4,1 miliarde de dolari. DFJ deținea 10% din Skype în momentul vânzării.

Skype, împreună cu investițiile în Tesla, SpaceX, Hotmail, Baidu și Coinbase l-au propulsat pe Tim Draper în faima capitalului de risc cu mai multe generații.

Draper & amp; fiule

Tim Draper joacă baschet cu fiul său Adam Draper. Imagine prin https://www.mercurynews.com

În 2013, Draper a părăsit DFJ și a anunțat că va continua să investească prin fondul său personal Draper Associates și îl va ajuta pe fiul său să conducă un incubator..

Pe 27 iunie 2014, Draper a cumpărat în jur de 30.000 de bitcoini (în valoare de aproximativ 19 milioane de dolari la acea vreme) de la mareșalii americani confiscarea activelor din Drumul Mătăsii. La vârful prețului Bitcoin în 2017, achiziția sa a valorat aproape 600 de milioane de dolari.

Tim Draper este bine-cunoscut pentru susținerea și susținerea Bitcoin. Pe 27 ianuarie 2015, Draper a pariat în jur de 400.000 de dolari că Bitcoin va reveni din recenta sa scădere. Rapid înainte mai mult de trei ani mai târziu, este clar că și-a pus banii pe calul potrivit.

Universitatea Draper

Tim Draper a lansat Universitatea Draper din San Mateo, California, ca un program educațional full-time, captivant, care servește ca un curs rapid pentru antreprenorii din întreaga lume pentru a intra în diversele seturi de abilități necesare pentru a începe un startup.

Boxe draper

Draper University susține că a ajutat la lansare 280 de startupuri care au strâns peste 51,4 milioane de dolari în finanțare.

Draper University Blockchain Intensive

La sfârșitul anului 2017, Universitatea Draper a introdus un curs axat pe blockchain și criptomonede, Draper Blockchain Intensive. Acest curs este unul dintre primele de acest gen și a atras atenția a sute de antreprenori și lideri de afaceri din întreaga lume.

Acest curs de patru zile de blockchain are ca scop încorporarea liderilor de afaceri din organizațiile de întreprinderi pentru a înțelege mai bine blockchain-ul, peisajul actual blockchain și numeroasele oportunități care apar din revoluția blockchain. Programul se referă la dezvoltarea unei înțelegeri la nivel înalt a blockchain-ului și a modului în care acesta poate fi integrat în diferite industrii.

Blockchain intensiv

Cursul include evenimente, cum ar fi chat-urile cu Tim Draper însuși, arhitectura blockchain și detalii tehnice, integrarea blockchain-ului în modelele de back office existente, mediul de reglementare, peisajul ICO și capitalul de risc axat pe blockchain. Toate aceste sesiuni sunt conduse de experți calificați în domeniu.

Gânduri finale

Succesul de până acum al lui Tim Draper în domeniul investițiilor blockchain și al capitalului de risc l-a ajutat să-l construiască într-una dintre cele mai influente figuri din lumea criptomonedelor din spațiul capitalului de risc.

Puteți urmări Tim Draper pe Twitter și aflați mai multe despre Draper Blockchain Intensive aici.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map